• Att öka dekadensen

  Alla samhällen är under förändring, för mig känns det som att ju mera ”utvecklade” vi blir, desto mera dekadenta vi blir. Igår, en vanlig natt utan sömn, zappar jag genom kanalerna och på tre olika kanaler fanns det tre olika filmer och alla tre bejakade homosexualiteten. De som togs upp i filmen och var emot homosexualiteten, var sjuka, aggressiva eller vilda, de var bakåtsträvande, de var religiösa och de var fyllda av ett hyckleri utan dess like.

  Under dagen har man kört reklam för Paradise Hotell, och hela dagen talade man om sex, otrohet och mera sex. Att reklamen även visas på dagen, då det måste funnits barn som är vakna, visar hur öppet man är med vissa frågor. Att sedan läsa om ett antal barn 12-13 år gamla som våldtar är väl inget förvånande?

  På kvällen hade jag talat med en gammal kund, en ung kille på 18 år, han har tjej och vi talade om förhållanden, han talade om en hemsida där man kunde få allt, sex med samma kön, sex med par som vill ha trekant, sex som söktes av två par och listan kunde göras lång. Det som ansågs vara sjukt, är naturligt nu, otrohet är ingen synd, för partnern vet om att du är på de här sidorna eller så är partnern med på att dela dig med andra. Swingers, trekant, homosex, allt det här är en kulturell företeelse som är accepterad och som inte ses som negativt eller felaktigt.

  Frosseri i att handla saker man inte behöver, nya kläder, nya bilar, nya hus, nya möbler, nya mobiler. Man luras i att tro att man behöver det ena eller det andra, men när man ser på vissa tjejer jag känner, så har de skor och kläder de köpte för tiotusentals kronor, och de har inte ens haft dem på sig. Vart är behovet då?

  Låt oss återkomma om sex:

  Om teve säger att det är ok att ha homosex, då tycker samhället att det är ok, det är något värt att prova, något att testa, något acceptabelt. Hade teve visat att det är negativt, så hade åskådarna sett det som något otillbörligt. Så genom åren har man lite efter lite hjärntvättat folket i att tro och tycka att homosex är inget fel, inget otillbörligt och något som är godkänt. Samtidigt har man visat att religiösa är fanatiker, de är galna, de är bakåtsträvande, inte många filmer som försvarar de religiösa. De visas alltid som hycklare, som lögnare och som galningar. Låt oss vända på det och låt oss undra vad som skulle hända ifall man hade teveprogram och filmer som bejakar pedofileri? Skulle inte opinionen ändras efter ett tag? Vad skulle ske om religiösa visas i ett positivt ljus? Skulle den negativa synen om religion och religiösa inte förändras då?

  Jag ser allt som en komplott, människor som är upptagna med att handla, de blir inga stora tänkare. Människor som enbart tittar på lite nyheter och tror sig veta allting och ha en åsikt om allting, är så fördummade att de inte har några som helst logiska resonemang för sina åsikter. Det såg vi nu senast med folkomröstningen om minareter i Schweiz. Ska man ta ett aktivt val, måste man vara insatt. Sexfixeringen, dekadensen och den absurda dumhet jag ser varje dag på nätet, får mig att inse att vi går åt fel håll. Vad kommer makthavarna att anse vara rätt i framtiden? Sex med djur är tillåten i Sverige, vad kommer näst?

  Jag har 8 kanaler, och hur ska jag byta kanal när tre kanaler talar om en sexuell läggning som jag ser som felaktig? Vad folk inte verkar vilja eller kunna förstå är att i en muslims ögon, är homosexualitet lika brottsligt som pedofileri är i en västerlännings ögon. Att man ska visa tolerans är fint, men jag visar ingen tolerans för brottslingar. Jag förstår dem som avhåller sig från att se på teve för teve korrumperar, vi är som får som leds och tvingas in i ett bås för att slaktas, och vi ser inte det ens.

7 Responsesso far.

 1. Roger S. skriver:

  Säger mannen som precis köpt sig en ny stor TV, är det bättre för att kunna se alla bögar på tv eller?

 2. Bahlool skriver:

  Ja, jag köpte en ny tv, den första på runt 8 år då min gamle tv höll på att brinna upp..jag försöker inte bränna ner lägenheter, sälja mina saker (däribland min dator) eller anklaga min släkt för att sno mina möbler 😉 Kom igen snart 12 och du har bara varit inne hos mig 9-10 ggr idag..lite för lite för dig? rofl 😛

 3. H Maikowski skriver:

  Hörrö Baloo!
  Du påstod att Mein Kampf inte var en en storsäljare bland muslimer. Här har jag bevis!
  http://www.boston.com/news/world/middleeast/articles/2005/03/20/cut_rate_mein_kampf_sells_well_in_turkey_spurring_concerns/

  Vad sa du nu då?

 4. Bahlool skriver:

  Hörrö M Maikowski du och dina rasistvänner menade att den var andra bäst säljande boken i mellanöstern. Att tro Turkiet eller att tro att en av de 10 bäst säljande böckerna betyder att den är på andra plats visar på att 1 ni inte gått i skola 2 inte vet vad skillnaden mellan en av de 10 bästsäljande och andra bästsäljande är eller 3 att det är skillnad på ett land och hela mellanöstern…

 5. H Maikowski skriver:

  Ni är likadana allihopa!

 6. Bahlool skriver:

  Lol..hade jag sagt det om er judar, så hade du bajsat på dig 😉 och skrikit antisemit!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up