• Loon

  Jag är inte så duktig på namn, men den här killens röst har jag hört ofta i de låtar jag tycker är attraktiva för örat. Här talar han om sin omvändelse och sin väg till islam. När man ser på videon så ser man lyx, rikedom och vackra tjejer och detta livet vände han ryggen, nu är han på Umrah, att vallfärda till Mecka utanför månaden för vallfärd, och han känner lugn och ro i sitt sinne.

3 Responsesso far.

 1. husse skriver:

  de roliga är att många som konventerar till islam oftas går in hårt. dvs att de klär sig, varnat ord de säger nämner de guds namn.de e överdrivet. tyvärr är islam idag en religion som inte många tycker om, detta skapar problem tror jag för den som komventerar. många av de som jag har träffat har långa skägg, kjol som man använder i araben, mössor, bara för att visa andra, se vi är muslimer.

  kort o gott islam kommer från insidan och inte från utsidan!,tycker många av dom e patetiska faktiskt.

 2. Rasul skriver:

  MASHALLAH!

 3. M skriver:

  Han föreläste i Kista för några veckor sen, väldigt intressant. Mashallah

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up