• Obama – Nobelpriset och kriget mot islam

  Yemen confirms receiving US military support.

  Nobels Fredspris ska gå till den person som kämpat för fred, för att man drar ner på militärutgifterna och som kämpat för att det ska bli lugnare i världen, istället har vi en president i Vita Huset, som ökat militäranslagen och som startat fler krig och fler angrepp mot andra folk än hans företrädare.

  Lögner och svek, det är vad USAs politik alltid spritt omkring sig. Nu i dagarna kommer det rapporter att USA utfört attacker mot Houthis, denna grupp i norra Jemen, slåss mot presidenten i huvudstaden, Sanaa, för att dessa marginaliserat Zaidishiiterna, som Houthis tillhör.

  Det makabra i sammanhanget är att Jemen även har att slåss mot Al Qaidah och Wahabiterna, samma wahabiter som presidenten stött och hjälpt få större makt över landet. En av orsakerna till Houthis revolt, var just att dessa wahabiter fick så stort utrymme.

  Nu är frågan, vad kommer väljarna att säga? Obama är en krigshetsare och även innan han fick makten, så var jag emot honom, han skapar krig och misär, och kommer undan med det. Medan Bush var en hjärndöd president, har vi nu en smart kille i Vita Huset.

  Att USA nu aktivt beskjuter Houthis visar hur falsk Obama är. En president som fått Nobels fredspris, borde stoppa våldet, inte öka det. Ju fler barn som dör i norra Jemen, desto fler föräldrar som tar till vapen i kampen mot Jemen, Saudiarabien och nu även USA. Var det rätt val att ge honom Nobelpriset? Knappast.

  Vart är FN i sammanhanget? Varför ska ett folk utstå attacker inte enbart från sin korrumperade regering, utan även från grannlandet Saudiarabien och sedan från demokratins förkämpar, frihetens försvarare, amerikanerna?

  Lite bakgrundsfakta om kriget mot Houthis

  Blodbad är ett blodbad är ett blodbad

  Post Tagged with , , , , , , ,

2 Responsesso far.

 1. David skriver:

  Jag gillar inte USA och deras sjuka kapitalistiska politik. De är en ung kontinent jämfört med andra länder. USA enades efter ha dödat många indianer. Jag tycker det är konstigt med folk och deras dubbelmoral. Jag anar att du är muslim och undrar om du äter mat på McDonalds eller stödjer amerikanska företag? När jag besöker Kista möts jag av utlandet, det vimlar av olika kulturer och många med typiskt arabisk ursprung som äter sin mat på McDonalds. Jag vet inte om det finns ett typiskt arabiskt utseénde men många skolas, indoktrineras och hjärntvättas att tro på Islam, de är ingen fri vilja precis. Min fråga är om de muslimer som är motståndare till amerika, hur kommer det sig att många sponsrar dem? Samma sak gäller nazister som köper judiska märken. Folk är inte konsekventa.

 2. Bahlool skriver:

  Davdi jag vägrar äta på mcdonalds sen över 10 år. Jag försöker undvika att stödja amerikanska företag, men det är svårt ibland då så mycket styrs av USA och ägs av amerikanska företag. Nope folk är inte konsekventa..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up