• Booonaa Mohammed – For the Love

  My love, my life, my darling. Denna dikt är helt underbar och det är på youtube och på engelska, så kan ni inte se den eller förstå engelska, så beklagar jag. Detta är den kärlek vi kämpar för, älskar, försvarar och tänker på. Tackar RZA för att ha förmedlat detta till mig. Viktigt att man lyssnar till hela.

  Post Tagged with , , , ,

4 Responsesso far.

 1. Elin skriver:

  Oslagbar! Går inte att beskriva känslan man får inom sig med ord.
  Efter det du skrev, att folk kanske inte kan se videon, bestämde jag mig för att skriva ner allt han sa här. Tror att detta är viktigt för både muslimer och icke-muslimer att höra. Kanske kan öppna lite ögon 🙂
  Har publicerat texten på min blogg. Länkar dig också.

 2. Bahlool skriver:

  Tack Elin ska länka till din text så folk kan läsa det i textform :))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up