• Pablo Santos

  Pablo Santos | Film Star, TV Star | BIOGRAPHY.

  Tittade på en serie, Greetings from Tucson, och gillade den mobbade killen som spelas av Pablo Santos. Den här serien visades några månader sedan och jag kunde inte somna på nätterna, så det var välkommet med lite skratt. I dagarna kör tv4 repris på serien, men någon vecka sedan, så hade jag följt mitt morbida nyfikna sinne och hamnat på en sida över dödsfall (igen). Det visade sig att denna unge man, jag skrev om honom några dagar sedan då han hade en t shirt som talade om att livet var svårt, och sedan dog han några år senare, hade dött i en flygolycka.

  De var 6 ungdomar som skulle flyga till hans hemland Mexiko för att fira nationaldagen, men de var för tunga. Två av dem dog, Santos och en grabb till, resten av gänget fick lindriga skador. Jag har alltid fascinerats av ödet, att man är på fel plats, vid fel tidpunkt eller att någon kör vårdslös men det är en person i nästa bil eller en person som sitter sidan som, som dör. Ödet är märkligt och vår väg känner bara En till.

  his website is dedicated to the memory of Pablo Santos, his film-ography and career as a talented and dedicated young actor. On Friday September 15, 2006 Pablo and a group of friends were flying from Monterrey to Acapulco when the Piper Malibu Mirage in which they were travelling had to carry out an emergency landing at Toluca International Airport in central Mexico, due to a low fuel situation. While on finals, the engine cut out and the plane went down just 2km short of the runway. Five out of seven on board survived the accident.

One Responseso far.

 1. David skriver:

  Det är märkligt med livet ibland, kanske märkligt varje dag utan vi tar notis av det märkliga som sker runt omkring oss. Folk man träffar och byter några ord med. När jag bodde i Indien 6 månader var jag med om mycket och undkom döden. Bland annat sjukdomar och en busskrasch nära gränsen till Tibet. Min bror krockade med en Mercedes i Malaga, hade han haft säkerhetsbälte på sig skulle han dött eftersom han slängdes ur bilen, hela förarsätet var intryckt. Det är små händelser som gör stor skillnad. Olyckor kan vi inte undkomma ibland. Men medvetna saker som mord är planerade är värre, det är en direktkontakt med någon som verkligen bestämt sig för att ta någon annans liv. Sådant går kanske inte undvika om man inte har tur. Jag är motståndare till dödsstraff. Jag anser då att staten blir mördaren och inte blir en bra förebild. Kanske finns ett öde för oss alla men jag tror det går att förändrar genom att leva livet med kärlek i sitt hjärta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up