Press "Enter" to skip to content

Barnen ni inte bryr er om…

När några kristna fanatiker kidnappade barn från Haiti, så blev det ett ramaskri, man såg hur media rapporterade om det och än idag, rapporterar om det. Med all rätt!

Något man inte rapporterar om är resultatet av USAs invasion av Irak. Hundratals barn kidnappades 2009, men ingen förutom Al Jazeera, rapporterade om dessa. Barnen rövas av organiserade gäng, många av dem använder sig av kvinnor som utnyttjar barnens naivitet. Man brukar vara mera avväpnad när kvinnor närmar sig och då kidnappas ungarna. Några kommer tillbaka till sina föräldrar, efter att dessa betalat en rätt hög summa för att få dem tillbaka.

Några av barnen säljs till rika barnlösa damer, andra förs ut ur landet och man kan bara gissa på vad som sker med dessa, organhandel eller sexhandel. De arabiska barnens liv har verkligen inget värde i väst, det har vi sett i kriget mot Gaza, där hundratals mördades, vi såg det även när Madelein Albright, USA:s dåvarande utrikesminister, tyckte att 550 000 döda irakiska barn, var värt priset att ha embargo mot Irak.

Ingen demonstrerar mot det faktum att barn dör på daglig basis. Författaren på bloggen som skriver om det här, belyser den misär dessa irakiska barn får uppleva, en misär som träffar mitt in i hjärtat:

Not only that 50% of Iraqi children today are illiterate, when we had erased illiteracy before 2003, not only they have no access to proper schooling, not only are they destitute, working to feed their families when they are supposed to be playing, not only are they found scavenging in dumps, not only are they suffering the terrible carcinogenic effects of radiation, nerve agents, DU thanks to the civilized West with NO access to health care, not only are they hungry without access to even proper drinking water – they drink water from the sewages…not only that over 500’000 are living in the streets and only God knows who is doing what to them with no protector, not only are they orphaned, like 4.5 million of them…not only…but they are also kidnapped, trafficked, traded in and killed….

How can you people sleep at night with a clear conscience when you know that this is the fruit of your doing ?

177 kidnappade barn, fall som man känner till, på några få månader. Deras liv är inte värda mycket mera än några få tusen US dollar. Arabiskt blod är billigt..

An Arab Woman Blues – Reflections in a sealed bottle…: Kidnapping & Trading in Iraqi Children….

Be First to Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *