Press "Enter" to skip to content

Israel ska försvara sitt mördande

Fläckat Israel skärper propagandan – DN.se.

Israel, mellanösterns stora krigshetsare, har nu startat en kampanj för att få folk att vara mer positiva till dess mördande, fördrivande och torterande. Israel ber dess anhängare och medborgare att stödja Israels terrorpolitik och man ska vara ”ambassadörer”. Innan texten fått några större skaror läsare så hittar man redan ett flertal av dessa anhängare som ger allt och alla skulden för mellanösterns problem, förutom till Israel.

Staten Israel borde kanske lägga krut, pengar och tid på att stifta fred med de ockuperade folken? De borde kanske stifta fred med sina grannar hellre än att försöka lägga pengar på nya vapen, nya sätt att starta krig, nya ursäkter för att roffa åt sig resurser, land och pengar? Nej, det skulle ju vara för svårt.

Den lättaste vägen är den krigiska vägen. Israel vill att dess ambassadörer talar ut mot myter emot Israel, vad sägs om man satsade pengar på att kämpa emot myten kallad Israel? Myten om staten för ett folk utan land? Myten om landet som den enda demokratin i mellanöstern? Myten om landet som är fredligt och hotad av sina grannar? Sanningen håller på att spridas, allt fler har börjat öppna upp ögonen för Israels terror, när ska man införa embargon mot denna terrorstat?

4 Comments

 1. Antijinge
  Antijinge 24 februari 2010

  Du är så hatisk och har så lite kunskap om ämnet att det är skrämmande.
  Följande saker borde du forska lite mer i innan du kräker ut dig idiotiska kommentarer:

  1, Vilka fredsansträgningar har Israel gjort?
  2, Vilka fredsansträgningar har övriga länder gjort gentemot Israel?
  3, Vilka har fred med Israel idag och varför?
  4, Varför invaderade Israel Gaza 2009?
  5, Vad gjorde Israel innan intåget (see föregående fråga)för att förhindra civila offer?
  6, Vilka tidigare PR-kupper av övriga grupper / länder mot Israel har bevisats vara felaktiga men aldrig blivit korrigerade i media?
  7, Vilka politiska ”statements” har gjorts av diverse ledare runt om i mellanöstern (tips kolla på Iran)?
  8, Har andra grupper (religösa grupper) i resterande länder (mellanöstern) blivit förtryckta den senaste tiden?

  När du har forskat i dessa frågor kan du återkomma så kan jag ge dig fler saker att kolla upp. Att anklaga är oerhört lätt men att bevisa det är svårare.

 2. N
  N 24 februari 2010

  Är det en myt att flertalet av de närliggande staterna inte ens erkänner Israels rätt att existera? De har denna inställning sedan Israel bildades och de direkt gick till attack. Landet är i hög grad hotad av sina grannar.

 3. Bahlool
  Bahlool 24 februari 2010

  hahah…din lille sionist..
  1. Tala om fred men inte vilja ha fred funkar inte. Att ränna runt och försöka ha fred men inte ge upp landet man stulit (som FN och västvärlden sagt de stulit) funkar inte
  2. Bästa freden 2002 års arabiska förslag? Ja juste, det skulle ju innebära att Guds utvalda folk inte fick behålla det de stulit de senaste 40 åren..något som FN och väst krävt.
  3. Egypten har fred för de blev köpta, de får 1 miljard om året, US dollar.
  4. För israel hade embargo mot palestinierna i några år, de mördade palestinier, de anföll, hotade, v arnade, torterade, rövade bort. men när palestinierna blev trötta, och slog tillbaka då anföll Israel, de var så modiga att de mördade över 700 civila.
  5. De bad folket att hålla sig borta..HAHAHAHAH..1.5 miljoner människor lever på runt 40 kv2 och de ska sticka vart? När folk flydde sköts de, när folk gömde sig, sköts de, när folk visade vita flaggan, så sköts de, när de gömde sig i FN byggnader, så sköts de.
  6. Ja du har rätt många PR kupper från Israel har upptäcks vara rena rama lögner, vinden har vänt.
  7. Ja Iran har sagt att Israel, som terrorregim ska bort, Israel har gjort värre eller har du i din hjärnvättade värld glömt bort att Israels företrädare varnat och hotat allt och alla i mellanöstern DÄRIBLAND IRAN? Så Israel, det utvalade folkets land, får hota och angripa, men ingen får göra det mot dem 😉 rofl..

  8. På samma sätt som Israel och judarna förtrycker i Israel, klart.
  När du slutar köpa allt som dina herrar i Israel gör och, säger får du gärna komma och bli uppläxad..

  1. Vem har startat flest krig i Mellanöstern?
  2. Vem angriper sina grannar?
  3. Vem har flest resoultioner emot sig i FN?
  4. Vem hotar länder som Libanon stup i kvarten? Vem har fått flest klagomål från människorättsgrupper i mellanöstern?
  5. Vem bär skulden för att barn och kvinnor dör vid gränsövergångarna?
  6. Vem har en arme som skryter om att man skjuter palestinska barn?

  Jag kan hålla på längre, men ska jobba och skicka pengar till kampen mot Israel 😉
  Puss på dig, ta din medicin och återgå till att avguda fasciststaten Israel.

 4. Bahlool
  Bahlool 24 februari 2010

  N när ett land uppstår på ett folks bekostnad, kan det knappast vara ett välkommet land…Menar du att du skulle handlat annorlunda om någon kom och tog ditt land eller ditt fols land? knappast

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *