• Ashura – Hatet mot Hussain

  Barn dog i bombattentat mot sorgetåg – DN.se.

  När Imam Hussain hade mördats i Kerbala år 680, så hävdade kalifen Yazid I att islam aldrig funnits, Muhammed kom aldrig med ett budskap sa han, efter att ha slagit med en pinne på Hussains huvud. Genom tiderna förföljde man shiiterna. Utav alla muslimska grenar och lagskolor, var den shiitiska den mest rebelliska, den som kunde få massorna att röra på sig och revoltera, det var och är en fara för alla regenter.

  Man begravde shiiter levande, man störtade hus på dem, man förgiftade dem. När folk gick till Hussains grav, så skar man av händerna på de besökande, nästa gång kom de igen och då kapade man av nästa hand men kärleken för Hussain den bestod. Fler kom, fler dök upp, fler spred denna kärlek för denna Imam.

  Under Saddams styre, så valde han att förbjuda allt som hade med Ashura att göra. En talare berättar att unga män började spela fulla, för att bli tillåtna att gå till Hussains grav och besöka honom, för Saddam avskydde shiiterna och Hussain så mycket, att han såg det som en besudling av Hussains grav och därmed något positivt. När shiiterna revolterade mot Saddam 1991, så kom Hussain Kamal, släkting till Saddam Hussain och ställde sig inför Hussains grav och sade: ”jag är Hussain son till Kamal, du är Hussain son till Ali, vem av oss är starkare? Svaret kom rätt fort, några månader mördades Hussain Kamal av hans egen släkting, Saddam Hussain.

  När Hizbollah besegrade de avskyvärda sionistiska ockupationstrupperna, så skedde det på grund av sin kärlek för Hussain, de skrek Ya Hussain. Genom Hussains offer, lärde de sig offra sina liv för det som är rätt, för sina familjer, sitt folk och sin religion.

  Detta beteende, denna kärlek har alltid varit en fara för regenter och dem som bekämpat islam, därför har wahabiterna sådana hatkänslor. När de ser miljoner strömma till Hussains grav i Kerbala, och de ser vilken frenetisk kärlek dessa människor visar upp, då blir de rädda. Därför bombar de, därför mördar de, därför angriper de allt och alla som har med shiaislam att göra.

  Ensam och döende – Al Kassem

  På nätet ser vi hemsidor som med alla medel försöker sprida en falsk bild av Imam Hussain. Wahabiterna har gått så långt att de skrev böcker som hyllar och försöker rentvå Yazid I, samme man som angrep de heliga städerna Mecka och Medina. Samme man som såg till att Hussain och hans familj mördades och förslavades. Sådan är deras hat för Profeten och dennes kära familj, att de med alla medel försöker försvara det oförsvarbara.

  När man läser på nyheterna hur dessa wahabitiska terrorister spränger upp barn, kvinnor och män för att dessa vill minnas Hussains offer, då inser man att man valt rätt tro, rätt riktning och att hatet mot Hussain än idag finns kvar, men det byter skepnad. Förr var det att man inte fick besöka Hussains grav, idag är det att Hussains fiender ses som de goda, de snälla, de ärliga. Må Allah förbanna alla som skadade Ahul Bayt, må Allah förbanna alla som såg vad som skedde och godkände det genom sina ord och sina handlingar.

  På samma sätt som hatet mot Profeten och Imam Hussain skönjas i de handlingar och ord som wahabiterna och Yazids anhängare sprider, så ser man den kärlek och den vördnad för Hussain och hans morfar, Profeten, hos shiiterna, hos ickemuslimerna, hos en stor del av de sunniter som inte blivit hjärntvättade av den wahabitiska propagandan, så hopp finns det än..

  Sunniternas syn på Hussain

  Enligt sunniterna var Hussain en stor man, han var barnbarn till Profeten och bara genom att han var en av de så kallade Ahlul Bayt, de renade och vördade medlemmarna till Profeten Muhammed, så förtjänar han stor respekt. Tyvärr är wahabiterna också sunniter och dessa har en annan bild, vissa av dem menar med fullaste allvar att Hussain var utanför islam, för han revolterade mot kalifen, de glömmer att kalifen var en äcklig man som hatade islam, eller så vill de inte bry sig om det.

  I USA har sunnitiska moskéer börjat hålla föredrag om Ashura och de är där för sina shiitiska religionsfränder. I Turkiet har statsministern sagt att han ska delta i shiiternas firande av Ashura.  Så all eloge till sunniterna för att de tar avstånd från den wahabitiska cancern, som föredrar att mörda oskyldiga, för att de valt att älska och vörda Hussains minne.

  Post Tagged with , , , , , , , ,

5 Responsesso far.

 1. Den fria mannen skriver:

  Husayn ibn Ali död väcker känslor i alla muslimer såväl sunniter som shiiter. Det ska sägas att varför gjorde inte folket i irak något uppror mot Yazid ?

  Kan man dra slutsaten att det är ahl kezb oa nafak ….?
  KOlla vad som händer i IRAK ???

  Varför ska det vara Nepotism ? Alltså maktstyret från pappa till son etc’?

 2. Den fria mannen skriver:

  hej

 3. Bahlool skriver:

  Den fria mannen vi har många sunnitiska kungar och kalifer som var och är onda, ändå revolterade inte folken, betyder det att alla dessa folken är ahl al kizab we al nifaq? Efter Hussains död var det många revolter. Nepotism finns det gott om överallt i mellanöstern, ja även i väst. Det här har inget med genetik eller kultur att göra.

 4. Mohamed Omar skriver:

  Broder, var har du hittat de fina bilderna? Som ”Ensam och döende”.

 5. Bahlool skriver:

  Letade lite på nätet så fanns det lite överallt..fanns mång afler och mkt finare men tyvärr kunde jag inte använda större storlek 🙁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up