• Gratulera, SD

  SDs segertåg går vidare. För varje opinionsundersökning, så får de högre siffror. Det måste firas och de måste gratuleras. Nu har vi alltså över 4% vuxna svenskar som stödjer Sverigedemokraternas åsikter och värderingar, eller som de säger själva, svenska värderingar. Dessa värderingar innebär att vissa har mera rätt än andra, vissa har fler friheter än andra, vissa klädesplagg ska vara förbjudna (deras dröm är väl att alla ska gå nakna?). En dröm de förhärligar är att inte alla åsikter är värda att se som ”svenska”.

  Hudfärgen spelar även den en stor roll, Åkesson menade ju att vår integrationsminister Nyamko Sabuni, inte var svensk, varför? Han hade inget riktigt svar, men vi vet, vi vet att hennes hudfärg spelar stor roll. Roliga i sammanhanget är ju att hon själv försöker sprida idéer som liknar Sverigedemokraternas. Språktester för att få medborgarskap, tester på flickors kön och så vidare.

  Jag har inte haft så stor tillförsikt för människornas intelligens, men idag har jag fått det bevisat, 4% som bevisat för mig att intelligensen inte är något de kan skryta om.

  Rekordstort stöd för Sverigedemokraterna – DN.se.

15 Responsesso far.

 1. Erik Dahlqvist skriver:

  Vilken lycka.. Detta ska självfallet firas….Blir nog helt enkelt att emigrera 😉

 2. Bahlool skriver:

  Rofl nah jag ska nog joina SD 😛 if you cant fight them join them 😉

 3. Erik Dahlqvist skriver:

  haha sant…. man vill ju ändå vara på den vinnande sidan + att det är lite coolt att gå med rakad skalle och brunskjorta ;D

 4. Bahlool skriver:

  Jag är bara skraj om jag ska ha vänster hand eller höger hand i Åkessonhälsning Heil Åkessån Heil Heil Heil!!
  hmm tror jag tar högra 😛 undrar vad de tycker om någon som har vänster hand lyft och skiljer sig från mängden?

 5. Erik Dahlqvist skriver:

  hahahahahahahahaahaha LOL!!!
  tror att de är rätt softa de där ”killarna”… de är med på det mesta sålänge man hatar svartingar 😉

 6. Bahlool skriver:

  nåja, jag hatar allt och alla, så jagär inte rasist jag gillar ingen mera än andra så jag passar väl rätt bra in där 😛
  mitt problem är att jag är smart, det är nog enda nackdelen med att joina coola gänget ;_)

 7. Erik Dahlqvist skriver:

  haha…vi får starta en facebook grupp som heter typ ”vi som hatar allt och alla… sd är för mesar”? 😀

 8. Bahlool skriver:

  lol synd att jag hatar facebook med, annars en asbra idee !!
  det är ju knappt ett år kvar innan de kommer in i Riksdagen 😛

 9. Erik Dahlqvist skriver:

  hahaha…så facebook ingår i det som är hatat alltså? 😀 du får väl skaffa en flik på din blogg som heter typ ”min hatlista”, där kan du lista saker du hatar… jag gästbloggar gärna 😉

 10. Bahlool skriver:

  haha Erik, jagmåste ju vara konsekvent 😉 Sen skriver jag om allt och alla jag hatar dagligen, 😛 hahaa så du är ett psykfall som jag? niceee äntligen någon som är lika hatfyllld som jag!!!

 11. Erik Dahlqvist skriver:

  haha… jag är kanske inte så hatfylld… men jag tycker ganska illa om ganska mycket ^^

 12. Bahlool skriver:

  bah dont worry erik jag ska nog hjärntvätta dig 😉

 13. Nisse skriver:

  Ovanligt plump och dålig film måste jag säga. Dock håller jag med i ”sak”. Minska invandringen, öka möjligheten för de som kommer att komma med i matchen och se förbövelen till att de integreras. Om det är med språktest, DNA-test och uppkörning i ”kö-kunskap” struntar jag i, men se till att börja någon stans… Som det är nu är det ju inte hållbart i längden. Eller?

 14. MjaoMjao skriver:

  Erhm… är den här bloggen seriös eller gör du dig till?

 15. Bahlool skriver:

  gå ut, kom in igen och ställ en vettigare fråga tack..jag kan tyvärr inte läsa dina tankar och förstår inte vad det är du inte förstår i inlägget eller bloggen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up