• Moské byggs i Malmö

  Moské byggs i Malmö – Malmö – Sydsvenskan – Nyheter dygnet runt.

  Den ur islam sprungna Ahmadiyyarörelsen, har nu fått ett godkännande för sin detaljplan för att bygga en moské i malmö. De flesta muslimerna anser inte att Ahmadiyyarörelsen är del av islam, men de har ändå fått ett erkännande i Ammanbudskapet. Vanliga muslimer kanske ser ner på det här, men jag ser det som ett plus, alla får utöva sin tro hur de vill, om de går för långt bort från konsensus om islam, så kan man ju alltid säga att de inte är muslimer, men de får fortsätta utöva sin tro och tro på vad de vill. Sen om det är rätt tro eller rätt väg, det är upp till Allah att bedöma.

  Jag ser fram emot att det byggs en moské till i Malmö, det kanske kan få tyst på de islamofober som ränner runt och få dem att förstå, islam är en del av Europa och av Sverige.

4 Responsesso far.

 1. Dani skriver:

  jag är insatt Baloo lille. Mer än vad du kan tro. Jag talar om fundamentaliser och dig. Att jag är skrämmande ful får stå för dig, kan inte förstå vad det har med saken att göra, men men. Du säger inget vettigt, har kollat din blogg under flera tillfällen och du snackar lika mycket getskit som du orkar, Hur som haver, ha en härlig helg och må väl i Allahs namn

 2. Bahlool skriver:

  Ditt anfall mot Profeten Muhammed har lika mkt med saken att göra som ditt utseende 😉 Och nej, du är allt annat än insatt, och nej du är allt annat än smart och nej du är allt annat än trevlig. När en person som du skriver dynga, så har du satt reglerna för diskussionen..

 3. Fatima skriver:

  Ser också fram emot mosken! 😉

  Har försökt svara på ditt mejl sen igår – det vägrar skickas!! 🙁
  Är det något fel på din mejl..?

 4. Bahlool skriver:

  tror inte det Fatima..skriv mejlet här så läser jag det och raderar annars

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up