• 70 år – fängslad oskyldig

    Palestine Press News Agency.

    Vissa nyheter visar vilken dekadent värld vi lever i. För denna kvinna kommer inga tidningar att köra reklam, som för fången i Eritrea. För denna kvinna kommer inga brev att skrivas och ingen Amnesty att gå i taket. För denna kvinna kommer ingen att demonstrera, ingen att uttala sig och ingen att bry sig om. Denna kvinnas brott är att hon är änka till en gammal motståndsman mot Israels ockupation. Hennes brott är att hennes söner tillhör motståndet mot Israel, de sitter inlåsta och även hennes barnbarn är fängslade, men hon bär inte skulden för något de gjort.

    Hon har inte burit vapen, inte bombat, inte slagits och inte kämpat emot Israels ockupation. Länge leve den enda demokratiska staten i Mellanöstern, länge leve Israel som känner sig hotat av 70 åriga kvinnor..

    Post Tagged with , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up