• Ashura – Hatets budskap

  Sorg i Pakistan för 43 dödade – DN.se.

  En av de folk som lidit mest för att de är shiiter, har alltid varit pakistanierna. Shiiterna utgör runt 25% av befolkningen i Pakistan, men de har alltid varit förföljda. Deras lärda har mördats, deras läkare och advokater, man har försökt få bort alla deras elit.

  Medan det finns vissa fåtal shiiter som stödjer kampen mot den islamiska Republiken Iran, så mördas våra bröder och systrar i Irak och i Afghanistan, folk verkar inte förstå att ifall Iran faller, så kommer shiiterna att utrotas nästan helt och hållet. I och med den islamiska republikens skapande, så har man även spridit information om shiaislam, information som ledde till att pakistanier fick mera kunskaper om sin tro.

  Nu när Iran är en stormakt, så kan man inte heller angripa eller bekämpa shiiterna på samma sätt som förr, man fruktar återverkningar. Det gäller för oss shiiter att fortsätta stödja och försvara Iran, även om det har sina brister som så många andra stater. Bilder från begravningen av de över 40 offren kan ses här.  Medan shiiterna kämpar mot Israels ockupation, så betalar wahabiterna pengar för att mörda dessa stackare, vars enda brott varit att de tror på  Allah och hans Profet. Sen många århundraden har shiiter förföljts och mördats och nu har allt fler börjat vakna upp till Profetens och dennes heliga familjs budskap. Detta skrämmer herrarna i  Saudiarabien.

  Hatets budskap går inte bara wahabiternas ärende, utan det styrs, betalas och utformas i Israel och USA. Detta för att shiiterna är en fara för de styrande i Washington och Tel Aviv.

5 Responsesso far.

 1. Rasul skriver:

  bror Allah är med oss Alhamdulilah

  kolla shia muslimer i Nigeria! i Ashura

  http://www.youtube.com/watch?v=_YJz7LgFRdc

 2. Bahlool skriver:

  Fy fan vad bra !! älskar dig Rasul !!!!

 3. Rasul skriver:

  Tack bror detsamma må Allah belöna dig för dina fina inlag inshalla

 4. Ibrahim skriver:

  Salam broder

  Jag har en pdf som jag gärna vill skicka till dig, går inte att göra det här via kommentarsfältet. Skulle jag möjligtvis kunna få en adress?

  Pdf:n handlar om det nuvarande läget i Iran skrivet av några systrar som befinner sig på Hawza i Qom.

  Tänkte att det skulle vara bra att visa upp det här på bloggen och kanske, kanske, bi idn Allah, öppna upp någras ögon, eller bara för att sprida rätt info så att man har något att visa på domedagen när Allah frågade oss vad vi gjorde.

  Ws

 5. Bahlool skriver:

  salam ibrahim, du får gärna skicka det till min email min vän
  bahlool20@hotmail.com
  Fick tag i en film idag om deonstrationen för regeringen och hur de gröna attackerade Ashura och Hussainsorgen..så all information är intressant för mig

  wsalam wal ra7ma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up