Press "Enter" to skip to content

Döden kommer till rastplatsen

Nytt blodigt attentat i Bagdad – DN.se.

Ett av det märkligaste inom takfirirörelserna, sådana som wahabiterna/salafiterna, tillhör, är tron på att man kommer till paradiset när man begår en självmordsattack och tar oskyldiga människor med sig in i döden. Idag gick en äcklig varelse in i ett rastområde fyllt med människor som väntar på bussar till den heliga staden Kerbala och tog sitt och deras liv. Glömda är Koranens ord om att du inte får ta oskyldigt liv. Glömda är även hadithernas ord som tydliggör att du inte får skada oskyldiga och glömda är Profetens ord som klart och tydligt visade oss hur vi ska bemöta folk.

Den heliga Koranen säger att om du skadar ett oskyldigt liv, så är det som om du skadat ett helt oskyldigt folk. Att okunskapen om sådana fundamentala begrepp av islam är glömda eller borttvättade beror inte på islam som religion men på de intressen som gillar och älskar att sprida hat och förtryck. Dessa organisationer och dessa grupperingar lever på att svartmåla islam och då särskilt shiaislam till den grad att de rättfärdigar mördandet av oskyldiga barn, kvinnor och män.

Rör inte dem som är obeväpnade, skada inte kvinnor, barn eller äldre, skada inte ens ett träd. Så lyder krigets lagar för en muslim. När en människa väljer att strunta i dessa lagar och regler, är han eller hon, som i fallet med den här personen, då en muslim?

Dessa människor får sina pengar från Saudiarabien och gulfstaterna, dessa i sin tur får sina ordrar och befallningar från USA. Målet för dessa takfiris, grupper som kallar andra för otrogna och menar att det är rätt att mörda dem för att de valt en annan version av islam, är att splittra den islamiska gemenskapen, de vill ha fiendeskap mellan shiiter och sunniter. Frågan är om de kan lyckas? Knappast. I många år har shiitiska lärda gått ut och talat om för sina anhängare att det är förbjudet för dem att röra en sunnimuslim och att en sunnimuslim inte bär skulden för vad några få extremister tänker, och gör. Ett fåtal lydde tyvärr inte dessa ord. På samma sätt gick majoriteten av sunniterna ut och sade vi stödjer inte Al Qaidah eller wahabismens ideologi, som går ut på att mörda våra syskon bland shiiterna. De enda som än idag hoppas på ett sådant mördande är extremister bland islamofoberna och bland wahabiterna.

Jag är rätt säker på att min Gud inte älskar eller vördar eller gillar detta beteendet, som går ut på att skada oskyldiga. Jag är rätt säker på att den platsen denna kvinna kommer till inte är det förlovade paradiset men det förlovade helvetet. Där kommer hon stå bakom sin imam, bakom sin Muawiya och bakom sin Yazid.

Islam går inte att stoppa med det här våldet, för 1400 år sedan offrade män och kvinnor sina liv för att rättvisan och för att sanningen ska bestå.

Salat al Fati7a 3ala kul al arwaa7 al bariia..Salawaaat we salamaat 3ala ahlul Bayt we 3ala mu7ebeen ahlul Bayt.

2 Comments

 1. husse
  husse 03 februari 2010

  kan du inte vara vänlig och skriva om vad de sunni muslimarna som är irakier, hur de regerar när de hör att någon från derras sekt har dödat shia?varför var saddam så snäll emot dom?vill dom ha tillbaka makten i irak?
  är mycke inresserad av att veta om våra irakiska sunniter. för många av dom gick ju till attack mot derras landsbröder efter usa invationen 2003! har jag fel eller?
  sedan vill jag veta vilka kopplingar har iraksika shiter med iran? e iran shias beskyddare så som de påstår?
  skulle vart kul o veta!!!

 2. Bahlool
  Bahlool 03 februari 2010

  Salam Husse
  i Korthet. I början var de flesta sunniter sura, för på Saddams tid så var iraks shia förtryckta medan sunniterna var vid makten, men många sunni lärda mördades också då de gick emot Saddam Hussain. När saddam föll så gick många sunnis med al qaidah och saddams män och slaktade shiiterna, ett fåtal shiiter gjorde tyvärr samma sak.
  Iran och Iraks shia har alltid haft nnära band, många av Iraks lärda är iranier många av Irans lärda var irakier eller har bott och studerat i Irak. Så banden är nära och tajta med giftermål sinsemellan osv. Sen stödjer Iran olika grupper i Irak med vapen och pengar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *