5 Responsesso far.

 1. RZA skriver:

  haha, oj jag röstade fel tror jag. Jag röstade JA. Frågan är dåligt formulerad! Jag lider utav islamofobin i samhället ja….men jag är inte islamofob.

 2. Bahlool skriver:

  haha rZA din islamofob..menallvarligtr talat tyckte jag också i början att frågan var lite besynnerlig..så jag förstår dig 😛

 3. Roger S. skriver:

  Haha Snillen spekulerar.
  Ja eller Nej, hur svårt kan det vara. Förstår att alla dessa val är jobbiga för er muslimer.

 4. Jahad Zod skriver:

  Vad är din definetion av islamofobi

 5. Bahlool skriver:

  En islamofob är en person som räds eller avskyr eller hatar islam/muslimer, pga verkliga eller imaginära ideer om dessa. För det mesta grundar sig hatet i fördomar, i okunskap och i ett idiotiskt tankesätt där man tror att alla muslimer är ansvariga för vad ett fåtal gör i religionens namn. Så jag är terrorist för att någon idiot i pakistan spränger upp muslimer..på samma sätt kan man inte anklaga kristna eller svenskar för vad en kristen eller en svensk gör..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up