• Jag spottar på islam, jag spottar på Muhammed jag spottar, spottar, spottar!

  En massa spott från en av dem som säger sig stödja den gröna rörelsen i Iran. En massa spott från en dam som avskyr islam, Profeten och Koranen. Hon skryter om hur hon och de gröna bränner Koranen och att de kommer göra mycket mera när de besegrat den islamiska republiken Iran.

  För var dag så blir de gröna, med Mousavi och Karroubi, med USA och Israel, med Shahen och Mujahedin Khalq, allt mer bisarra. Jag kan bara säga, länge leve den islamiska republiken Iran!

  Post Tagged with , , , , , , , ,

7 Responsesso far.

 1. parre skriver:

  Okej, hon är ju dum i huvudet. Men du tror väll seriöst inte att alla de som är ”gröna” håller med henne?

 2. Bahlool skriver:

  Klart inte…men jag har varit på forum för de ”gröna” och där har många sagt liknande saker, andra å sin sida hävdar att man ska använda islams slagord mot muslimerna osv..vi är nog rätt bra överens om att reformer är inget som de gröna vill ha längre utan de vill byta ut systemet helt och hållet..för många shahanhängare, och MKO fantaster har gått med i de grönas organisationer..nu är det allt eller inget..och jag föredrar inget 😉
  Om Iran faller, faller shiaislam..faller shiaislam faller islam överhuvudtaget. Iran behöver reformer, men tyvärr är det nog för sent nu

 3. Said skriver:

  Salam akhi,
  Gröna rörelsen har blivit en allians av alla typer av politiska outsiders som har problem med den nuvarande regeringen. Du finner allt från iranska kommunister till iranska facister, likt damen i klippet. Hon lider uppenbart av en psykos. Problemet med rörelsen är att den saknar riktlinjer, ideologi, tydligt mål, ledare osv. Det är bara en våldsam reaktion mot vad de uppfattar som orättvisa. Det kan sluta illa.

  Jag håller med dig om att Iran behöver reformer och jag personligen tycker det behövs en uppsopning bland landets ekonomiska och politiska eliter. Men jag är osäker om den gröna rörelsen, i dess nuvarande form, är den rätta vägen. Det har blivit extremare hela tiden, och samtidigt minskat i storlek just pga av dess extrema inslag.

  Kuriosa om den gröna rörelsens rot inom ulama

  http://www.drsoroush.com/English/On_DrSoroush/E-CMO-2009-07-04-NewDemocrat.html

  Khoda Hafez

 4. Lobotomi skriver:

  Bör uppsöka läkare snarast.

 5. Bahlool skriver:

  Salam Said, tack för länken och jag håller med dig till 100 i dina nalys.
  Mkt bra analys av dr souroush, många av de saker han tar upp har slagit mig…

 6. Said skriver:

  Ja artikeln är bra. Men det är en akademiker vid namn Abbas Milani som skrivit den. Soroush har bara länkat den på hans hemsida.

 7. Bahlool skriver:

  Bra tankar de har, men de går för hårt åt de religiösa, däribland Khomeini. Vidare verkar de missa att ifall man skulle tillåta liberalismen, så skulle den förpassa religinen till bakgrunden på samma sätt som i väst, där de religiösa faktiskt är förtryckta till en viss grad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up