• Vem hjälper och vem stjälper i Haiti?

  Några dagar sedan läste jag en artikel om att Frankrike var irriterat på att USA skickat soldater till Haiti; Pentagon skröt om att man skickat tusentals soldater dit för att hjälpa till, hjälpa till med vad? Min vän Daniel belyser, med god källhänvisning, vad det verkligen handlar om. Vi måste fråga oss, när har USA brytt sig om Haiti?

  När ett land förbjuder de flyende att fly till USA, och samtidigt talar om att man vill hjälpa katastrofens offer, då är något skumt. Du stänger inte enda utvägen för att sedan säga, här kommer vi med våra soldater, de ska hjälpa er få mat och vatten. Denna film på 7 minuter kan ge lite svar på frågorna om, vad det verkligen handlar om, vem tjänar på kastastrofen, vem hjälper och vem stjälper?

  DN1

  DN2

  DN3

  Post Tagged with , , , , , , ,

3 Responsesso far.

 1. Noor skriver:

  Sv: Aa på vissa bilder är det ju framför allt outfiten jag vill visa upp. Så man är ganska så borta & osminkad på vissa. Det resulterar en svart fläck på ansiktet 🙂 haha

 2. Maurycy skriver:

  Bra video, har lagt till den till mina favoriter på mitt YouTube konto. 🙂

  Crush the globalists, the evil elite of the world! Our weapon, TRUTH!

 3. Bahlool skriver:

  haha japp jag gillar den också starkt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up