• Vetenskapen och pedofileri

  Några av dem som angriper islam med störst kraft, är personer som avgudar vetenskapen, de har ställt vetenskapen på en helig plats, där vetenskapen har svar på alla frågor, tro, gudar och profeter har ingen plats i den världen. Några av dessa, som är så besatta av vetenskapen, är stora islamofober. Dessa brukar angripa islam, muslimer och Profeten för olika saker, en av dem brukar skriva 3-4 kommentarer till mig, hela tiden med antydningar om pedofileri.

  Idag såg jag ett program om en av vetenskapens giganter, en man som fick nobelpriset och som vördats och hedrats i den vetenskapliga världen. Denna vetenskapsman är homosexuell och utnyttjade dussintals barn som han tog hand om. Hans hus var fyllt av små pojkar som han utnyttjade. När denna vetenskapsman, Carleton Gajdusek, häktades, så tog den vetenskapliga världen ställning för honom. De försvarade och försvarar honom än idag. De rättfärdigar den sexuella kontakten som Gajdusek hade med ungarna, och än idag försvarar de hans handlingar.

  När bevis förs fram, så tog den vetenskapliga världen ställning för honom, och menade att allt är lögn, eller att allt inte är så farligt (kyssande av penis, tafsande osv).

  Så här har vi människor som tar upp Profetens giftermål med en flicka 1400 år sedan, de menar vi lever efter gamla lagar, vi lever som i medeltiden och ändå så tar de upp medeltida seder och bruk, men samtidigt går de till hårt försvar av pedofiler, för att dessa gjort några vetenskapliga bedrifter. Hyckleri av värsta sorten.

  På samma sätt stödde filmfolk Polanski, man visar än idag hans filmer och han är en hyllad filmmakare. Så frågan jag ställer mig är, varför stöds dessa sjuka människor än idag, för att de gjort några vetenskapliga bedrifter? Gajduseks försvarare, menar att eftersom barnsex var vanligt på de öar där han hittade många av de barn han adopterade, så borde det vara ok för honom att fortsätta med det beteendet även i USA. Här har vi alltså smarta, kunniga och upplysta människor, som hyllar och bejakar pedofileri.

  Denna ”gigant” är så störd, att det är genant att någon överhuvudtaget försvarar honom. Fy fan..försökte hitta filmen på youtube, finns inte, men det är väl värt att titta på den när den visas igen.

  Texten om dokumentären:

  Svensk dokumentär från 2009. Carleton Gajdusek fick Nobelpriset 1976 för upptäckten av galna kosjukan hos ett kannibalfolk på Nya Guinea. Han var ett av världens största genier och adopterade 57 barn från Söderhavet. Men när hans karriär stod på sin höjdpunkt anklagades han för pedofili och spärrades in ett år i fängelse. Trots det försvaras han av legendariska vetenskapsmän som Oliver Sacks och kaosteorins Benoit Mandelbrot. En film av Bosse Lindquist om insiktens och sexualitetens gränser. Även 17/12 i SVT1.

8 Responsesso far.

 1. petersingerfanboy skriver:

  Pedofili är lika vidrigt vem som än utför handlingen. Vill bara rätta dig om att ingen vetenskapsman säger att vetenskapen har svar på alla frågor, endast religionen gör detta uttalande.

 2. Islamist skriver:

  Salam Bahlool. Låt mig försöka förklara för dig varför många sekulära människor har svårt med att begripa och acceptera dina argument i den här frågan. Det beror på att Mohammad (PBUH) var en profet och profeter ska vara mer än ”vanliga människor”, profeter ska vara överlägsna vanliga människor i tanke, gärning och tal. Enligt icke-muslimer som anklagar Mohammad (PBUH) för pedofili var han inte det i sin gärning när det kom till sexuellt umgänge med ”minderåriga”. Att vi har vanliga syndare till människor som är pedofiler tror jag inte någon tvekar över, däremot ska ju Mohammad ha varit ofelbar i tanke, gärning och tal.

