• Twitter hackad av “Iranian Cyber Army”

  Twitter Hacked, Defaced By “Iranian Cyber Army”.

  Vet inte hur sant det är, jag har twitter men använder inte det. Twitter spelade en stor roll i att sprida desinformation om Iran och den såkallade gröna revolutionen. Samma dag som det skedde, så spreds twitter meddelanden från Israel, som fick stor uppslutning och support av människorna, ingen av dem ifrågasatte hur det kom sig att dessa twitters var nya och ändå hade tusentals anhängare och läsare..Den sionistiska propagandamaskinen hade lyckats dupera de dumma massorna.

  Budskapet visar att USA och Israel inte kan räkna med att de styr internet, att det kan gå åt andra hållet också, man kan inte vara säker på att det är iranier, det kan även vara andra grupper som vill ge Iran skulden eller grupper som stödjer Iran och vill kämpa på det här viset, men roligt är det ändå.

  Budskapet lyder:

  Iranian Cyber Army

  THIS SITE HAS BEEN HACKED BY IRANIAN CYBER ARMY

  iRANiAN.CYBER.ARMY@GMAIL.COM

  U.S.A. Think They Controlling And Managing Internet By Their Access, But THey Don’t, We Control And Manage Internet By Our Power, So Do Not Try To Stimulation Iranian Peoples To….

  NOW WHICH COUNTRY IN EMBARGO LIST? IRAN? USA?
  WE PUSH THEM IN EMBARGO LIST ;)
  Take Care.

2 Responsesso far.

 1. Roger S. skriver:

  Lille anusslickare

  Hur vore det om du visade upp hur underbar slavstaten Iran är. Vi är alla nyfikna på hur dina pedofilmullor gör Iraninerna till jordens lyckligaste folk.

 2. Roger S mamma e hora skriver:

  Roger suuuuug

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up