• Era jävla &%%&!! HUR FAN KAN NI STÖDJA OPPOSITIONEN???

  Så trött. Jag har bättre för mig än att sitta här och se hur de jävla asen i oppositionen mot den islamiska republiken, utnyttjar Imam Hussains öde, för sina jävla komplotter och planer. Jag hade skrivit ett inlägg om hur situationen i Iran såg ut, med lärda på båda sidor, med folk på båda sidor. Jag själv är involverad i en hård diskussion med regeringsvänliga krafter på en shiamejlinglista, och där har jag tagit de oppositionellas sida, men när jag ser gång på gång att dessa as, de här som vill störta den islamiska republiken, de här som älskar Shahen, de här som älskar Mujahedin khalq och som väljer att utnyttja denna månad och dessa dagar, för att främja USAs och Israels hegemoni, då blir det kortslutning i mitt huvud.

  Det värsta är att gång på gång har det bevisats att dessa massor som skriker och som gapar och som startar upplopp, inte har något som helst fredliga avsikter eller stöd av majoriteten av iranier. De flesta iranier är kritiska mot saker i samhället, men inte mot själva systemet, ändå hamnar jag på sidor som hyllar Montazeri, och sedan ser jag idioter som svär åt honom. Vissa gånger hyllas det islamiska systemet, men så svär man åt Khomeini. Era jävla as, söner till as, era jävla skitungar, sluta spela!

  Jag ser hur bilder efter bilder visar dessa odågor, som försöker splittra muslimerna, för de vet att majoriteten av muslimerna är för den islamiska republiken. Många lärda är negativt inställda till lederskapet i den islamiska regeringen, men ingen av dem har velat störta systemet eller installera ett nytt.

  Så alla ni som älskar Gaza, som älskar Hizbollah, alla ni som älskar islam, inse fakta..dessa ”demonstranter” är värsta rövhålen, de är rasister som skriker ut hatfyllda ord mot araber, mot islam, mot muslimska institutioner. Vill ni verkligen sälja er religion för att stödja sådana as?  Det är tack vare er rasism, som jag insett..att mitt blod, mitt liv, mina tankar är för den islamiska republiken. Utan den kommer ni sälja Iran ut igen. Alla som inte är iranier och stödjer dessa rövhål, håll er borta från mig!!

  En av dem som stödjer dessa demonstranter, skrev idag äckliga ord om Imam Hussain. När sådana personer går i demonstrationer och säger sig älska islam och sedan visar sitt rätta jag, då inser jag, kampen här är mellan gott och ont, och ont är de oppositionella i besittning av. Hoppas någon skjuter karoubi och Mousavi så vi får slut på skiten!!

  ps: Har inte varit så här sur på as länge..Länge leve Iran och det iranska folket, länge leve den islamiska republiken och fuck er alla som hatar den!!

  Ni är inte ens värda skiten på Khomeinis skor!!

  Post Tagged with , , ,

5 Responsesso far.

 1. MammaMarie skriver:

  ”Era jävla as, söner till as, era jävla skitungar…”

  Det var ord och inga visor… =P men jag är benägen att hålla med. Tack o lov att man har dig som orkar fungera som blåslampa, bakom dom där idioterna,från oss som inte orkar…

 2. Bahlool skriver:

  Vad ska man göra..idag såg jag hur de skrek ya ashura och ya hussain och sedan så ser man idioterna håna och häda allt vad Hussain slogs för. När man sedan läser texterna och orden de yttrade, så var de alltid rasistiska mot araber, mot islam och en av asen sade sådana hemska ord om Imam Hussain (a.s) att jag skulle vilja få tag i honom och sparka in lite vett i honom. Jag brukar inte förlora kontrollen men idag hände det..jävla idioter..sen känner jag folk som älskar palestina och hizbollah och samtidigt stödjer de dessa fjanter..hur fan kan man stödaj två så skilda ting? Utan iran så är försvaret av islam och muslimerna borta..

 3. parre skriver:

  Det är otroligt att du fortfarande tror att oppositionen stödjer usa och israel. So wrong, so wrong. Men fan vad härligt att se dig visa lite känslor. 🙂

 4. Bahlool skriver:

  parre det är enkel logik:
  Några av kommentarerna sa vi måste alliera oss med ISrael och straffa araberna..andra menar att vi ska skita i Palestina och Libanon..båda dessa länder är törnar i USAs och Israels öga..så ja, de som stödjer dessa upplopp är rasister och hatar islam och muslimerna.
  Imam Khomeini i slutet av filmen jag satte upp sa några bra saker..man ska hålla isg borta från dessa personer som försöker förstöra islam innifrån. Att man använder Hussain ena gången och sedan talar illa om Hussain i nästa ögonblick visar hur patetiska dessa personer är som försöker störta den islamiska republiken

 5. Rasul skriver:

  Dessa människor som protesterar mot Islamiska Republicen är inte muslimer, det är exil Iranier som åker till Iran från Svarige Tyskland Frankrike…och protesterar där och dom får pengar för detta, dom har släktingar i Iran som får också pengar för att gå utt och protestera

  alla dom som går utt och protesterar gör inte detta gratis dom får pengar för att göra det, de vet jag 100%

  Shahens anhängare får mycket pengar för att organisera sona saker,men dom kommer aldrig att kunna lyckas med det som dom vill göra,för att varje shia muslim är som en atombomb. om vi exploderar så kommer alla sionister rasister bögar horor och äckliga mäniskor att försvinna inshalla.

  Ya Mahdi (a.j) vi väntar på dig kom och hjälp till oss Ya Sahibu Zaman!

  må Allah
  förbanna alla som hatar Islamiska republicen Iran
  Amin!!!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up