• Israel erkänner organstöld

  Al Jazeera English – Middle East – Israel admits to organ thefts.

  Antisemitism, rasism, ja allt möjligt började Israel och dess företrädare och anhängare skrika, åt Aftonbladet, åt Sverige och åt alla som ville veta vad som hade hänt med de palestiniers kroppar, som återlämnades och som hade blivit uppskurna och ihopsydda igen?

  Antisemitism sa man då, nu kommer uppgifter fram att det inte bara var rök utan en massa eld också. Hiss, en person jag skulle skriva om då kalabaliken med Aftonbladet var som värst, är chef för Al Kabirinstitutet, stället där man hade utfört dessa organstölder, nu kommer det fram uppgifter att han erkänt organstölderna. Israel menar dock att detta var något som man inte hållit på med på runt 10 år, men man erkänner att det gjorts, man erkänner även att militären varit involverad och man erkänner att man limmat ihop ögonlocken för att dölja brottet.

  Antisemitism, ja så även sanningssägarna är antisemiter? Jag undrar bara när Sverige och dess regering kräver en ursäkt av Israel för deras hets mot svenskarna, när dessa uppgifter kom fram förra året.

  Lögner har sannerligen korta ben

6 Responsesso far.

 1. Nero skriver:

  Jag är äcklad!
  Judar å deras besatthet av andra folks organ skrämmer vettet ur mig!
  Det räcker inte med att de tvingar på svagare kulturer könstympning mot pojkar, utan de vill även sälja kroppsdelar av döda Palestinier!

 2. Bahlool skriver:

  nåja det här var ju inte alla judar, och de som skrek antisemitism var nog inte ens medvetna om vad deras arme och regering gjorde
  Men det påminner lite om Dr Mengele och hans försök på judar..

 3. A skriver:

  vems rätt till landet ?
  Judar eller palestiner.
  Och varför 🙂
  Har ett arbete 😉 men behöver lite åsikter från alla ställen 😀

 4. Bahlool skriver:

  Palestinierna har mera rätt. en rätt som tals av ett invandrande folk.

 5. Malacoda skriver:

  Det var väl fan inte landet alstret ovan handlade de om?!? Men seriöst, jag är så jävla förbannad. Inte på hur Israels Judar de facto profiterat på människors organ och att de som vanligt skriker antisemitism så fort någon ifrågasätter deras totalitära handlingar och åsikter. Jag är förbannad på vårt ynkliga svenska etablissemang. Varför i helvete ställer sig inte våra politiker upp nu och kritiserar denna pseudodemokrati för allt dom gör, för allt dom står för. Skärp er politiker och stå nu upp för den fria pressen. Sätt press på hycklarna och kräv en ursäkt. För med facit i hand vet vi ju nu att om någon skall ha en ursäkt i detta internationella drama så är det Sverige.

 6. Bahlool skriver:

  Mala du underskattar makten i ordet Antisemit. Folk har tystats så ofta, för att de kallats rasist, islamofob eller antisemit, utav rädsla för att andra ska hålla med och tro att man verkligen är det man anklagats för. Sen har du moderater och folkpartister i vår regering, dessa har alltid varit anhängare av Israel. Federly i Centern skröt om att ha skickat pengar till Israels arme, samma arme som mördat tusentals i en olaglig ockupation. Skulle sådana personer verkligen ta ställning emot Israel? Knappast och ja, en ursäkt är verkligen på plats.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up