Press "Enter" to skip to content

Än en gång Dilba Demirbeg..

Rättsförakt i mångkulturens namn | Brännpunkt | SvD.

Att Dilba Demirbeg stödjer staten Israel är illa nog. Att Dilba dag in och dag ut skriver ofokuserade och illa underbyggda artiklar är värre. Jag anser att Dilba är en rätt smart och skärpt kvinna, hon är duktig på att vilseleda och förvränga och hade hon inte blivit journalist, så hade hon nog blivit en rätt bra politiker.

När jag läser hennes inlägg i frågor om Israel eller om islam, hennes favoritämne, så lägger jag märke till att hon alltid blandar olika saker. Den här gången tar hon upp burkan, i samma veva som hon tar upp en avhandling om tillåtelse att ge vissa människor rätten att följa sharialagen när det gäller arvsrätten. Hon talar högt om den svenska grundlagen men glömmer att vi redan har främmande lagar och stater (EU) som lägger sig i våra angelägenheter och därmed även, i teorin, kan bryta mot vår grundlag, då vi lovat att följa EG-rätten.

Att hon är duktig på att dupera kommer fram när hon tar upp ”burkaförbudet”, jag som muslim har sett beslöjade och ickebeslöjade muslimskor, jag har sett kvinnor med slöja på halva huvudet, och vissa med niqab, men jag har än till den här dagen inte sett någon med burka, ett afghanskt klädstycke som enbart finns i just Afghanistan. Kan Dilba, denna expert på islam, inte vara insatt i de olika klädplaggen? Eller använder hon sig av ordet burka för att skrämma upp svensken? Jag röstar på det senare.

Dilba har en tendens att dupera och förvränga, vad som är hemskt är att hon kommer undan med det.

Be First to Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *