• Wahabiattack mot Shia och mot Sistani (arabiska)

  I dagarna är det stort rabalder för att en viss ”lärd” hos wahabiterna i Saudiarabien, gått och talat i fredagspredikan, mot shiiterna och mot Ayatollah Sistani, en av de högst rankade lärda inom shiaislam.

  I hans tal talar denna person om hur hemskt det är för sunniterna i Saudiarabien, som slagits mot Houthis, en shiitisk gruppering som tröttnat på förtrycket mot dem i Jemen och valt att stå upp mot staten. Enligt denna person, så är alla saudier som dör i kampen mot Houthis, martyrer, alltså de går till paradiset. Sen när bestämmer en människa över vem som går till paradiset?

  Vidare tar han upp alla fördomar som finns mot shiiterna. Frågan man måste ställa sig är, varför? Varför denna fruktan för shiaislam? Kan det vara för att allt fler börjar tröttna på wahabismen? Kan det vara för att wahabismen stödjer väst, USA och Israel, medan shiiterna står upp för sunniterna i Gaza och för islam? Ju fler sprängdåd som begås av wahabiterna i Irak, desto fler som vänder sig bort från deras dödskult.

  Vidare talar man om att Sistani är kafir, en otrogen. En av de värsta anklagelserna en muslim kan anklaga andra muslimer för. Är detta verkligen islam? Ska en lärd verkligen tala så här? Muslimerna är hotade av hela världen och denna person försöker sprida mera hat?

  Han brinner av hat, och jag önskar honom att han får vara bland sina vänner Muawiya och Yazid..

  Del 1

17 Responsesso far.

 1. Mohamed Omar skriver:

  Han är inte sunni, han är wahhabi, och en slav till de saudiska kungarna som skålar med Bush. Han säger endast vad hans herrar har befallt. Ingen har skadat sunniterna så som han och hans kätterska sekt.

 2. Bahlool skriver:

  Håller med MO, en person som så här vedervärdigt hyllar ont och angriper gott, kan inte vara något annat.

 3. Oum Isra'a skriver:

  Bismi Allah

  Det är lite förrädiskt, detta med sunni/wahhabi. Om man nu som jag inte bemästrar arabiskan än, så måste man bli klädkodsexpert för att kunna se skillnad. Suck.

 4. MammaMarie skriver:

  Är detta en viktig ”lärd” inom wahabismen idag? Så att folk högaktar honom menar jag, o bryr sig om vad han säger?

  Jag hoppas sunni auktoriteter i världen, åtminstone någon, har brytt sig om att fördöma hans tal… vore synd för den större sunnimuslimska enheten annars. Vet du ngt om det?

 5. Bahlool skriver:

  Lol ja det är riktigt förrädiskt, även jag som känner att jag vet och ser skillnaden, blir duperad. Det är inte så svårt när en person säger han är anhängare av Ahlul sunnah och säger sig tala för sunniislam. Men när en lärd talar och hyllar Saudiarabien och menar fienden är otrogna som ska dödas, då är det verkligen lågt, även för Saudiarabien..

 6. Z skriver:

  Den som säger att en muslim är kafir, är själv kafir enligt Profetens hadtih 🙂

 7. Bahlool skriver:

  Japp han är en av de mer kända wahabitiska representanterna..tror inte folk i allmänhet bryr sig om att fördöma det han säger..för han har sagt det tidigare också.

 8. husse skriver:

  skit jag hade en stor respekt för denna man en gång i tiden!
  men inte längre!

  vem är de som har dödat shia i mer än flera hundra år.?
  vem är de som började döda shia efter saddams fall?
  vem är de som under intfada 1991 stod mittemot imam husseins grav o sade-”jag heter hussein o du heter hussein vissa mig vem som e starkast av oss”..citat hussein kamel, saddams dotters man!
  vem är de som inte får utföra sina religösa ritualer? exempel ashura,latom mm
  vem är de som vill utrota de ända och starkste motståndelsegrupp i libanon,huzballa,?
  jag kan nämna tusen saker men den med hjärna borde fatta

 9. Z skriver:

  Det vore tämligen bra att ALLA wahhiberna säger att alla shias tex är kafir, så kan man sluta larva sig med dem och säga vad dem inte är 🙂

 10. TK skriver:

  Åh, min pappa hade älskat din blogg om han såg den..

 11. Bahlool skriver:

  Oh? varför då TK, skulle han hålla med mig eller skulle han ha kul åt mina dumheter 😉

 12. Al-Ameri skriver:

  Bästa bloggen i dagens läge. hitta hit av en slump!

  vill säga till snubben som snackar om shiéterna och Sayed Ali alsistani följande:

  koranen:[35:28]
  Så växlar även färgen hos människorna och hos vilda djur och boskap. Ingen av Hans tjänare utom de som har [en djup inre] kunskap fruktar Gud [så som Han bör fruktas]. Han är allsmäktig men alltid beredd att förlåta.

  mvh Laith

 13. Bahlool skriver:

  haha tack för komplimangen brorsan, de flesta som hamnar här hatar shia eller islam :PP

 14. Al-Ameri skriver:

  jag blev så arg över videon ovan så jag letade om kommentarer osv från dem lärda om den här videon så jag har följande intressanta filmen på youtube som kan vara bra och lyssna på så man som muslim vet hur shietiska ledarna är:

  http://www.youtube.com/watch?v=uN-E4n8jpyA&feature=related

  och även

  http://www.youtube.com/watch?v=PcAL0X9ywU0&feature=related

  mvh Laith

 15. Bahlool skriver:

  tackar brorsan, ser man vilken nivå våra lärda är och vilken nivå nasaibs/takfiris är på. Tacka gud för att vi är anhängare till Ahlul Bayt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up