• Israel styr USA och nu styr de EU också

    Israel bekämpar EU-uttalande – DN.se.

    Att USA går Israels ärenden är redan fakta, nu försöker man styra EU också. Man menar att EU är irrelevant för Israel, ifall EU väljer att kräva att halva Jerusalem, den östra delen som ockuperades i Israels aggressionskrig 1967, ska vara palestiniernas framtida huvudstad. När Saddam Hussain anföll Kuwait, så krävdes att aggressorn, ockupanten lämnar tillbaka landet. När  Israel också de attackerade och annekterade ett annat folks land, då har man daltat och väntat och dragit ut på det.

    Israel leker med världen, för så länge de får stöd av USA, så kan de ignorera EU. Man borde sluta belöna aggressorer och kräva att de släpper alla fångar, att de lämnar tillbaka ockuperad mark och att de är konsekventa i sitt bemötande av aggressiva stater, om de är judar eller muslimer, ska inte spela någon som helst roll.

    Vad Israel inte förstår är att så länge som Jerusalem är ockuperat, så länge kommer de inte få någon fred.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up