Press "Enter" to skip to content

Razzia mot wahabiter

Razzia mot wahhabiter i Bosnien – DN.se.

1400 år sedan stod ett slag mellan den rättmätige kalifen Ali ibn abi Talibs armé och Khawarij, ”de som lämnat” vid Nahrawain. Innan slaget höll Imam Ali ett tal, vari han förklarade för Khawarij att färre än 10 av deras medlemmar kommer att överleva och att färre än 10 av Alis soldater kommer dö. Vidare talade han om för dem att vart de än kommer, så kommer de skapa kaos och de kommer att utrotas vart de än hamnar. De kommer jagas och så kommer det gå vidare.

I dagarna har Khawarijs ättlingar, wahabiterna skapat kaos överallt i den muslimska världen, och deras propaganda på nätet och deras stora ekonomiska tillgångar, har lett till att de kunnat sprida sitt gift, sitt cancer. Ett av de länder där de hamnat är Bosnien. I en by i Bosnien har några wahabiter lyckats skapa ett litet minisamhälle, och som den cancer de utgör, så kände sig den bosniska staten tvungen att utrota den.

De flesta muslimerna, shiiter som sunniter, ser ner på wahabiterna. Deras version av islam, förändring av religionen, förändring av värderingarna; deras åsikter som skapar hat mellan muslimer, har lett till att allt fler öppnat upp sina ögon för dem och deras spridande av sjukdomen.

I Irak har dessa wahabiter nu  även lyckats mörda hundratals vallfärdande irakier. De vallfärdande skulle besöka Hussains och andra helgons gravar. En sed som är del av den muslimska tron men som är avskydd av wahabiterna. Så wahabiterna väljer att spränga upp sig själva och de barn och kvinnor som är på besök, för att snabbare komma till helvetet. För Allah är barmhärtig men jag tror knappast att han visar dessa djur barmhärtighet, vars hela existens består av att mörda och bekämpa oskyldiga.

Jag har aldrig kunnat tåla dödandet av oskyldiga, om de är muslimer eller ickemuslimer. Att det utförs av muslimer mot andra muslimer gör saken bara värre. Att man kan förklara för sig själv att mördandet sker i Allahs namn och att han sagt åt oss att mörda barn och kvinnor är hemskt, att han också sagt åt oss att mörda muslimska barn och kvinnor känns bara helt bisarrt.

Må Allah skydda oss för dessa takfiris, dessa khawarij, dessa wahabiter…

Be First to Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *