• Israel firar med nya attacker

  Gaza fruktar israelisk invasion – DN.se.

  Ett år sedan bombades ett litet område i södra Palestina. Bombningarna kostade drygt 1400 palestinier, flertalet civila och 13 israeler, flertalet soldater, livet. I några år hade Israel hållit Gaza i ett järngrepp, matvaror fick inte komma in, inga mediciner och inget byggnadsmaterial. Måttet var rågat och palestinierna ansåg att det var bättre att dö än att leva så här. Så några raketer sköts mot södra delen av ”Israel”, det som en gång var palestinsk mark och nu bebott av invandrare som tog över landet och som menade att Gud, en Gud de själva (sekulära) inte trodde på, hade gett dem landet.

  Israel tog sig rätten att straffa alla palestinier, för dessa attacker, barn, kvinnor och gamla. Än idag, ett år senare, har man inte kunnat bygga upp Gaza, även kallat det största utomhusfängelset i världen, för att Israel inte tillåter palestinierna att få tillbaka sina liv. Än idag får många palestinier leva i tält eller i sönderbombade hus, utan tak. Än idag får barn gå till skolor utan väggar. Än idag står de där och vegeterar som djur. Än idag kommer Israel undan med sina brott. Än idag är det palestinierna som anklagas för Israels brott.

  Bomber med kärlek från Israel när man attackerade Libanon 2006

  I några dagar har Israel provocerat palestinierna genom att mörda deras unga män, så nu kom svaret, man sköt tillbaka, med rätt primitiva raketer, som svar bombar Israel ett antal hus sönder och samman. David och Goliat var det.. Frågan är vad gjorde vi ett år sedan och vad ska vi göra nu? Obama kom med ord om fred och samförstånd, istället har vi sett en ökning av det minikrig mot Iran, som förts i över 30 år. Istället har vi sett att Israel utökat sina bosättningar och istället har vi sett att fler dött i Afghanistan och Pakistan.

  Israel får inte bara hjälp av väst med sin arabfientliga och rasistiska politik. Vi har även länder som Egypten att tacka för att barn och kvinnor svälter, Egypten har tagit det på sig, med amerikanska och judiska pengar, att bygga en 35 meter djup mur vid gränsen mot Gaza, för att stoppa de enda ut och ingångarna mot Gaza. De tunnlar som man hade byggt ut från Gaza, var enda möjligheten för palestinierna att få de varor och de material som området var i så stort behov av.

  Ja låt oss fira Israels aggression med mera tystnad, med mera raketer och med mera stöd. Ja låt oss fira att vi stödde och stödjer massmord och förtryck, genom att handla fler israeliska produkter, älska Obama mera och att vara ännu tystare..

  Fler som belyser frågan

  Palestinabloggen

4 Responsesso far.

 1. Divad Retsellab skriver:

  Klockrent inlägg! Tack för den. Läs gärna mitt senaste inlägg också. Du kan säkert hitta en gemensam nämnare där.

 2. Danne skriver:

  ”Det började med att Israel sköt tillbaka.”
  Hahahaha!
  Vilka patetiska försök att skuldbelägga Israel.

 3. Bahlool skriver:

  Wow danne..dina argument är så bra, så logiska, att du knäckte mig..du vet väl om att skitstaten Israel ockuperar palestinierna? eller sånt räknas inte..dumbass lol

 4. Ahlam Hammoud skriver:

  Barakallaho fik Inshallah! GÅ läs mitt inlägg som heter: ”Upptäcka shi’a-islam” och kolla vad en wahabit skrivit till mig

  Du är bäst wa salam

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up