  Personligen anser jag att vi muslimer måste överglänsa sådana trams som att ständigt med iver söka fel hos islamofober eller icke-muslimer för att sedan bolla frågan om ”hyckleri” vidare till dem. Vissa saker anser jag att vi muslimer bara måste säga att vi ej vet, man kan inte veta allt och vi har inte svar på allt. Att Mohammad (PBUH) gifte sig med en vad som påstås vara 9 åring må låta groteskt idag men vid den tiden var det något helt vanligt förekommet. Däremot gick Mohammad motströms gällande flickmord vilket också var vanligt vid den tiden, så varför gick han ej emot giftermål med 9 åringar? Jag har personligen inte svaret. Många muslimer jag har talat med menar att det var (1) det sätt Gud, som är den enda som vet allt och vet exakt hur vi människor är och fungerar, förordnade Mohammad (PBUH) att agera eftersom giftermål med vad vi idag anser vara minderåriga skulle fungera som ett sätt för folk vid den tiden att sluta döda sina döttrar (d.v.s. begå flickmord), vilket var vanligt vid den tiden, och istället gifta bort dem i tidig ålder. (2) Jag har även hört att Mohammad (PBUH) gifte sig med A’ishah utav politiska skäl – då GUD ansåg detta vara det ”bästa” sätt som Islam kan få fäste i det arabiska samhället – för att därefter spridas vidare. Om dessa utsagor stämmer vet jag inte. Men dom låter troliga för mina öron.

  Därtill vill jag även upplysa folk om att begreppet ”minderårig” inte är absolut. I Sverige är man minderårig om man är under 18 och i Amerika under 21. I sverige är man dock byxmyndig som det heter redan vid 15 års åldern. Judar och Muslimer har andra åldrar för ”vuxenhet”.

 3. Bahlool skriver:

  Precis, det är den sista punkten, att minderåriga är relativt. Vidare ändras mognaden genom generationerna. Man gifte sig tidigare bara 100 år sedan i Sverige, nu får man barn när man är över 30 osv..
  Jag svartmålar inte islamofober, det gör de så bra själva, men det är skrattretande att reta sig på en Profet, 1300 år sedan när man i samma andetag hyllar sådana som den här vetenskapsmannen..

 4. Roger S. skriver:

  skillnaden är väl att DU lever efter pedofilguiden, och det är ett krav på dig att vara som din profet. För vad är du om du inte försöker efterlikna din pedofet?

  Gajdusek har inte miljarder människor som dyrkar och följer hans sexläror. Han är en sjuk människa. Fast å andra sidan det är du med. Du sprider dyngan, det gör dock inte han. För dig är det dygd att spätta dina kusiner. För Gajdusek är det en trasig skalle som får han att vilja ha småbarn.

  Så ut och lek med dina kusiner nu, eller börjar de bli för gamla?

 5. Anna Carlbro skriver:

  Vi har aldrig haft speciellt låg giftermålsålder i Sverige. I en skrift från Vetenskpasrådet står det t.ex: ”Mellan år 1750 och 1900 sjönk giftermålstalet i Sverige och den genomsnittliga giftermålsåldern ökade (från 27 till 28 år för män och från 25 till 26 år för kvinnor) som ett resultat av befolkningsökning och jordbrist.”
  Så tydligen har vi alltid gift oss sent och det blir, som du skrev, allt senare.

  Sen är det fel att skriva att Gajduseks pedofili försvarades. Det var snarare så att många kolleger först slog i från sig och förnekade den och att de sen försökte få det till att det nog inte var så farligt. Det är nog så de flesta reagerar när vi får veta att nån vi tycker om och beundrar har gjort nåt hemskt.

  När det gäller Muhammed så är ju inte det största problemet att han gifte sig med ett barn. Det var ju i en annan tid, med andra seder. Problemet är att man även i våra dagar gifter bort småflickor med hänvisning till att de följer i profetens fotspår.

 6. Bahlool skriver:

  Ja men dagens barnäktenskap sker ju i länder som tillåter det. Vad folk säger spelar mindre roll, om de menar att de följer Jesus eller Muhammed ska inte spela roll. När islamofober besöker mig som den där käre Roger, så säger de pedofilälskare och pedofiler, även när det begreppt är ett nytt begrepp egentligen. Vill man klaga på dagens barnäktenskap, varför inte, men det är inget påbud i islam, lagen i Sverige förbjuder det och oftast är det svenskar som döms för pedofileri i Sverige inte muslimer..Man kan ju jobba mot barnäktenskap men man behöver ju inte angripa Profeten Muhammed och försöka angripa muslimerna genom att kalla honom för pedofil.

 7. birre skriver:

  Pedofili är inte fel, varken när Muhammed utövade det eller någon annan.

  Endast när det sker mot någons vilja är det fel.

 8. Bahlool skriver:

  Birre men ska man inte sätta en åldersgräns någonstans?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up