Press "Enter" to skip to content

Underskatta inte folk

Lol..
En amerikansk advokat sitter på ett plan och vid sidan om honom satt en irakier. Amerikanen tänker att han ska ha lite skoj med den dumme irakiern, så advokaten frågar irakiern ifall han är sugen på att leka en lek. Irakiern är trött och vill bara ta en liten sömnlur, så han tackar vänligt nej.

Advokaten framhärdar dock och säger att leken är kul att leka. Jag frågar dig en fråga, och ifall du inte kan svaret, så betalar du mig 5 US Dollar, sen frågar du mig en fråga och ifall jag inte kan svaret, får du 500 av mig. Nu vaknar irakiern till och för att få tyst på advokaten, går han med på att leka leken.

Advokaten ställer den första frågan. ”Hur långt är det mellan jorden och månen? Irakiern säger ingenting, tar ut 5 dollar ur sin ficka och ger den till advokaten. Nu är det irakierns tur att ställa en fråga, så han frågar: Vad går uppför en kulle med tre ben men kommer nerför den med fyra ben?

Advokaten använder sig av sin dator för att leta efter ett svar, men han hittar ingenting. Han skickar email till alla dem  han känner och som han vet är smarta, men inte där lyckas han. Efter en timmes sökande, ger han upp. Han väcker irakiern och ger honom 500 dollar. Irakiern stoppar pengarna ner i sin ficka och återgår till att sova igen. Advokaten dör av nyfikenhet. Så han väcker irakiern och kräver att få svar. Så vad går uppför en kulle med tre ben och går nedför den med fyra?

Irakiern stoppar in sin hand i sin ficka igen, och tar fram 5 dollar, ger den till amerikanen och återgår till sömn.

Poängen är:

Underskatta inte folk..

4 Comments

 1. MammaMarie
  MammaMarie 07 januari 2010

  hahaa den var bra….

  …sure, som om en irakier skulle va så himla smart, det där låter mer som en norrlänning.

 2. Bahlool
  Bahlool 07 januari 2010

  bahh norrlänningar talar slött och tänker slöare 😉

 3. Fatima
  Fatima 08 januari 2010

  Haha kul. 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *