• Veckans idiot

  Grattis danne, du är veckans idiot. Denna ekonomiska flykting, beklagar sig över att flyktingar som flytt krig och massmord, bosätter sig här. Intelligent människa. Han skäms över sitt forna kommunistland, som han flydde för att få lite mat på bordet, men ogillar att verkliga flyktingar kommer hit. Han ogillar även den religionsfrihet vi har här i landet, dessa ord, som belyser hans bild av muslimen, talar sitt eget språk:

  Jag tycker att folk ska få tro på vad dom vill, men jag vill förbjuda sekter som slänger döttrar från balkonger, plågar ihjäl djur, gifter bort sina barn, tvingar kvinnor att bära bordsdukar, könsstympar flickor, tvingar mig till att respektera låtsaskompisar, låser in sina döttrar, kallar svenska kvinnor för horor, hotar mig med våld, leder våldtäktsligan, etc. Då är det dags att sätta stop för den. Religionsfrihet omfattar inte rätten att göra detta mot andra. Kan du inte respekterar våra regler och seder så får du hitta ett annat land.

  Juryns bedömning:

  När en människa har en bild av att muslimer (han menar alla 1.5 miljarder muslimer) slänger ner sina döttrar från balkonger, plågar ihjäl djur (han har inga problem med att tidelag inte är förbjudet i Sverige), bära bordsdukar? Han verkar inte ha besökt sina gamla kommunistländer, där man alltid hade ”bordsdukar” på sig. Även efter att man svarat på hans frågor om könsstympning, om inlåsning av döttrar, om giftermål, så fortsätter han med sin låga intelligens att repetera samma dumheter om och om igen. Papegojan läser upp vad hans herrar i SD lärt honom, och att tänka själv, att analysera själv, att ta till sig av vad man säger, det vill han inte. Så alla ni 1.5 miljarder muslimer, släng ut era döttrar från balkongerna, för vi måste ju bevisa för dessa inavlade fattiglappar, att de har rätt.

  Danne var så snäll och skickade in ett foto på sig och sin pappa eller bror, vet inte vilket av dem

15 Responsesso far.

 1. Roger Sahlström skriver:

  Du verkar skämmas du med. Du talar gärna varmt om alla de rättvisa vackra islamiska stater som finns världen över, så frågan är vad du gör här? Åker du till någon av dina utopier så kommer du att få sätta på dina kusiner utan att människoskapad lag säger att det är fel. Så det är eg lite märkligt att du befinner dig i ett land där du inte få slå, våldta och ta ut en skatt på icke muslimer.

  Så varför inte göra dig själv en jättetjänst, och bege dig till någon av de utopier du så varmt talar om. Där får du idka alla de underbara sharialagar du så brinner för. Sen som bonus så får du slå din fru, sälja dina barn, och sätta på granndottern, och allt är ngt du kommer belönas för

 2. Susanne skriver:

  hmpf jag känner inte EN ENDA muslim som bär bordsduk….

 3. M skriver:

  oj visste inte att det var inne med bordsdukar, måste nog skaffa mig en sådan :-/

 4. Bahlool skriver:

  lol tjejer..han vet ju bättre än er vad ni har på er!!

 5. Daisy skriver:

  Hahahah gillar din prisutdelning….frågan är om du inte skall införa fler kategorier…???

 6. Bahlool skriver:

  *Daisy jag har några priser tillägnadxe dig också..dont worry

 7. Daisy skriver:

  hahaha Veckans sötnos???? äsh…You dont need to do that..;)

 8. Bahlool skriver:

  Trust me D, its worse then that…

 9. Daisy skriver:

  Veckans underbaraste…??? B du är ju så gullig…<3

 10. Bahlool skriver:

  Håller på med ett inlägg om Sarah och om _Roger, jag tgror jag ska lägga till dig där också..hmmm

 11. Roger Sahlström skriver:

  Bahlool Du är söt som engagerar dig så i oss otrogna. Trots att din religion strikt förbjuder dig att göra det. Mullinuff på dig din lille webcamsonanist

 12. Larsa skriver:

  Det är märkligt, du pratar om förtryck men resonerar som en Sverigedemokrat. Du är så fake….

 13. Bahlool skriver:

  lol sure..

 14. Joel skriver:

  Tidelag är visst olagligt i Sverige. Tyvärr.
  Inte för att jag sysslar med sådant men tycker inte det ska behövas en lag för det. Det var dock lagligt väldigt länge.

 15. Bahlool skriver:

  Nope joel, det är lagligt än,lagen som förbjöd det togs bort på 40 talet, och sedan dess har det inte varit förbjudet.
  http://sv.wikipedia.org/wiki/Tidelag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up