Press "Enter" to skip to content

Nötter, Nötter..NI ÄR NÖTTER!!

Det finns några saker jag försöker undvika, däribland wahabiterna. Allt som de säger, har jag hört tusentals gånger, sedan 98, har jag diskuterat med dem och sedan 98 har jag hört samma repliker, samma argument, samma anklagelser. De är så hjärntvättade, att de inte använder sina hjärnor eller logik, utan de hävdar saker om shiiter, sunniter och sufis, som de själva hittat någonstans.

Problemet med att diskutera med dessa personer är att de är så enkelspåriga, de klarar inte av att tänka om eller att använda sig av logiska eller rationella tankar. En sak jag ofta sett är att de bara klarar av att kopiera och klistra. De kan inte ens urskilja på sant och falskt. Igår hade jag nöjet att hamna hos en sådan person, jag har tyvärr inget annat ord för henne än missfoster. Jag besvarade hennes inlägg, där hon “varnade” för shiiterna. Tyvärr, som det alltid är med sådana individer, så raderade hon allt jag skrev. Värst är att hon och hennes vänner satt där och kallade sig själva för muslimer medan vi shiiter, inte ens ska hälsas på.

Jag skriver detta inlägg för att belysa den ignorans som finns bland oss muslimer, att vi har sådana här personer visar varför det är så många problem i den muslimska världen. Må Allah skydda oss för dessa personer, personer vars liv och gärningar svartmålar Profeten Muhamed och Ahlul Bayt. De är så dumma, att de hela tiden säger att jag är en tjej, när fan ska de inse jag är man? Det står överallt i min blogg och Bahlool är en känd teolog från medeltiden.

Mujahidah

Amanda, ukthi låt ite Bahlool o nån Shia kommentera, sprider sina lögner som dem är uppmanade till. Spec Bahlool.

O min syster, luras ite av Bahlool. De e inget fel o kalla sig Sunni/Salafi, man kallar sig Sunni för att urskilja sig från Ahlul Bidah som sånna som han, o Salafi för att urskilja sig från Asharies, Sufis som påstår sig vara Ahlel Sunnah wal Jamah. för övrigt e de roligt hur Bahlool OFTAST pekar fingrar o anklagar folk för hur lite kunskap dem har o så drar han oftast denna “har du nyss blivit muslim eller?” medans hans okunskap är all over the place !! O glöööm inte dem kör sin lögn-grej, man kan ju inte lite o diskutera med dem för den delen :/

2010-01-09 @ 13:09:01

Shia, sufi är sekter som förvanskar islam. Eftersom de gör bidah och shirk hamnar de utanför Islam. Shirk är när man sätter någon eller något bredvid Allah. Att ge någon attribut som tillhör enbart Profeten s.a.w. att vara muslim är att följa Allah och det sista sändebudet Muhamed s.a.w. Gör man inte det så är man inte muslim. Lär er religionen från början och ta bort alla ismer så inshAllah kommer ni rätt. Att kalla shia för mer religiösa är skrattretande tyvärr. Shia borde inte existera eftersom det är en sekt och förstör vår religion. Det är ni som borde läsa mer och vara rädda för Allah. du vet inte wahabi är men jag sände här en info om varifrån det kommer. Men som sagt, blinda och döva tyvärr. Allah väljer att guida den Han vill och ni vägrar att se sanningen och ens ta reda på den. Vägen som shia och sufi följer leder bara till elden.

Att tala med er förvridna ignoranta människor är slöseri med tid. Att förtala oss muslimer som enbart försöker följa helhjärtat Allah’s ord och Profeten Muhammed s.a.w sunnah. Det är det enda man ska göra som muslim och inget annat. Det är den vägen som rätt och det är ifrån Allah. kalla mig vad du vill och bli hur galen du vill. men min syster i islam är du inte då du kallar dig för shia och hamnar utanför. Allah har ett ord för de troende och det är muslimer så fortsätt du att kalla dig för shia eller sufi. Det är ledsamt att inte du får en känsla av att fått fel info överhuvud taget och ändå fortsätter på fel väg. Ni förtalar sahabas och även idag fortsätter ni med förtal om oss muslimer. Med dina egna ord fäller du dig själv och sen i samma anda vill du säga att vi skulle vara enade?
jag vill inte ha något med dig att göra mer då du förtalar muslimer och inte följer sunnahn (som du sjukt nog säger att du gör) Vet du straffet för att förtala sahabas? Shia talar illa om Aisha (ra) vet du straffet? Sura Al Taubah skapades efter förtal om henne. För att förtala muslimer och håna dem? Var rädd för Allah och sök sanningen. Men fortsätt du med dina imamer som kom efter vår Profet s.a.w. och följ du dem blint så blir det nog varmt och skönt.
Ta och kasta dina böcker till elden för det är där shia ändå hamnar. Det du behöver är Koranen och sunnahn.

syster Linn. Vi är syskon i islam helt sant men shia är inte våra syskon då de inte följer varken Allah eller sunnahn. Det är t.o.m haram att hälsa på och prata med dem. En del shia går ju att vägleda alhamdulillah men denna shia här visar ju klart hur fientlig hon är mot muslimer och bara raddar upp alla fel. Finns ingen anledning att ens prata mer med henne och vi förbjuds också att tala med de ignoranta och det inkluderar sekter. Islam är fred och kärlek men inte till dem som gör shirk och förändrar religionen syster. De är värre än kuffarerna för de här smyger sig liksom in och förstör inifrån. Hoppas du förstår mig Linn. Må Allah välsigna dig och hålla dig trygg ameen.

Kan ju tilläggas att de talar illa om Sunnis, som är Asheris, de talar om Sufis, som är sunnis och de talar illa om Shias. När man har en sådan liten grupp, som tror sig ha sanningen, medan deras äcklige ledare, en man som skapade denna hemska sekt på slutet av 1800-talet, en man som av sunnitiska lärda på sin tid kallades för en kafir, en otrogen, skapade denna sekt då. Så här har man en sekt som kom runt 1200 år efter Profeten Muhammed, och säger sig representera sann och ursprunglig islam. Genant.

18 Comments

 1. Ahlam Hammoud
  Ahlam Hammoud 09 januari 2010

  Barakallaho fik Inshallah för detta inlägg! Bra att du tar upp ignoransen i deras iman. Dom säger att jag och alla shiamuslimer kmr kastat i Helvetet, men vem gav dom rätten att döma oss? Är det inte Guds som dömer oss hmm ? … Ngn verkar vara illa ute!

  vet inte vad jag ska säga mer för jag orkar verkligen inte med sådana personer. Profeten SAW sa att huvuddelen av alla människor kmt på Domedagen att ha´mna i helvetet JUST PGA deras tunga wa allaho akbar. Visst, dom sprider falska rykten hit och dit om msulimer, men dom tänker inte på att Gud kmr fråga dem vrf dom skapa hat i vår ummah när profeten saw sa klart och tydligt att man inte skulle göra dt oavsett hur uppdelat islam kmr att bli …

  Slutgiltiga domen tillhör Allah och ENDAST Han och Allaho akbar för fördomsfulla människor som har hjärtan av ilska och hat. Jag tar avstånd från allt ont och från alla som vill mig ont, och Gud är mitt vittne!

  Du är bäst!

 2. Bahlool
  Bahlool 09 januari 2010

  Jag skrev ett inlägg i m orse om barmhärtighet, som jag ville publicera och som skulle belysa hur dessa människor, som är så hatfyllda, så ignoranta, glömt ett av de viktigaste budorden, att Allah är barmhärtig.
  Lesanek 7esanek, din tunga är din häst, och den skapar mkt kaos lol..Men du måste inse, att om du skriver saker som berör sånt, så kommer du att hitta folk som avskyr dig..igår skrev jag ett inlägg om rasism och islamofobi, då var över 50 kommentarer, flesta var negativa hehe..sånt hör till bara att acceptera det 😉

 3. Ahlam Hammoud
  Ahlam Hammoud 09 januari 2010

  Jasså, har du publicerat inlägget? Ska läsa den 😀

  Jaa subhanallah du har såå rätt! Men visst ska du stå upp för Islam och vår tro, men det dom gör är att dom skapar hat i vår ummah, dom skapar hat i andras hjärtan gentemot sina egna bröder och systrar. Jag tkr dt är sjukt, jag tar avstånd från sånna extrema svenska konvertiter som påstår sig “veta” vad islam “är”. Jag blir så upprörd att kalla dom mina syskon i religionen och det stör mig så otroligt mkt, för jag tkr inte dom är värda den titeln .. meen, vem är jag att döma? Slutgiltiga domen tillhör Gud som sagt! Och Må Allah (SWT) vägleda hela mäsnkligheten mot den rätta vägen ya Ran för att skona dom från helvetets eviga lidande! Ya Allah …

 4. MammaMarie
  MammaMarie 09 januari 2010

  Bra svar Bahlool – som vanligt. Jag var inne på samma blogg tidigare idag och kommenterade de kommentarer Mujaheeda gjort ovan. Jag är ganska säker på att hon inte publicerade dom. Hon har hittills strukit allt jag kommenterat så det vore inget nytt.

  Skrev att bl.a. att det är besynnerligt att de – som är så säkra på att vi är kafir och att de har den rätta vägen – är så rädda att publicera shiakommentarer, medan shia bloggare låter deras kommentarer gå igenom trots att dom mest är fylld med spya och anklagelser.

  Att det helt klart bottnar i deras osäkerhet angående deras tolkning och de är rädda för att förlora anhängare om folk får höra våra “kafirargumentationer”…! Helt absurt alltså. Är man trygg i det man har så bör det väl inte spela någon roll om någon med annan åsikt kommer in o argumenterar…

  Det finns en “Tasnim” (Gud välsigne henne för det)där som försöker reda ut saker med dom, men dom verkar helt stängda.

 5. Z
  Z 09 januari 2010

  Jag skrev på en wahhib-sida nyligen för att fråga vilken syn de har på shias och sufis, men det kom inte ens med. Hur gör sufis shirk? Eller bidah? Är det dhikr som är shirk eller bidah? Är det inte mer shirk att sätta sig över en annan människa denne, då det är Guds sak att döma? Snurriga människor :S

  Som sagt, att säga att en muslim är kafir, så har man själv blivit kafir enligt en hadith av Profeten! Hur är shias INTE muslimer? Man ber 5 gånger dagligen, uttalar shahadan, tror på Koranen osv osv…

 6. TK
  TK 09 januari 2010

  Problemet med dem är att de vägrar tänka. De tror ärligt talat på att de har rätt, när de inte ens är i närheten. De är knappt mänskliga, följer bara en massa instruktioner utan att ens tänka på vad det är de gör. Idioter.

 7. Roger Sahlström
  Roger Sahlström 09 januari 2010

  Haha Ni är för söta. Bråkar om en saga. Det är ju logiskt haha

 8. Z
  Z 09 januari 2010

  Så vitt jag vet, är det shirk att sätta sig på den plats, som är Allah`s, ergo att döma andra själar. Man sätter något vid Guds sida, dvs sig själv.

 9. Jamal
  Jamal 10 januari 2010

  Kan ngn vara snäll och länka till Mujahidas och Tasnims blogg !!!

  Mvh Jnoube

 10. Oum Isra'a
  Oum Isra'a 10 januari 2010

  Bismi Allah

  Mujaheeda: mujaheedah.blogg.se/
  Tasnim (om det nu är denna Tasnim jag tänker på!): tasnim.blogg.se/

  Salaam alaykum,

  Oum Isra’a

 11. warde
  warde 03 april 2011

  HAHA! Tack för denna inlägg broder. Varför ska det alltid finnas wahabies, som ska komma med “bevis” om varför shia är fel väg etc. Varför kan de inte bara hålla sig till sitt och låta andra vara. Varför ha denna drivkraft om att shia är fel. Är det för att de förtränger att sunni är fel väg, och att de mår bra utav att hitta “fel” på shia*?

 12. Mona Feyli
  Mona Feyli 03 april 2011

  Varför anklaga shia för shirk? För att vi älskar ali (som dessutom är gift med profetens dotter, samt hans egen kusin) som de älskar abuBAker? När ska de inse sanningen att salafis är de ända som går på fel spår. Att de är dom som behöver vägledas. Wahabis försöker konventera unga, som har spårat ut med knark och kriminallitet. Varför? För de är svaga, de har ingen annan utväg. De är lätta att hjärntvätta. Men människor konventerar till shismen pga. att det är rätt väg, att det är den sanna vägen inom islam . Peace. //warde

 13. Bahlool
  Bahlool 03 april 2011

  warde träffar sådana hela tiden på fb 😛 och de har aldrig nåt att komma med..

 14. Bahlool
  Bahlool 03 april 2011

  mkt bra sagt mona. de har pengar och makt

 15. Mona Feyli
  Mona Feyli 03 april 2011

  Haha! Det har funnits många som har med deras dåliga argument försökt få mig att bli sunni. Genom att säga att största synden inom islam är shirk och det är det shia är genom att exempelvis säga Ya3ali, eller att vi har ashora som högtid . . inte för att det var ens relevant menmen .. . im speachless .. haha om världen går under jag faller inte för deras cirkus

 16. Mona Feyli
  Mona Feyli 03 april 2011

  btw Mona/Warde, jag är Samma person 🙂 har bara kopplat upp mig på min facebook 🙂

 17. Bahlool
  Bahlool 04 april 2011

  japp jag vet hahah såg din ip 😛 vart i skåne bor du?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *