• Makabra nyheter

  Surfar runt lite, då ingen av de bloggare jag följare, skrivit något på flera timmar. Hittade lite småmakabra nyheter, däribland om en kvinna som twittrar (skriver korta blogginlägg) medan hennes son höll på att dö av att ha drunknat i deras pool. Enligt Aftonbladet, så twittrade hon innan hon ringde larmcentralen. Internet har tagit över våra liv, jag klarar mig inte en dag utan att surfa, men att fortsätta twittra, medan ambulanspersonalen försöker rädda hennes son, och försöka tjäna på det, är väl ändå att ta i? Något år sedan läste jag om ett par, som spelade spel och glömde bort att föda sitt spädbarn, som dog.

  En man vinner på lotto, lämnar sitt hem och sin fru och undviker henne. Enligt Aftonbladet så vann han 4 miljoner, när jag tänker på nyheten så inser jag att det inte kan ha varit mkt kärlek i deras liv, han kanske misshandlat henne psykiskt eller hon honom och att detta var en utväg för honom och henne. Problemet är bara att han har ett försprång, han har 4 miljoner som ger honom ett rätt bra liv, hon däremot blev utslängd från huset de bodde i, när hon inte klarade av att betala hyran längre. Tills döden skiljer oss åt?

  Post Tagged with , ,

8 Responsesso far.

 1. Twilighter skriver:

  Haha jag är en av de många vars datorn har tagit över mitt liv… kan inte gå en dag utan min käraste dator :P… men det som du skriver om är ju abslout överdrivet!!

 2. Bahlool skriver:

  Jag hade problem med min när jag installerade win 7, jag blev galen, ville gråta hahaha..vantrivdes och allt så juag gick och skaffade min gamla jobbdator bara för att kunna surfa 😛 det går inte utan internet..man känner sig handikappad hahah

 3. Twilighter skriver:

  haha true, sad but true;)

 4. Bahlool skriver:

  Kanske på tiden att man skaffade sig ett liv 😛 vart är du ifrån? Libanes?

 5. Twilighter skriver:

  mm jag är libanes:)

 6. esi skriver:

  Haha han tog väl chansen och sticka från frun,det är det nog många som vill men har inte råd med det..-)

 7. Nicke skriver:

  Det som inte sägs i artikeln är att äktenskapet knackade jäkligt hårt i fogarna och hon hade tankar på skiljsmässa förre detta …jäkla golddigger hon verkar va . Direkt när han vinner pengar så vill hon reparera förhållandet igen .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up