• Vart är ryggraden??

  Jag förvånas, är vi män tofflor eller vi ser inte när vi blir manipulerade? Nu är det tredje personen på ett år som gift sig med en shiamuslim, men som inte vet ett dugg om shias, om Ahlul Bayt eller om Profetens hadither och ord. En av dem talade så illa om shiitera, om irakier, om araber, att jag var säker på att hon tillhörde ND eller SD, men nope, hon var en beslöjad (psykopatisk) kvinna som konverterade och försökte lära mig om ”sann” islam. Hon hade hört saker om Sistani och om Irak, när jag fick höra att det var en irakier hon hade gift sig med och skaffat barn med, kunde jag inte anta något annat än att mannen ifråga var en mes.

  Man behöver inte bli shia när man gifter sig med en shiamuslim, men man får faktiskt lära sig lite. Att gifta sig med en shiamuslim och samtidigt hata och avsky shiiterna är så motsägelsefullt.

  Någon dag sedan såg jag en konvertit som hade gift sig med en annan shia irakier..enligt henne så bryr han sig inte om shia eller sunni..han bryr sig inte heller om att hon börjar lära sig av wahabiterna. Jag har inga problem med att du blir sunni, sufi eller shia..men wahabit???? Det är ju för fan som om en jude blev nazist.

  Hon ”firar” idag, som wahabiterna har för vana, när de celebrerar denna dag, denna dag då Hussain bin Ali, herre över paradisets unga män, mördades.

  Jag tänker inte gifta mig med någon som inte älskar eller respekterar min tro och mina kära Ahlul Bayt. Det är ett av de krav jag ställt på de tjejer jag träffat och för det mesta vägrade dem..även de som inte var troende, som låg runt, som drack och hade sig, såg det för svårt för deras sunniblod, att acceptera att mina barn ska bli shiamuslimer. Alhamulellah så skyddades jag från dessa individer.

  Jag har inga problem med att gifta mig med en kristen, jude eller en sunni, men om de inte älskar Ahlul Bayt eller åtminstone respekterar dem, så får de en spark i röven och bye bye dumbass.

  Salam Allah 3ala Ahlul Bayt!!

2 Responsesso far.

 1. MammaMarie skriver:

  Man är visst på krigsstigen dessa dagar ser jag…?! Akta blodtrycket bara 😉

 2. Bahlool skriver:

  wallahi om du bara visste..ville skriva här men då skulle folk bara bli skraja..ska skriva av mig i min vip blogg lol..så sårar jag ingen i onödan!!
  Man måste skämmas..man måset ha lite självrespekt..att gifta sig med shiiter och sedan hata dem och att dessa shiitiska män är så okunniga så blåsta så ignoranta..då inser man att något är fel…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up