Press "Enter" to skip to content

Irans opposition vägrar ge upp

Irans opposition vägrar ge upp – DN.se.

Jag har lagt märke till att när väst vill starta krig eller svartmåla någon, så görs det med hjälp av media. Det bästa exemplet är DN.se, som jag följer dagligen. I denna tidning skrivs det om Iran på daglig basis och alltid på ett negativt sätt mot staten och mot regeringen. Ingenstans nämns det att majoriteten av befolkningen är för regeringen eller att under Ashuradagen, när de gröna förstörde och hotade och hånade, det gick ut miljoner emot dem som sade sin mening och som stödde regeringen.

Nej, Irans opposition ger inte upp och vill de demonstrera så gärna för mig, FREDLIGT, tyvärr har de inte en enda gång varit fredliga utan hela tiden utmanat, hånat, angripit och hotat. Inget vi skulle acceptera i väst, varför ska iranierna acceptera det?

Propagandan är uppenbar, tyvärr vill eller kan ingen se den. Medan tusentals mördas i Jemen, medan det sker explosioner i Irak, medan 6 miljoner går till vallfärden i Kerbala, medan fångar ruttnar på Guantanamo och torteras av USA, så skriver DN om människor som är i minoritet och som är inget annat än terrorister.

Folket sade sitt och ändå gick media ut och valde en viss sida, de valde att tro på myten om valfusket, även när det inte var underbyggd. Nej, Iran vet vilken väg det vill ta, och det är inte att gå de grönas väg. Jag kan bara rekommendera att ni läser om Iran bland mina länkar och ser den andra sidans version av händelserna. Före USAs invasion av Irak, så gick media också då ut och startade propagandamaskinen för att svartmåla Irak, något som gjorde det lättare att starta krig mot Irak och som till idag kostat miljoner människor livet.

Be First to Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *