• Brodera för att kämpa emot Israels ockupation

    Världens största klänning är palestinsk – DN.se.

    Efter att Israel slagit till mot unga män, mot barn, mot kvinnor och mot män, av arabisk härkomst i det ockuperade Palestina, valde man att även slå till mot den palestinska ekonomin, fattigdomen sprider sig och för att kunna livnära sina familjer, har kvinnorna tagit till gamla metoder att skaffa inkomster, däribland att brodera. Nu har 136 palestinska kvinnor borderat en stor klänning för att 1) bekämpa ockupationen med denna fredliga protest 2) tjäna pengar för sina familjer. Vart är alla islamofober? Kan de inte visa på hur kvinnorna lider för att de är araber, för att de är muslimer?

2 Responsesso far.

  1. Marcus skriver:

    Töntigt och lögnaktigt inlägg.

  2. Bahlool skriver:

    Jaha..din kritik är så bra, så sann, så faktabaserad att jag måste erkänna mig slagen..looool

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up