• Sexuella trakasserier

  Egypt sexual harassment hits ”savage” levels | Watan- Arab American National Newspaper.

  Några månader sedan skrev jag om egyptiska kvinnor, som på ljusa dagen, i det öppna, blev sexuellt trakasserade. Nu läser jag en artikel som säger att 83% av de inhemska kvinnorna och 98% av de kvinnliga turisterna har känt sig sexuellt trakasserade. Trakasserierna kan vara allt från att man tafsar på dem till att man springer efter dem och skriker åt dem. Igår talade en 16 årig vän om att hon kände sig jagad av en man i 40 års åldern och som var irakier, så detta fenomen har inte enbart med Egypten att göra.

  Frågan man måste ställa sig, vart kommer det här ifrån? Frågar man de psykiskt störda personerna som vår vän R, så måste det här bero på islam. Eftersom sådana individer inte vet något om muslimska Akhlaaq, islamisk uppfostran och beteende, och eftersom dessa personer inte vet något om Koranen och om Profetens höga status, så förstår de inte de underliggande orsakerna till ett sådant här beteende.

  När jag brukade gå ut, så såg jag, killar som tafsade på tjejer och jag själv blev tafsad på av tjejer, beror det också på islam? Vem bär skulden för det här? Vad bär skulden för detta beteende hos ”muslimer” och ickemuslimer? Nej, islam bär inte skulden, för den heliga Koranen och den heliga Profeten är klara på dessa punkter. Koranen säger, sänk era blickar, män OCH kvinnor. Så ifall en religion uppmanar till att hålla sig ifrån olämpliga kontakter med det motsatta könet, varför ska då denna religion få skulden för ett sådant beteende?

  Jag tror att det här har att göra med den mentalitet som vissa människor har, oberoende av kultur eller religion. Varför är det då så höga siffror i just Egypten? Har dessa män inga systrar? Inga mödrar? Ingen skam? Respekten för kvinnan, hon under vars fötter paradiset är byggd, enligt Profetens hadith, är på tillbakagång lite överallt. I media ser vi att kvinnor målas ut som köttstycken, som njuter alla smutsiga tilltag. I verkligheten beter de sig som fåniga bimbon, när jag ser en tjej som någon tafsar på, så brukar hon le eller även skratta, men ingen av dem blir våldsam mot killarna som tafsar, ingen av dem kallar på vakterna, man är van vid detta och accepterar det.

  Ibland tar islamofoberna upp att de som våldtar och trakasserar kvinnor i väst, är muslimer. Förr i tiden var det att dessa personer kallade svenskor för horor, nu är det att dessa personer våldtar, och att de är muslimer. Idioterna förstår inte att det är lite motsägelsefullt att kalla dem muslimer, när de knappast är troende. De förstår inte att islam står emot detta låga beteende. Återinför de gamla goda sharialagarna, piska sådana individer. Dödsstraff på dem som våldtar. När du beter dig som ett djur, ska du även behandlas som ett djur.

  Post Tagged with , , ,

83 Responsesso far.

 1. Anna skriver:

  Nej, inget system är perfekt, men du måste väl ändå hålla med om att vi i väst har kommit en jäkla bra bit längre än de länder därnere???
  Det finns all möjlig skit här, men det är inte en massa självmordsbombare eller terroristaktioner mot civila oskyldiga varje dag. Sen utförs det inga offentliga avrättningar där alla som vill kan delta, folk får inte sina händer avhuggna. Det råder god gemenskap mellan folk. Om man nu jämför med vissa muslimska länder.

  När man tänker efter, så har vi inga problem att leva sida vid sida med andra kulturer, det är muslimerna som har problem att leva vid sida vid sida med oss.

 2. Bahlool skriver:

  Anna fram till 500 år sedan, så hade kineser och muslimer lett världens utveckling, sånt förändras. Teknisk utveckling är ingen garant för att man är på rätt väg, väst har massförstörelsevapen som kan utrota hela mänskligheten..Många länder har mkt fåtal dödsdomar eller handkapningar. Anna du får gärna åka till Afhgnaistan och känna av de fredliga Natotrupperna som mördar barn och kvinnor. Om det fanns en region eller område eller religion som visade stor tolerans i historien, så var det just islam. Du får gärna läsa mera om islam och de kristnas och judarnas situation under islams stormaktstid. Att döma islam utifrån vad som sker nu är allt annat än rättvist.

 3. powerword skriver:

  Bahlol jag tror att du börjar bli förbannad på mig 🙂 Ska du ta fram yxan nu eller exploderande calvin clein 🙂

  Du kallar mig dum och att jag vet inte vad 1+1 är på muhammadanska. 1+1 = 2 och jorden är inte är inte äggformad som ni påstår står i koranen. Jorden är som en pannkaka och allah ställde berg på den så att den inte ska flytta på sig. Himlavalvet står på pelare som ögat inte kan se. Ursäkta att jag inte ser att 1+1=3 på muslimska. Jag förtjänar alla förolämpningar du kommer med.

  Angående islams stortid och tolerans. Vilka val hade kristna och judar när muslimernas arméer kom? Det står i koranen.

  1. Bli muslim
  2. Betala gizia under förnedrade former
  3. Svärdet

  Att glorifiera hemsk historia kommer du ingen vart med. Du vet väl att alla länder ovanför arabiska halvön var till största del kristna fram tills araberna kom med sina arméer.

 4. Bahlool skriver:

  Förbannad? Lol nah, men du spelar dum eller är dum, och båda två saker ser jag ner på.
  Muhammadanska? Du tror verkligen att ifall du hånar och häcklar att jag tar åt mig? Snälla du, du har läst min blogg några gger och du borde veta att jag inte tar åt mig av sånt 😉
  Jaha..jorden är äggformad..jahaaa..Jag väntar fortfarnade på dina källor, eller du vill erkänna att du ljög om stormuftin och småmuftin 😛
  Och sen flera lögner om koranen utan belägg..Nu i den moderna tiden kommer ateister och kristna med sina armeer lol..vad är din poäng? Vad är värre, att dumma araber kommer med svärdet eller att upplysta och moderna västerlänningar kommer med raketer och bomber..även du borde förstå att det är värre det som sker nu 😉

 5. powerword skriver:

  Igen personliga påhopp. Du är riktigt arg Belool.
  Dumma är människor som följer läror som gör era systrar och mödrar till stycken kött med hål i och männen till terrorister.

  Du och dina gelikar är muslimer tack vare petrodollar. Vänta bara tills oljan tar slut eller man tar fram alternativa drivmedel, då kommer ni att gå tillbaka till tälten och rida på kameler. Jag hoppas att det finns kameler kvar för annars måste ni gå genom öknen. Pengarna som finns på banken kommer att spenderas på vapen som ni ska använda för att döda varandra.

  Du klagar på väst men tycks inte se att ni skapar er misär själva. Irak invaderade från Quatar och Kuwait. Tom turkarna hade hedern att inte tillåta flyg och truppförflyttningar över sitt land. Men den korrupta araben säljer sin heder för en bunt sedlar och blonda långbenta prostituerade.
  Om jag får inbrott hemma och tjuvarna kom in med nyckeln som min bror gav dem så klandrar och i första hand min bror och inte tjuvarna. Men er logik sträcker sig inte så långt för att profeten har lärt er att tänka med köttstycket mellan benen.
  ”Ankih maa taaba laka min alnisaa..”. Knulla av kvinnor det du behagar.

  USA’s tanks och hangarfartyg tankas med bensin från profetens heliga land. I Afghanistan är det muslimer som dödar muslimer. I Malaysia sätter man eld på kyrkor för att de använder ordet ”Allah”. Alla arabländer har slutit fred med Israel och tom samarbetar med dem. Egypten hjälper till med blockaden av Gaza.
  Men juste jag glömde att du är shia och ni väntar på MEHDI som ska lösa era problem men problemet är att era sunni-bröder kommer inte att erkänna honom och då kommer ni döda varandra med vapen från väst. Ni har dödat varandra sen profeten föddes och efter att han dog så började sunni-shia konflikten.

  Behöver du bevis för mina påståenden eller?

  Du påstår att ni har världens bästa manual(koranen) på hur man ska leva men den verkar inte riktigt funka, eller hur?

 6. Bahlool skriver:

  Looooooooooool, nah du, jag vande mig av att vara arg på folk på nätet länge sedan 😉 Ja du har rätt, 1.5 miljarder muslimer är kött med hål eller terrorister :PPP Som sagt, intelligensen är borta 🙁

  Du och dina gelikar är muslimer tack vare petrodollar. Vänta bara tills oljan tar slut eller man tar fram alternativa drivmedel, då kommer ni att gå tillbaka till tälten och rida på kameler. Jag hoppas att det finns kameler kvar för annars måste ni gå genom öknen. Pengarna som finns på banken kommer att spenderas på vapen som ni ska använda för att döda varandra.

  Oj Oj Oj..vad fördomarna haglar

  Resten var inte ens värd att läsa lol..värsta av allt är, du verkligen tror på vad du säger. Stackare 😉
  Det är tur att ni alla samlas hos SD 😛

 7. Anna skriver:

  Sjöbo vct måndag 25 jan kl 9.00m
  Om nu muslimerna och kineserna lett utvecklingen kan man ju ifrågasätta varför det inte skett någon större utveckling, i alla fall, i muslimska länder.
  Det finns ju ingen som helst modernitet. Folk bor i hyddor och underkastar sig styret. Se på Somalia, helt plötsligt tar en militant grupp över halva landet och börjar avrätta och stympa befolkningen. Totalt kaos.

  Se på Iran, hur långt har utvecklingen kommit??? De hänger befolkningen i lyftkranar från lastbilar. Jag förstår inte hur du kan med att säga att islam är en underbar religion. Det är sjukt som faaan. Vad är det som är så underbart egentligen?

  Allt är galet, inget funkar, folk dödas, demonstrationer mot regimen, krig, självmordsbombare, terroristattacker, eländes elände. Det klart att man kan sitta i Sverige och predika hur underbart islam är, och med tanke på att du hittat rätt kan man ifrågasätta varför du inte befinner dig där nere bland dina gelikar, mitt i kriget och kaoset, där oskyldiga kvinnor och barn dör. Det skulle vara mycket intressant och se vad för uppfattning du skulle ha av islam efter det.
  Du sitter och hånar folk som skriver i din blogg med nedvärderande saker för att de har en annan åsikt än du. Du kallar folk för psykiskt störda för att de reagerar på något som borde fått ett slut för flera hundra år sedan.

  Oavsett om det inte sker många dödsdomar eller handkapningar, försök få in detta i din skalle – DET RÄCKER ATT EN ENDA MÄNNISKA RÅKAR UT FÖR DET – för att det ska vara katastrof. Det handlar inte om själva antalet, det handlar om hur muslimer respekterar andra människor, eller ska vi säga hur de inte respekterar andra människor. Det finns inte tillstymmelse av respekt för andra, muslimer vet inte hur man behandlar sin nästa. Jesus sade att du ska älska din nästa. Mohammed sa tydligen du ska döda din nästa.

  Vet du vad min mamma säger, och jag börjar nästa tro hon har rätt, hon säger att koranen måste vara skriven av satan. Så mycket ondska, så mycket död, så lite medkänsla för andra. Jag skiter fullständigt i om du säger att alla nere i mellanöstern inte följer islams lära. Allt de gör, allt som händer, sker i Allahs namn.

  Muslimer är så urbota dumma att de tror att en självuppoffring, att bomba sig själv och hundratals andra, är en fribiljett rakt in i himmelen. Var läser muslimer att man kommer till Gud som en hjälte för att man offrat sig själv och andra?

  Vetenskapen har bevisat för läge länge sen att jorden är rund, bara en sån sak kan ju få vem som helst att undra vad som finns bakom pannbenet på muslimer. Det börjar snart bli patetiskt.
  Upplysta och moderna västerlänningar kommer inte med svärdet med uppdraget att få andra att byta religion eller dö. Där har du skillnaden mellan civiliserade västerlänningar och bortkomna araber som i flera århundraden tillbaka indoktrinerats i något sjukt som ingen kan ta sig ur med livet i behåll.

  Säg mig, anser du att det är rätt att avrätta en människa för att han/hon väljer att byta islam till en annan religion? Med tanke på att du anser att homosexuella ska straffas med döden behöver jag knappast inte ens fråga. Denna uppfattning som ni muslimer har, har inte i Sverige, Europa, att göra. Bara tanken att du anser att det ska vara dödsstraff för homosexuella gör mig förbannad. Du tror att 44 % av Sveriges befolkning står på din sida när det handlar om dödsstraff. Glöm att en enda %, förutom alla muslimer, skulle hålla med om det om frågan kom till människors grundläggande rättigheter, vilket sexuell läggning ingår i.

  Jag börjar förstå mer och mer, hur många procent av den muslimska befolkningen är analfabeter? En rätt stor mängd, eftersom inte dessa människor vet vad mänskliga rättigheter handlar om.

  Dock är det spännande att höra din åsikt om straff, för du är nog inte medveten om att större delen av brottsligheten i detta land begås av invandrare. Så när jag tänker efter, så kanske det inte vore så dumt med dödsstraff ändå, vi skulle ju mycket lätt bli av med samhällets dödkött utan att löpa risken att få in skiten illegalt igen. Eller…

  Muslimer visar ingen hänsyn till andra, de kör sitt eget race, ni tror att ni kan få igenom era krav med att hjälp av hot och brutalitet. Bra säger jag, visa vad ni går för, snarare än du anar kommer svenskarna att få upp ögonen för vad som håller på att ske…

 8. Bahlool skriver:

  Anna. miljoner har dött pga västs imperialism, koloniaislm och nu på grund av ”demokrati”, betyder det att jag ska ränna runt ge alla västerlänninghar skulden?=
  Lika lite som islam och muslimer har skulden för alla mord i deras namn så har du skulden för vad Bush eller Obama gör.
  Sen resten har vi diskuterat och det är tröttsamt att gå in på det igen och igen och igen…

 9. powerword skriver:

  Inte islams fel…Samma visa om och om igen.

  Bahloooool, om det skrivet svart på vitt att du ska döda i koranen är det inte då koranens fel och människor som följer den ?
  Visa mig en annan ideologi som per automatik tillåter dödande. Och kom inte med ”endast i självförsvar och i krig”.
  Alla dessa idioter som bränner kyrkor och spränger sig själva i luften har inte misstolkat denna ideologi. Ni ser ordet ”döda och lemlästa” och ni tolkar det till ”älska och hjälp”

  Det roliga är att muslimer väljer att fly till länder med den hemska ”demokratin” när skeppet sjunker. Varför flyr man inte till oljerika saudiarabien där islam tillämpas bäst? Jag besvarar frågan åt dig. I saudiarabien skulle du få städa gator och utan några som helst rättigheter, glöm skola, sjukvård mm. Ni skulle sitta på gathörnen som tiggare och vänta på att någon skänker er ”zakat”. Allt enligt sharia men flyende muslimer tyckes inte gilla det.

 10. Bahlool skriver:

  Anna, har du ens varit i Iran? har du ens varit i Dubai? Abu Dhabi? Folk bor där i fina hus, kör fina bilar, har mycket pengar, betydfer det att islam lyckats för att de gör så? Så du utgår ifrån att en stat eller religion misslyckats, för att du nämner somalia? I Somalia är det inbördeskrig, att ta det som exempel för islam när du ska snacka skit om religionen är under din värdighet. Res lite, se dig om och kom sen och tala om ”hyddor”.

  Muslimer är så urbota dumma att de tror att en självuppoffring, att bomba sig själv och hundratals andra, är en fribiljett rakt in i himmelen. Var läser muslimer att man kommer till Gud som en hjälte för att man offrat sig själv och andra?

  Lol..hur gammal är du? Menar du att 1.5 miljarder människor bombar sig själva eller varför tar du några få personers gärningar som något som alla muslimer gör? Resten av din idioti orkar jag inte läsa ens, jag blir faktiskt fördummad av det..
  Där du försöker tala om islam ena gången sedan om invandring nästa och sedan i samma veva talar du om medmänskliga rättigheter och om medmänsklighet? Som sagt..mycket dumheter, för många för min smak.

 11. Anna skriver:

  Nej, jag har inte varit i varken Iran, Saudiarabien eller Förenade Arabemiraten, och jag kommer heller aldrig att åka dit. Vad ska man nere i dyngan att göra???
  Jag antar att ditt livs resa går till Mecka och din första kyss till Kaba.

  Det är bara så lustigt, eftersom det verkar vara fantastiskt i dessa länder, om man får tro dig, kan man fråga sig varför folk flyr??? Det är mig en gåta.
  Jag har det bra här i Sverige, varför skulle jag emigrera??? Kan det vara så att livet inte är en dans på rosor i de muslimska länder som har högst antal muslimer. Hmm

  Lustigt också med Somalia, med tanke på att i stort sett varenda kotte är muslim och det då BORDE råda ”Dar-al-Islam”… så är det inte mindre än ett inbördeskrig i landet. Kan inte du förklara för mig hur detta kan komma sig, Bahlool. För islam är ju en sådan underbar och härlig religion som även kallas fredens religion. Hur kan det komma sig att det är inbördeskrig i ett land som är 100 % muslimskt. Jag får inte riktigt detta att gå ihop… ENLIGHT ME PLEEEEEEEESE.

  Nu är vi där igen, en sak ska du ha klart för dig gosse, att du och jag uppenbarligen inte har samma uppfattning om ALLA människors lika värde. Och med det menar jag att i min värld, när EN (betona det talet) människa faller offer för ond bråd död, är det en stor fucking jävla KATASTROF.
  Du verkar inte ha samma synsätt som jag, för när jag tar upp något som hänt ett fåtal personer, tex när 13 åriga Aisha Ibrahim Duhulow från Somalia stenades till döds för äktenskapsbrott när hon i själva verket hade blivit våldtagen av tre män. Här är förresten en bild på 13åriga Aisha Ibrahim Duhulow

  http://decideforyourself.files.wordpress.com/2008/12/violence-against-women2.jpg?w=245&h=365

  Titta på den och försök föreställa dig hennes känslor när dödsdomen lästes upp, om hon ens fick en rättegång, och hennes känslor när man grävde ner henne i marken och försök, din känslokalla jävel, att föreställa dig hur det kändes när första stenen träffade henne i ansiktet.

  Flera gånger har du skrivit att tyvärr är det några som blivit avrättade efter en våldtäkt. TYVÄRR, är det det enda du har att säga om något som är bland det VIDRIGASTE jag någonsin hört? TYVÄRR…

  Vi vet både du och jag, det handlar inte om ”några få personers gärningar” när vi pratar om självmordsbombare. But here we go again. NÅGRA FÅ PERSONERS GÄRNINGAR är tydligen helt ok med dig. Du lär ju inte vara en av dem som ligger sömnlös och grubblar över att oskyldiga människor dödas varje dag nere i muslimska länder pga att någon idiot verkar ha fått för sig att dör man som martyr blir man välsignad av Allah.

  Jag antar att alla muslimer har samma krassa inställning till antal människor som får sätta livet till för att muslimer ska hävda sin sak, visa för världen vilket tolerant folk de är och hur mycket ni älskar varandra och alla andra.

  Om du inte hört talas om Timothy Evans föreslår jag dig att du googlar på honom och ser hur mycket gott som kan komma ur EN EN EN EN EN människas död. Fast vi är ju inte på samma våglängd där.

  Tyvärr så är det inte bara jag, enligt dig, som talar dumheter. En person som förespråkar dödsstraff för homosexualitet, är positiv till månggiften, anser att det är helt ok för muslimer att spränga sig själva och andra i luften, inte reagerar med avsky när det handlar om oskyldiga människor som avrättas mm … ja du, min vän, vem är det som kommer med dumheter om jag får fråga???

  Bara en sådan sak som ramadan, tror du, och alla andra muslimer, att Allah i sin himmel bryr sig om att 1.5 miljarder svälter sig på dagtid i en månad??? Hallå…hur korkat är det inte egentligen??? Tänk efter och kom fram till ett logiskt svar…

  Jag är betydligt äldre än dig kan jag lova, i alla fall när det kommer till förnuft, vilket du inte verkar besitta det minsta.

 12. Bahlool skriver:

  Dynga? Lol..tror jag tackar för mig själv, du har visat på en otrolig förmåga att se ner på folk, kulturer och länder, en som grundar sig i den okunskap och den okunnighet du lever i. Vad ska man säga till människorna som inte vill lära sig eller vill utveckla sig 😉
  Ha en bra dag..

 13. Anna skriver:

  Komiskt, vilka är det som inte vill utveckla sig om jag får fråga???

  Jag ser inte ner på andra länder och kulturer, däremot ser jag ner på ISLAM, det kan jag erkänna, för ingen annan religion bryter mot ALLT jag står för som isam. Kort och gott sammanfattas det med mänskliga rättigheter.

  Jag upprörs när nyheter som den om Aisha i Somalia når mig och förfäras över vad det är som gör att en händelse som denna inträffar. Du beklagar dig inte ens utan säger att det tyvärr har hänt att kvinnor blivit avrättade efter våldtäkter.
  Jag är ingen rasist, vad du än tror mig om, MEN jag gör vad jag kan för att förbättra villkoren för kvinnor runt om i världen som förtrycks av både sina äkta män och av samhället som i muslimska länder är kvinnofientligt.

  Det finns ingen muslim som kan stå upp och ge en bra förklaring till varför saker som denna händer. Alla kommer med dåliga ursäkter om att det inte är islams fel, de som gör så här gör fel enligt koranen mm. Varför inte säga att det är FÖR JÄVLIGT. Icke sa Nicke, det är en stor katastrof att fördöma andra.

  Anledningen till att jag finner ramadan löjlig är mitt ex som ville verka så himla bra som muslim men hela tiden ljög om allt.
  När man är på resande fot under ramadan kan man tydligen få lov att äta ändå innan klockan åtta, man får inte dricka alkohol men röka hasch är tydligen ok.

  Jag blir också trött, för vi lever här och nu, år 2010, och kvinnor behandlas fortfarande som om vi levde på medeltiden i muslimska länder.

  Säg mig, hade du velat vara i 13 åriga Aishas kläder när hon blev våldtagen???

 14. Bahlool skriver:

  Ja när du tycker att länder som Dubai och Saudi är dynga lol, så ser du ner på dem…

 15. Anna skriver:

  *suck*

 16. Bahlool skriver:

  Anledningen till att jag finner ramadan löjlig är mitt ex som ville verka så himla bra som muslim men hela tiden ljög om allt.
  När man är på resande fot under ramadan kan man tydligen få lov att äta ändå innan klockan åtta, man får inte dricka alkohol men röka hasch är tydligen ok.

  Det här belyser din låga intelligens, ursäkta men någon måste säga det. Du menar att eftersom din kille bröt mot islams regler, så är det så att alla ska bryta mot islams regler? Menar du bara för att din kille var en idiot, så var alla idioter? Jag kan bara komma till slutsatsen, att hur gammal du än är, så har du verkligen hemskt lite förståelse och uppfattning. Du är ett praktexempel på varför man inte ska diskutera med kvinnor som dig, ingen intelligens och ingen moral 😉
  Gå du lev ditt liv i hat för islam, andra folk och andra länder..dynga ja..när du åker dit och jämför Dubai, eller även storstäder som Teheran eller Baghdad med din skithåla Landskrona, då kan vi se vad som är dynga och vad som inte är dynga…

 17. Z skriver:

  Räkna inte med alltför mycket av Anna, hon kommer raka vägen från Rogers lilla grisgrop 😀

  ..hon är här för att driva med dig och Islam, ihärdig stamkund från Rogers bajsblogg 🙂

 18. Anna skriver:

  Jag tror inte att alla muslimer är som mitt ex, däremot anser jag att ramadan är rena skämtet. Att svälta på dagen och frossa på kvällar och nätter. Rena idiotin, men det är min åsikt.
  Om det gjorde dig så upprörd ber jag om ursäkt.
  Med tanke på att muslimer i tex Malaysia bränner ner kyrkor och halshugger kristna så ser säkert muslimer lika kritiskt på våra traditioner som vi gör på era. Väx upp och inse att det finns dem som ifrågasätter vissa saker som enbart ter sig löjliga.

  Ett land som dömer en 75 årig kvinna till 40 piskrapp för att ha umgåtts med män som inte är släktingar, ett land som dömer en våldtagen kvinna till 200 piskrapp, ett land som dömer en man som är homosexuell till 70 000 piskrapp, ett land som halshugger pojkar, män och kvinnor i tid och otid för brott som inte är brott… ja, jag anser att det landet är dynga och det står jag för.

  Om vi ska tala om intelligens, komiskt, en person som rimligtvis borde bli förskräckt över hur ett land som Saudiarabien dagligen kränker de mänskliga rättigheterna, gör inte detta utan vidhåller vilket fantastiskt ställe det är… har du varit i Dubai, jämför med din skithåla Landskrona. Vi kan här bara konstatera det redan uppenbara, en muslim kritiserar ALDRIG en annan muslim. Sorgligt.

  En annan komisk aspekt… när har jag sagt att jag bor i Landskrona??? Aah, jag råkade få med min tid på Sjöbo vct.
  Om du nu är så himla intelligent och korrekt i allt du gör, borde veta att det finns flera Sjöbo. Sug på den. Jag bor inte ens i Skåne.

  Vännen, du är ett annat praktexempel på att man inte kan snacka med muslimer, de bara viker undan. Moral, tillåt mig le, du menar förmodligen att är man så omoralisk att när man älskar någon av samma kön, ja då får man stå för konsekvenserna, dvs att antingen bli hängd, eller stenad eller halshuggen eller piskad 70 000 gånger.

  Du vill att jag ska jämföra en svensk stad med Teheran. Visst, det kan jag säkert göra, en sak som definitivt inte finns i någon stad i Sverige är lastbilar med lyftkranar som hissar upp oskyldiga människor, så att de på det grymmaste sättet stryps och kvävs till döds.

  Säg mig varför du inte kommenterat varför det är inbördeskrig i Somalia… jag väntar fortfarande på BEVIS från den mest upplysta mannen i Sverige, han som vet och kan ALLT. Briljera nu med dina makalösa kunskaper i ämnet, det är förmodligen fler än jag som vill veta av Mr ”I Got It All Right” varför muslimerna krigar och dödar varandra när det borde råda full frid…???

 19. Bahlool skriver:

  Jag har sagt att Saudi är fantastiskt? Lol..blåst och lögnare..wow…du verkar inte ha läst att stor del av mina inlägg handlar just om det landet..jag förstår att du föredrar det systemet där du kan skämma ut dig, där en hund är mer värd än en människa, där djuriska drifter går före självbevarelsedriften, men när man är alkis, när man beter sig som en hora, varför klaga när folk kallar dig för det 😉
  Jag läser inte mkt av dina inlägg, därför jag inte kommenterar, det räcker med att du får nöjet att skämma ut dig som dina SD vänner 😛

 20. Bahlool skriver:

  hahaha jo jag anade det, ingen är så blåst som inte har människoovärdiga tankar och värderingar. Sen säger de vi är inavlade lol..

 21. Anna skriver:

  Jag har inte kollat igenom dina tidigare inlägg. Det är ju du som blåser upp hur fantastiskt det är med Dubai och Saudiarabien.
  Ingen har någonsin kallat mig för hora, men visst, jag var ihop med en snubbe från Tunisien, utan att gifta mig med honom, jo, du har rätt jag är nog en hora då.
  Jag dricker mycket sällan, det händer kanske en gång i månaden om ens det. Men kalla mig gärna alkis för det. Vem är det som drar förhastade slutsatser???

  Jag kanske ska be om ursäkt för att jag älskar min hund. Det finns fler som älskar djur, inte bara jag. Har du inte ens tänkt tanken. Ett djur sårar dig aldrig, ett djur dömer dig inte, ett djur visar den rätta kärleken, samma kärlek som vi människor borde visa varandra. Men på vissa håll i världen så krigar man och dödar varandra och piskar folk för lite olika saker. Jag antar att din syn på vad kärlek är är detsamma som krig och hat. Motsatt till min syn på saken.

  Jag är inte med i SD, och om jag skulle gå med där eller rösta på dem skulle det vara av en anledning, samma anledning som gjorde att jag röstade nej till EU.
  Jag älskar djur, och att ni muslimer kan med att kräva halal-slaktat kött utan bedövning, det övergår mitt förstånd.
  Dra slutsatsen att jag är med i SD, fy skäms på dig Bahlool.

  Om det är någon som skämmer ut sig här är det väl du, du skiter fullständigt i hur andra människor lider i dyningarna av islam, fredens religion, den härliga religionen som tillåter allt.

 22. Anna skriver:

  Z – Jag är inte här för att driva med Bahlool, jag är här för jag vill ha svar på hur det kommer sig att så mycket hemskt utspelar sig i muslimska länder. Det är allt.

  Bahlool – säg mig, var tog mina länkar vägen egentligen??? De där fina läkarna till Amnesty som belyser vad som försiggår i Saudiarabien??? Kan du inte med att sätta ut dem, är du rädd att folk ska upptäcka vilket konstigt land Saudiarabien är???

 23. Jeremy skriver:

  Anna… Bahlool gillar inte Saudiarabien, då en annan gren av islam (wahabism) än den han tillhör (shia) är statsreligion där.

 24. Bahlool skriver:

  no idea, jag har spamfilter på och de måste försvunnit där. Vad är din poäng bara i morse skrev jag inlägg om Saudi lol..det är inte jag som ränner runt och menar att folk bor i dynga för att de är araber/muslimer..nej klart du inte är rasist 😉

 25. Bahlool skriver:

  Jag ogillar själva styrelsen, inte landet i sig eller folket i sig, det är på samma sätt med USA och Israel, jag ogillar inte folket eller lnadet i sig, utan de härskande system och deras representanter.
  Men ändå säger jag inte att de bor i dynga lol..när en människa menar att dessa länder är fyllda av hyddor, då har man inte kommit långt i sin mentala utveckling.

 26. Z skriver:

  Anna, du är på Rogers sida och tror blint på en kalv som blivit parad av en arab och muslim, sen att ni drog in att Bahlool skulle vara den skyldiga, känner du igen dina egna ord:

  ”Men fy fasen, hur är det möjligt egentligen? Det måste ju vara någon människa, läs mussla, som satt på det stackars fåret.”

  ”Hallå hallå, underskatta inte våra vänner, remember – muslims do it better”

  ”Om någon kan fixa en avkomma mellan får och, hmm, människa, måste det ju bara vara en muslim, eller???”

  ”Nej, jag är inte seriös, måste dock erkänna att tanken av att bilden är ett fotomontage inte ens kommit mig för. Det är väl så att när man ser en bild i tidningen tror man på det. När det dessutom handlar om en land där det bara bor muslimer, tvivlar man ju ännu mindre…”

  Eller kanske är det inte du? Om inte, så är denne Anna väldigt lik dig i sitt sätt att skriva och länka till olika sidor. Det är inte mycket lagligheter ni gör där, förtal och ärekränkning regnar värre än dåligt väder i London 🙂

  Men säg mig Anna, hur kan du avsky tex Islam och hur muslimer agerar, när du inte bryr dig för fem öre vad andra eller religioner agerar? Hinduismen med sitt kastsystem som förslavar människor än idag, buddhister som håller folk i fattigdom medan de bor i lyx, kan göra en lång lista av sådant du tydligen missar i världen ^^

 27. Anna skriver:

  Z – Det där med fåret och muslimer får du nog ta med en nypa salt. Jag läste någonstans att folk undrar varför inte norrmännen reagerar på alla historier vi hittar på om dem…jag skulle skita fullständigt i om någon sa så om mig, folk får väl tro eller tänka vad de vill, det är än så länge ett fritt land.

  Jadu, man kan allt fråga sig vad som är värst, att ha åsikter om en religion för att den förtrycker kvinnor, tillåter pedofili, dödsstraff för homosexualitet och äktenskapsbrott, könsstympningar, barngiften, hedersmord, självmordsbombare, offentliga avrättningar, dödsstraff för kvinnor som blivit våldtagna, 70 000 piskrapp för homosexualitet, legaliserat djurplågeri, amputationer av händer och fötter vid stöld, kvinnor ska täckas i svarta kläder, får inte välja vem de ska gifta sig med, dödsstraff om man lämnar islam till förmån för en annan religion, terroristattentat a la 11 september mm, vill du jag ska fortsätta eller… eller att kommentera saker som gör en förbannad. Men visst, jag kanske ska tänka på vad jag skriver…

  Hinduerna håller till i Indien, enligt mig vetandes så har de inte kommit hit och krävt att bli särbehandlade, egna lagar, ritualslaktat kött, räntefria lån, ledigt två timmar varje fredag för bönen, böneutrop, krav att sjukvården ska omskära nyfödda pojkar, moskéer i varje stad, segregerad simundervisning… även där kan listan göras lång.

  Jag missar nog en hel del i världen, det jag ser och reagerar på att hur andra länder använder dödsstraffet och andra kränkningar av mänskliga rättigheter. Många svenskar bryr sig nada om vad som händer i andra länder, de får bara dåligt samvete så fort en katastrof händer och då ska alla skicka pengar. De flesta skiter fullständigt i att barn stenas till döds. Jag kan inte bara strunta i det. Speciellt inte när svenska muslimer kräver att sharialagar ska införas i Sverige. Någon år väl se till att sätta stopp för idiotin.

  Man kan ju faktiskt fråga sig varför Sveriges vackra nationalsång inte längre är tillåten att sjungas, eller varför inte skolavslutningar tar plats i kyrkor längre, det kanske inte ens har passerat dig.
  Speciellt idag när det är åtta år sedan Fadime mördades av sina egen far, kan man ju börja betänka vad det var som ledde fram till den händelsen. Mig vetandes var INTE Fadime eller hennes familj hinduer eller buddister. Men jag kan ha fel.

 28. Bahlool skriver:

  Lol, könsstympning? Hedersmord? wow…sen undrar du varför man dumförklarar dig även efter att ha diskuterat och förklarat saker för dig?…

 29. Anna skriver:

  Here we go again – jag tycker det är för jävligt att flickor stympats, sure, det kanske inte sker längre, hmm…men här har vi samma sak igen. Om det så sker EN endaste gång är det KATASTROF. Comprende…???

  Samma sak med Fadime, om det så bara hände EN gång är katastrof. Du kan inte bortförklara Fadimes död, eller flera andras.
  Det är upprörande att folk som kommer till Sverige och får en ny chans inte kan ta till sig att det är olagligt att döda, oavsett vad personen i råga har gjort.

  Det är detta jag finner så konstigt med dig, du verkar inte bry dig ett spår om alla flickor som dör varje år i sviter av könsstympning, som dödas av sina egna släktingar för hederns skull. Alla oskyldiga människor som dör vid varje självmordsbombare.
  Du verkar bara släta över det med att sånt händer ibland. Detta är katastrofala saker, och jag vore inte en medmänniska om jag inte reagerade.

  Varje minut dör en kvinna i Afrika, pga graviditet, misshandel, könsstympning. Det är säkert helt ok för dig, eftersom ”lite svinn får man räkna med”-logiken präglar det flesta av dina svar.

  Begreppet hedersmord finns och du vet det lika bra som jag. Flickor könsstympas fortfarande. Kom med dina bevis på att ingen har blivit utsatt för detta och jag ska vara tyst. Men det kan du inte, för det finns inga bevis på att det inte händer.

 30. Bahlool skriver:

  Men din dumme fan, nu har jag verkligen tröttnat på dig. Islam tillåter inte det, att det är en katastrof är väl ingen tvekan?? Men än en gång, så att din kvinnliga hönshjärna förstår, vad vanilga människor gör eller säger att de gör i någons namn, spelar ingen som helst roll, du ska tolka det och jämföra det med vad religionen verkligen säger, dess represdentanter och dess företrädare. Du tråkar ut mig, fördummar min blogg och skämmer ut alla de svenskar som inte är så här okunniga. Jag skiter fullständigt i Fadime, vad angår det mig vad hon gjorde vem hon knullade, vem som sköt henne eller vad som hände henne? Miljoner har dött sen dess, helt oskyldiga och du gråtger över henne, inte för att hon förtjänar att begråtas utan för att dumhuvuden som du, försöker skapa en martyr, som de försöker ge islam skulden för..ps..för din info..FADIME VAR YAZIDI, DE ÄR INTE ENS I NÄRHETEN AV MUSLIMER..ändå har idioter som du, lagt fram hennes sak lol..
  Än en gång..och för sista gången..hedersmord och könsstympning har inget som helst med islam eller muslimer, så att jag bryr mig är en sak att jag ska känna skuld eller ska bry mig utöver det är ett skämt. LIka lite som en svensk är ansvarig för hedersmord är jag ansvarig för dem eller islam är.

 31. Z skriver:

  Ska jag ta dina och dina gelikars rasistiska åsikter med en nypa salt? Mm visst du..

  Att samtala med dig är lite som att samtala med min katt, hur mycket jag än förklarar saker för min katt sitter han bara där och glor, lite som dig här, man förklarar och förklarar och i nästa vända är du som den gloende katten.. Jag kommer inte gå in på allt ditt dravel då jag tror många gjort det förr utan att du inte fatta då, så du lär nog inte göra det denna gång heller. Men för skojs skull, varför öppnar inte du och dina rasistiska vänner hos Roger en blogg som säger till judar hur fel det är med kosher slakten, som är exakt samma sätt att döda djuret som halal? Och när vi ändå talar om djurslakt, har du ens varit på Scan och sett hur djuren dödas där? I Sverige där finns vet. närvarande vid varje halalslakt om det nu skulle gå fel, och jag känner folk som jobbar på Scan som kan säga hur många djur som lider av vanlig slakt än mot halalslakt där djuret bedövas först med en slags stålkamm. Men vanlig slakt går värre till och vet. brukar blunda för felen då det skulle kosta för mycket att bomma igen ställena ^^

  Innan du ska tala, tänk efter, på riktigt.. Sen var det väl inte muslimerna som stoppade skolavslutning i kyrkan, var det inte snarare ateisterna som störde sig på det..?

 32. Z skriver:

  Sen sitter dem hos Roger och garvar åt ”raketforskare” som dem kallar muslimerna, när de själva inte förstår sig på vanlig simpel svenska, eller dess förklaringar. Inte undra på att de har en så skev bild av Islam, när man förklarar saker för dem 165446846165468468468784651683130306514684 ggr, och ändå går inget in 😀

 33. Bahlool skriver:

  hahahah så sant..jag har själv märkt det med R, bisarra saker som han lägger fram och så tror han att han uppfunnit elden..suck!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up