• En medborgares död..

  Storm kring bombletande ”trollstav” – DN.se.

  Hur mycket är en människas liv värd? Hur mycket är en medborgares liv värt? Hur mycket är ett oskyldigt barns, en oskyldig kvinnas eller en oskyldig mans liv värt? Inte mycket om man är irakier. I åratal har jag undvikit att skriva eller lyssna på eller läsa om Irak och nyheter om detta land, som jag kommer ifrån. Jag känner en bitter smak i munnen när jag tänker på hur man vanskött, förstört och förnedrat detta stolta land och dess befolkning. Sedan tyrannen Saddam försvunnit, har korrupta ledare skott sig och sina släktingar med andras pengar.

  När som en av dessa svin tagits på bar gärning, så har han skyddats av sina allierade i regeringen. Alla skor sig på att befolkningen inte får vatten, inte får el, inte får mat på bordet. Alla säljer det svarta guldet till utlandet för spottstyver, medan folket väntar på bättre tider. I åratal har det skett olika bombattentat i Irak, och nu kommer det fram, än en gång, att det pågått korruption i Irak, som kostat hundratusentals irakier livet, en korruption som såg till att man köpte dåliga bombdetektorer, dessa var så dåliga att det för ofta lyckades för terrorgrupper, att mörda och lemlästa.

  Enligt DN.se, så kostar dessa detektorer, några hundra tusen kronor, delat på de stackare som mist släktingar och vänner, så är en irakiers liv inte värt för mycket.  Demokratin skulle införas sades det, men denna demokrati är allt annat än positiv, bombdåd, massmord och korruption är resultatet av denna demokrati, folk vill inte ens gå rösta längre, allt på grund av vad man fått istället för Saddam, ännu en regering som skor sig och tittar på medan folket förblöder.

2 Responsesso far.

 1. Roger skriver:

  Varför bryr du dig ens om vad som sker i verkligheten. Ingen av er muslimer vill ju ändå leva i den. Din högsta önskan och längtan är paradiset, så varför ylar du på om jordelivet. Hjälp istället till att se till att så många muslimer som möjligt dör, så de får sina 72 russin.

  Fast du gör ett jättejobb redan genom att blogga, för ärligt talat, på vilket sätt hjälper du de fattiga, hungriga sjuka barnen? Det är bara en egokick för dig lille Bahlool, du bryr dig inte om ngt annat än dig själv och din stora stora stora Tv där du letar bögar. Så sitt du i trygga Sverige, gör som vanligt, inget förutom att gnälla. Så dör muslimer som flugor runt i världen.

  Vilket du garanterat kommer att belönas för i paradiset. Du kommer du äntligen att få en 6 åring att pilla på, och självaste Muhammed med Ali kommer att hålla dig sällskap då du fingrar dig lycklig.

 2. Bahlool skriver:

  Wow…du är en vuxen människa och talar om en teve och bögar i flera veckor? Ser du verkligen vad du skriver? Du är rätt sjuk som talar om sex med barn hela tiden..lite besatt av småflickor är vi eh 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up