• Civil olydnad man inte får höra så mycket om

  Hos min vän Daniel hittade jag ett klipp om protester mot Michael Orens tal, Michael Oren är Israels sändebud till FN och skulle hålla ett tal på ett universitet i USA. Universitets mer samvetesgranna studenter störde hans tal, ett tal däri han tog upp Iran. Dessa elever blev varnade att de kommer få problem på skolan och att de kanske även blir uteslutna från sina studier, men de valde ändå att fortsätta visa civilkurage.

  Vi får i dagar, ja månader, höra att man vill ha frihet och yttrandefrihet i Iran, demonstrationer, stater och medier går ut hårt åt Iran, men här har vi studenter som tar sig samma rätt, och dessa tystas och det stödjs. Ingen tidning eller president som tar deras sida.

  Jag känner stolthet över dessa studenter, som inte bränner, misshandlar eller hotar någon. Länge leve ett fritt Palestina. Bort med den sionistiska fascistregimen!!

  Imam Ali: Den som är tyst inför orättvisor är som en tyst djävul.

5 Responsesso far.

 1. Ahlam skriver:

  OH FYFAAAAN VA KLOCKREEEEEEENT, SNACKA OM HUR GLAAAAD MAN BLIR NÄR MAN SER SÅNT 😀

 2. Bahlool skriver:

  hahah muslim pride!!

 3. Z skriver:

  Skoj efternamn, oren 😛

 4. Bahlool skriver:

  lol tänkte jag inte ens på Z 😛

 5. Rasul skriver:

  så modiga dom är MASHALAH!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up