• Ashura – Förbannad vara ni!!

  Ya Allah..Ya Mu7ammed..Ya Ali!!

  Idag är Ashura dagen, dagen då ”muslimer” mördade Imam Hussain. Samtalet hos vissa muslimer handlar inte om det, utan det handlar om julen, andra talar om hur mkt de handlat och vem de handlat åt, återigen andra diskuterar tron, men utan att förstå trons fundament. Jag själv ville skriva om hur blåsta muslimerna i Sverige är, som inte förstår eller anpassar sig till seden att fira jul, här har vi ju Jesus födelsedag, Jesus, profeten. Vi har grannar och vänner, som även de firar jul, att önska dem god jul borde vara god sed. Några år sedan diskuterades det på Umzacharias blogg just synen på julen och vad muslimer ska eller inte ska göra, Umzach själv är konvertit. En annan konvertit, en sådan som valt en av de mindre sekternas väg, hon menade med fullaste allvar att man inte ska fira, inte önska god jul och hon vägrade att gå i kyrkor.

  Så när någon kommer förbi och önskar mig god fortsättning, ska jag då säga dra dit skogen växer? Ska jag förklara att jag inte firar? Jag har varit i kyrkor minst 20 tal gånger, ändå hade jag vänner som menade att det är ”haram”, allt är haram enligt dessa typer..att de sedan gick och låg runt, drack och gjorde gud vet vad, det var inte haram.

  Jag har inget tålamod de senaste dagarna, dumheten som folk visar upp skrämmer mig och gör mig sur. Idag sa jag åt en person att jag blir dummare av att tala med henne, på samma sätt blir det när jag läser folks kommentarer eller hör dem tala, JAG BLIR DUMMARE!

  Idag är Ashuradagen..vilken  jävla jul, vilken jävla nyår vilken jävla glädje. Man säger allt är haram, allt är förbjudet och allt är tabu och då utgår man utifrån religionen. Man glömmer dock basic, glömmer fundamentet, man glömmer vad Profeten Muhammed (s.a.w) sa: Håll er till Koranen och Ahlul Bayt.

  Koranen och Ahlul Bayt betyder att man ska minnas Hussain, man ska tänka på Hussain, man ska tänka på hans öde, hans väg och hans offer.

  Så förbannad vara alla som deltog i hans mördande

  Så förbannad vara alla som såg på och stödde hans mördande

  Så förbannad vara alla som än idag försöker förvränga och få hans minne att försvinna.

  I Kuwait vill en sunnitisk organisation att man ska ha 10 Ashuradagen som en glädjens dag, man vill med fullaste allvar fira på den dagen då Profeten förlorade även sin ”son”

  Inte nog med att man stal Alis rätt

  Inte nog med att man trängde in dörren i sidan på Fatima, Profetens dotter!

  Inte nog med att man ville bränna ner huset på Fatima

  Inte nog med att man sköt pilar mot Hassans gravfölje

  Inte nog med att man mördade Hussain och förde iväg hans familj till slaveriet!!

  Nej, man vill fira det också

  Förbannad vara alla som stödde, såg på eller försökt glädjas åt din olycka ya Mawla!!

  Ya 7ussain!!

3 Responsesso far.

 1. Rasul skriver:

  Ya Husseyn!

 2. shoo bre skriver:

  hi again but they who killed imam husein wasnt muslim at all they pretended to beeeeeee muslims eller hur???

  hussain said ya shii3t beni sufiyan….. when he was in kerbela, right.

  jalla take care and god bless u

  ps take it easy with your girlfriends yeah dnt be so hard on them beacuse how much u ever try u will nver know or understand how women thinks, yeah so dont bother your self with that God say in koran ”ine le kejde hone le azim”

 3. soha skriver:

  Det är synd och skam hur många muslimer har blivit idagen läge.De har glömt vad 3ashoura innebär ..De hänger runt och lever dessa dagar som vilken annan dag på året .jag blir så ledsen när jag ser detta…3ashoura handlar om sorg för den som förstår ….om vi inte sörjer ahlul beit….så kommer ingen att sörja mg vid min grav ..”.kole arden karbala wa kole yawmen 3ashoura”… varje land är Karbala och varje dag är 3ashoura handlar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up