Press "Enter" to skip to content

Fler hungriga i USA

37 miljoner amerikaner hungrade 2009 – DN.se.

Medan herr Obama tar emot Nobelpriset och medan han skickar ut sina hejdukar för att tortera, kidnappa och mörda; medan han ökar anslagen till militären och stödet till Israels terror, så ökar fattigdomen i USA. För varje år läser jag om ökande fattigdom i det ”rikaste” landet i världen. Någon vecka sedan menade han att han skulle fixa till budgetunderskottet. Visst men han rör inte militäranslagen, han slutar inte föra krig och han stoppar inte CIA från att kidnappa och tortera fler.

Låt hungern fortsätta, till slut kommer amerikanerna att vakna upp och inse att de valt fel system. Medan de krigar för ”friheten” eller medan de går ut på korståg, som Bush sa, så ökar fattigdomen i USA..

Be First to Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *