• Korrumperade svin

    Jag har inte hört talas om det här, ändå hände det några år sedan, då jobbade min far som tränare i Dubai. Hans berättelser om dessa ”khaleejes”, var allt annat än positiva. Deras fördrivning av shiiter, deras hat mot shiamuslimer, deras arrogans, deras slavhandel, deras förtryck av de fattiga i landet, allt det, var negativa i mina ögon. Nu hittade jag den här nyheten, om hur ledaren för Förenade Arab Emiratens bror, misshandlade och torterade en människa till den grad, att jag var tvungen att vända bort blicken.

    I domstolen blev detta as frikänt. Det visar att sanningen och rättvisan inte spelar någon roll, för makten och nepotismen i de arabiska länderna är för utbredda.

    Varning för starka bilder..

    Post Tagged with , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up