• Att spotta är en helig plikt

    I runt 20 år har judar spottat på kristna munkar och nunnor. Den kristna kyrkans syn på att vända andra kinden till dem som skadar dig, har lett till att judarna kommit undan med sina attacker. Dessa attacker begås av unga som gamla och för det mesta är det religiösa studenter, som inte visar någon som helst barmhärtighet. Offren är uteslutande kristna som har sina klosterkläder på sig och nunnor, enligt den judiska tidningen så skulle de inte våga göra det här mot araber, eftersom de vet att dessa skulle ge igen.

    Detta beteende var ett av antisemitismens beteende när man förföljde judar, nu har judarna tagit till sig av detta beteende, är spott heligt? Antisemitismen är ett stort brott, men hur ska vi se på detta beteende? Ska vi acceptera det? Ska vi inte skapa ett namn för detta judiska hat mot kristna? Kanske kalla det för ”kristenofobi” eller ”Antikristenism”?

    En judisk Rabbi som jobbar med möten mellan religionerna, säger att det här är ”del av livet nu”, man har blivit ”van” menar han. En av de högsta Rabbinerna i landet, en viss Metzger har varit den enda som tagit tag i frågan och som skrivit ett brev, där han fördömt detta beteende hos studenterna på de religiösa skolorna. Polisen skyddar dessa brottslingar och låter dem alltid komma undan lindrigt. Vad skulle polisen göra om man spottade på judarna?

    Rasism är rasism, spelar ingen roll om det är en muslim, en jude eller en kristen som begår brottet, rasism är rasism, spelar ingen roll om det är en vit i Sverige eller en svart i Zimbabwe, man får inte och kan inte klaga på att man själv lider och sedan utöver liknande lidande och förtryck mot andra. En stat som är rasistisk mot araberna, visar sin rasism nu mot kristna också. Märkligt i sammanhanget är de kristna i USA som stödjer denna terroriststat. Dessa unga män och deras lärare måste ha missförstått något i religionen när de tar sig rätten att vara otrevliga och orättvisa mot oskyldiga.

    Mouths filled with hatred | Jerusalem Post.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up