• Dumma nötter

  Skrev lite om Iran och deras ställningstagande emot Schweiz rasism och stigande islamofobi. En rasism där de hade ett plakat, där de låter tre vita får kasta ut ett svart får. Då får jag några kommentarer, däribland av kända islamofober, dessa stödjer Israels massmord på palestinier, men ifrågasätter hur jag kan försvara Iran, det Iran som inte angripit, bekrigat eller hotat sina grannar..Dumma jävlar. Kan man vara så här dum? Kan man verkligen inte se hur stor hyckleri det finns i ens uttalanden?

  Alla bloggar som skriver om islam, ur en negativ synvinkel, har någon form av inlägg eller länk där de stödjer Israel, sen har dessa mage att kritisera mig för mitt stöd till Irans kamp mot ockupation och invasion? Dumma jävla nötter…

3 Responsesso far.

 1. whaat skriver:

  du verkar ha ett behov av att alla ska tycka som du och att de bara finns en sanning vilket verkar vara dina åsikter. Tycker man inte som du är man en idiot eller en dum nöt. Du skriver saker som kan provocera fram en reaktion som du vill ha för du ska kunna säga kolla hur dumma dom är som tycker så här , där du bla lägger åsikter i deras munnar med dina svar som inte alls svarar på deras frågor.

 2. Bahlool skriver:

  Nope jag vet att mian åsikter inte delas av alla, och det är bara bra, men om någon klagar på att jag är fel ut för jag stödjer Iran, och samtidigt stödjer denna person Israel, då förstår även du, hur blåst den personen är. Hade dessa personer inte stött Israel och ändå kritiserat Iran, då hade de knappast kallats för nötter..men när man kommer och säger muslimer mördar och våldtar, då är man väl knappast smart, eller?

 3. Roger S. skriver:

  Klart man ska tycka som pedofilvurmaren. Annars är man rasist haha

  Det krävs en arab för dessa dumheter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up