• Israel styr USA, styr EU och nu DN också

  Jag har några fina islamofober, vars enda mening för att leva, är att spionera på mig och mina vänner. Närsom jag skriver ett inlägg, så anmäler de mig. När som jag tar upp islam, Israel eller rasism, då lockar de sina vänner till min blogg, för att försvara den vita ariska synen, att inga mörka, hemska, odemokratiska muslimer, ska få yttra sig annorlunda än vad deras agenda kräver. En av dem, psykfallet Roger, han går in på min blogg minst 13-14 gånger om dagen. Jag vet jag är intressant, jag vet min blogg är intressant, men snälla du, 13-14 gånger om dagen? Har du verkligen ingen medicin att ta under tiden? Har du verkligen inga lägenheter att bränna ner? Du är besatt av mig, jag råder dig att ta upp det med läkaren nästa gång 😉

  När jag skriver ett inlägg, där jag länkar till tidningar, då anmäler de mig, för det mesta så lyckas de inte, men idag lyckades det. De anmälde att jag skrev att USA styrs av Israel, för den som är någorlunda insatt i USAs politik vet vems ärenden USA går. Nej inte juden, men sionismen..sorry ni ska inte få det så lätt att få kalla mig för antisemit..Yttrandefrihet skriker de stup i kvarten, men fy fan om yttrandefriheten går emot deras syn på världen. Jag försöker förklara för dem att jorden är rund, men nej, de kvarstår i sin tes att den är platt och alla som säger emot, måste sättas dit.

  För att underlätta för alla er som avskyr mig:

  1. Jag är homofob, det har jag nog hört 2-3 gånger idag.

  2. Jag är pedovurmare, vet inte vad det är, men enligt mina fans är det att jag stödjer och gillar pedofiler..

  3. Jag är antisemit, eftersom jag skriver så mycket om Israel, så måste jag vara antisemit, som alla de judar som är emot Israel.

  4. Jag är för förtrycket av svenskarna, jag känner mig mer som svensk än arab, men det spelar ingen roll…

  5. Jag är terrorist, alla muslimer är inte terrorister men alla terrorister är muslimer, så jag, IRA, ETA och tamilska tigrarna är terrorister..men säg det inte till någon…

  Jag har verkligen inte mött en enda islamofob som varit smart, jag har mött smarta sionister, de knäcker, även om de ljuger och bedrar, så har de ett mycket duktigt sätt att få fram sitt budskap. Jag har mött wahabiter som är smarta, ett undantag, men still, några var duktiga på att föra fram sitt budskap med sin retorik, men smarta islamofober? Nej..det har jag tyvärr inte mött än..det kanske kommer? Jag har hört alla deras hatfyllda attacker, så ett råd, lär er av sionisterna, så kanske ni kommer upp i min nivå:

  ps: DN sucks my iraqi toe…hur vågar ni ta bort min artikellänk???? patraaaaaskkkkk Så vem styr DN, islamofoberna eller sionisterna?

2 Responsesso far.

 1. Bodals Skola 8A skriver:

  Vi håller på att göra ett skolarbete om islamofobi och ville ha en muslims åsikter om islamofobi. Mycket informerande och bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up