• Kristallnatten börjar med skott mot moskéer

  Skott avfyrades mot moské – DN.se.

  Dagens hatobjekt för de vita fascistiska krafterna är muslimerna. Judarna har man nästan utrotat, så nu gällde det att göra sig av med nästa grupp som inte hör in i den vita världen, de här förhatliga muslimerna, terroristerna, araberna. Hur går man tillväga? Man angriper länder med muslimsk majoritet. Man styr vissa länder som styrs av muslimer, och ser till att dessa sätter dem på plats och sedan. I väst föredrar vi att bränna ner moskéer; vi föredrar att stoppa minareter och vi föredrar att skjuta mot moskéerna.

  Med de mörka krafterna på väg att ta över landet, så måste vi fråga oss, vart kommer vi dra gränsen? Kommer vi se på när de skickar muslimerna till gasugnarna? När man mördade muslimerna, för att de var muslimer, i Bosnien, då var vi tysta. När de mördade muslimer för att de var muslimer i Kosovo, var vi tystare. Vart vi än går, så har demoniseringen av muslimen lett till många offer, Gaza är glömt. Offren för bomberna i Irak och Afghanistan nämns knappt längre.

  Jag kopierar här lite kommentarer, för att belysa hur svenskar ser på dessa ”kackerlackor”, kan ju tilläggas att när Hutuer mördade Tutsis i Rwanda, så började det med att man kallade dem kackerlackor..och kackerlackor ska man göra sig av med. Dessa kackderlackor är från DN.se, där vanliga hederliga SD-väljare, yttrat sig, allt i yttrandefrihetens och demokratins namn:

  Låt 2010 bli det år som utrotningen av dessa muslimska kackerlackor i Sverige tar sin början.

  Nyårslöftet till Fosterlandet!, 22:27, 31 december 2009.


  Det var såklart en icke svensk muslim som sköt

  ett skott med sin lilla pistol.

  En Svensk skulle malt moskén till grus med en bulldozer och vridit nacken av dom små klena muslimäcklen med sina bara händer och hackat ned kvarlevorna till grisfoder.

  Loke, 22:25, 31 december 2009.


  Kan man saga att arga katter ofta fa rivet skinn……

  Eller kan man saega att arga hundar slass ej ensamma…

  Maste bero pa nat inom generna att muslimerna gillar skjutvapen och bomber…. Sverige av i dag Rikligt berikat.

  Gott nytt ar alla laesare

  Nils A, 22:20, 31 december 2009


  äsch deyt är bara miljö-vänsterflummare som tror att ett skott har avlosstats… vi måste värna om entreprenörsandan, mer tiillväxt skapar fler jobb…

  hejhej, 21:58, 31 december 2009.

14 Responsesso far.

 1. Beck skriver:

  Man fullständigt kokar av ilska dels av attentatet men nästan ännu mer av kommentarerna. För det är den stora massan på isberget som skapar den lilla toppen som är beredda att göra dylika saker. Varje gång de skriver sådana kommentarer, varje gång de snackar skit i fikarummet eller varnar sina barn för muslimer så legitimerar de samt ger bränsle till den typen av handlingar. Jag ser även att massmedia och inte minst SD har en stor roll i den här typen av attentat mot muslimer. Jag hoppas att debatten och massmedias rapportering förändras under 2010.

  Det där med kackerlackor använde även nazisterna om judar i sina propagandafilmer på 30-talet.

 2. Bahlool skriver:

  Japp man ser liknande ord och tendenser och tankar i många utrotningar. När man tittar på islamisk historia så ser man att man använt sig av kafirepitetet när det gäller shiiterna. Man är otrogen för att man tillber imamerna, eller man är otrogen för att man har en egen koran osv..att det mesta av de här anklagelserna inte har något som helst fog i historien, spelade mindre roll. Det här ledde till slut till mördandet av miljoner shiiter. Frågan är vad kan man göra eller säga? Jag har diskuterat med sd anhängare och de är bortom all räddning. All logik, all rationalitet accepteras inte av dessa personer.
  När en människa talar om att smula sönder muslimer och ge dem till grisar, visar han på ett sjukligt hat, om muslimerna skadat ho nom eller hotat honom så hade jag kunnat förstå det lite lättare

 3. orka skriver:

  Jag kopierar här lite kommentarer, för att belysa hur svenskar ser på dessa ”kackerlackor”,

  så med detta menar du alla svenskar?

 4. Beck skriver:

  Nä det är ganska ofattbart att man kan hata muslimer så mycket om de inte ens blivit utsatta för något. Men till saken hör att de tycker att de blivit utsatta för en massa saker. De tycker att muslimerna hotar hela samhället, att muslimerna är vårt största hot och de förpestar hela det svenska samhället av deras existens. Alltså har muslimerna i deras ögon gjort dem något, kanske inte fysiskt men i allra högsta grad psykiskt. Det är ju därför det blir så farligt när människor som Jimmie Åkesson får utrymme i Aftonbladet osv. Personligen tycker jag alla journalister som har en ensidig rapportering (dvs enbart skriver om det negativa)om islam och muslimer är det största hotet mot Sverige. Men kanske farligast är det för muslimer som blir mer utsatta för politiska attentat i Sverige än vad muslimer utsätter det svenska samhället för. Moskéer som bränns, slaktad gris utan för moské och inte minst detta. Tror inte man ska vara rädd för att kritisera islam eller någon annan religion men när det blir ensidigt utan positiv rapportering över huvud taget så tror jag sådana här saker sker.

  Sedan är det samma sak med integrationsfrågan, invandringen och förorterna. Personligen tycker jag faktiskt inte vi har så mycket problem med varken förorterna eller invandringen. Vist kanske kriminaliteten är högre och arbetslösheten likaså i förorterna. Men det finns så extremt mycket gott i förorterna och hos invandrare som väger upp problemen 100 gånger upp. Skulle politikerna prata om allt det positiva lite mer i förorterna samt invandrarna och inte bara gnälla och prata om alla misslyckanden hela tiden så skulle förmodligen inte heller SD gå med medvind. Man skulle t.ex. kunna prata om att invandringen faktiskt byggt Sverige, att föreningslivet i förorterna är stort, att småföretagsamheten bland invandrarna är stor, att långt ifrån alla invandrare ligger på sofflocket utan att många invandrare nästan kan klassas som arbetsnarkomaner. Man skulle även kunna prata om vad sociala och trevliga de flesta är i förorterna. Man pratar med folk på bussen, på cafét osv osv. Nä det är bara problem, problem och återigen problem som tas upp av politiker och journalister. Jag är inte förvånad att folk röstar på SD och att toppen av isberget känner hat mot muslimer och invandrare.

  Det värsta är nog att jag kanske skulle tänkt likadant om jag inte vuxit upp i en förort och nästan bara hade invandrarkompisar.

 5. Bahlool skriver:

  Orka: nja, ni säger er ju representera alla svenskar, så jag skrev svenskar, borde kanske ha skrivit de svenskar som stödjer rasism och förintelsen av muslimer skrev så här..Du borde kanske irritera dig på dem som tycker att människor ska utrotas än att reta dig på mitt ordval hehe..

 6. Bahlool skriver:

  Man får inte glömma att muslimerna bär skulden själva ibland. När man ropar på sharia eller enskilda lagar i Sverige, är befängt eller när man som muslim inte engagerar sig. J_ag har försökt få muslimer att göra något, rösta eller yttra sig eller visa sig i samhället, men ingenting. De är för passiva och när de lever sina egna liv och deltar inte tillräckligt i samhället.

 7. Mustafa skriver:

  Vad är det som säger att det skulle vara högerextremister som gjort detta? Jag sätter mina få slantar på att det är andra muslimer som har utfört dådet. Det vanliga tillvägagångssättet bland högern är att använda sig av brandbomber eller dylikt. Jag har svårt att se varför de helt plötsligt skulle frångå detta. Vi har däremot sett flera interna konflikter bland de muslimska grupperna som finns för närvarande i Sverige, därför tror jag att det är mer sannolikt att det är någon av dessa som är skyldiga till dådet.

  Gott nytt år och årtionde!

 8. Beck skriver:

  Nä vist det är ett problem. Men jag skulle önska att det var en lite mer jämn rapportering. Man ska ta upp problemen, men inte enbart problemen. Du hajar nog poängen och håller säkert med. Men sen får vi inte glömma att de flesta svenskarna är ändå trots allt bra och är humana mot invandrare. Tyvärr så har rasisterna en förmåga att spy galla över hela internet. Vettiga normala svenskar har inte ens ork att bemöta skiten de skriver. De anses nämligen som neandertalare som det inte går att prata vett med.

 9. Bahlool skriver:

  Japp beck såg statistik någon månad sen som sade att runt 56% av senskarna tycker att invandringen varit positiv för sverige och dem

 10. Ahmed Muhammed skriver:

  Bahlool har faktiskt koll lite grand, men den andra killen…hehehe…VPK, eller 14-is Shit…den här Beck…wow, silken tönt…ojojoj, vi sitter här tre stycken och läser dina inlägg, och gissar medelåldern till 17… (jag gissade 14), men det är ju icke mer…lite taskig statistikkänsla…Japp beck såg statistik någon månad sen som sade att runt 56%…(Måste bara säga att jag har två muslimska kompisar som tycker likadant som nedan…)

  Ok, Jag såg på två av Sveriges största tidningar i en omröstning att (i den ena 86%, och den andra 94% inte ville att man ska bygga bönetorn, medans det var 25% på Svt……Vilket tror du Svenskarna tror på själva? Sen har vi ju det faktum att du kan kolla på BRÅ-s sida och kolla hur det egentligen ligger till, kolla folk från mellanösterns länder!
  OCH ALLVARLIGT, KOLLA PÅ SAMMA SIDA/SIDOR HUR MÅNGA PROCENT AV DEN ASIATISKA (MUSLIMSKA DELEN, ABSOLUT INTE DEN JAPANSKA ELLER KINESISKA, DET VET JU ALLA ATT DE ÄR KANONSRBRTARE
  Gott nytt!
  men det är något som icke visas i media…Man måste kanske börja undra VARFÖR det aldrig nämns NÅGOT negativt…

 11. Bahlool skriver:

  Sorry ”Ahmed” men vad försöker du säga? Medelåldern på mig eller på mina läsare? Vad tycker dina ”muslimska” vänner? För att säga sanningen så vet jag inte om du är positiv eller negativt inställd till muslimer..hade varit snällt med ett förtydligande..

 12. Beck skriver:

  Ahmed Muhammad: Du har ju till och med missförstått vad vi sagt. Du snackar om statistik. Jag har inte ens nämnt statistik. Läs om, läs rätt!! Resten bemöter jag inte för det hör till sandelådenivå!!

 13. sillen skriver:

  Åk hem till Irak Bajslol!

 14. Bahlool skriver:

  Jag är hemma men tack för omtanken white trash

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up