Press "Enter" to skip to content

När tvättstugan blir till krigszon – invandrarna och deras bråkande

Jätteslagsmål efter tvättstugebråk i Göteborg – DN.se.

Idag skrivs det om ett stort slagsmål mellan 6 personer, där man använde sig av olika tillhyggen, i en tvättstuga i Göteborg. När man läser kommentarerna, så försöker våra kära SD fanatiker att sprida dynga om invandrare, för att bemöta det, vill jag gärna belysa tre olika händelser som jag själv känner till, som handlar om tvättstugor och där både svenskar och ”invandrare” är inblandade.

1. Några år sedan bodde vi i en liten by, några nya grannar hade flyttat in och de ville inte vara vänliga mot oss för att vi inte var helt vita, inte helt blonda och inte helt och hållet kära i alkohol och griskött. När de gick förbi vårt hem och inte trodde att vi hörde dem, sa de saker som, ja det är bara såna här som har parabol, ja det är de här som lever på socialen.

En dag kom min mamma precis 5 minuter för sent till tvättstugan, hon skulle bara hämta tvätten, inte tvätta. Tiden gick ut kl 17. Den grannen som älskade oss invandrare, hade då låst dörren så hon kunde inte komma till våra kläder. Jag, inte så fredlig som jag är idag, gick dit och kom i diskussion med honom. Jag var 17 år då, han var en man i 30 års åldern. Jag vet inte hur, men min ilska tog överhanden och jag sa åt honom, om han vill fortsätta bråka, så kan vi gärna ta det man mot man. Han, feg som han var, vägrade men från dend agen slutade trakasserierna och orden. Han var senare tränare till min lillebror och var då hur trevlig som helst…Jag anser inte att vi gjorde fel, vi tog inte hans tvätttid utan vi var bara försenade med vår tvätt som var i ett tork rum.

2. Min släkting tvättade och gång på gång var det ett par som provocerade hans fru. De gjorde aldrig något när han var med, men alltid något när hon var ensam och då var de alltid två eller tre. En dag fick han nog, han gick ner för att hjälpa sin gråtande fru att hämta tvätten, då kände de sig starka, så glåporden haglade. Släktingen knuffade en av dessa modiga-sverigedemokratröstande-vikingar. Domen kom rätt snabbt. Skadestånd till en person som plötsligt kände sig oförmögen att jobba, att röra sig och som klagade på en massa smärtor. Allt som hände, var att han knuffade iväg honom, men då de var tre stycken och de kunde vittna om hur hemsk min släkting är, så räckte det för vårt kära domstolssystem.

3. Händelse tre fick jag höra om någon vecka sedan. En beslöjad tjej var i tvättstugan och det blev stök och bråk med en kvinna och hennes dotter. De provocerade henne och sade saker som åk hem med dig, ut härifrån och gud vet vad. Damen ifråga har jag mött ett antal gånger och jag kan säga att hon är svenskare än svensk, med en skillnad, hon har slöja på sig. Till slut ledde tjafset till att hon fick en massa rivmärken på kroppen och att hon fick göra en anmälan mot dessa huliganer. Polisen bad henne ta foto också, så hon kunde ha bevis vid en rättegång.

Nej, det är inte alltid ”blattarnas” fel. Det är inte alltid så att invandrare bär skulden för alla problem. Tyvärr har folk för mycket skit för sig, för lite omtanke och tålamod. Jag märker det ju varje gång jag är och handlar, folk är så stressade, så ilskna, så olyckliga. Jaha, de är försenade 3 minuter, wow..Jag köpte en tvättmaskin för att slippa hålla på med sånt skit.

2 Comments

  1. Tasnim
    Tasnim 13 februari 2010

    Ja fy, jag hade alltid angest när det var dags för tvättstuga när vi bodde i Sverige. Urk. Var tvättstuga var typ som en fritidsgard för uttrakade hemmakärringar. Och de njöt av att garva at en och peka och kommentera. Fattar inte varför just tvättstugan gör folk till monster? Sa trist är det väl inte att tvätta att man maste trakassera sina grannar för att klara det..? 😉

  2. Bahlool
    Bahlool 13 februari 2010

    haha Tasnim, jag skyller på stressen efter jobbet eller att folk inte vågar yttra sig förutom när de tror de har rätten på sin sida när de ser någon göra något dumt..finns folk som skriver rena rama dödshoten på lappar (utan signatur eller namn så klart, så modiga är de inte) för de som inte tar bort ludd haha..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *