• Lagar som inte tas på allvar

  Israels stat och armé anser inte att högsta domstolens beslut i vissa frågor och i vissa rättsfall inte är något att bry sig om. Denna rättsstat menar att domstolens domslut inte är något annat än ”rekommendationer”. Vart i världen får en stat gå emot rättssystemet? Det är just domstolsväsendets beslutsprocess och arbete som gör skillnaden på en stat som är en diktatur och en stat som följer de demokratiska processerna.

  I artikeln tas det upp ett antal fall där människor, alltid araber, blivit illa behandlade och där domstolen tog deras parti. Staten Israel tycker dock att människor med arabiskt blod inte har samma rättigheter som alla andra av dess innevånare, så de vägrar lyda domsluten. Vad skulle hända i väst ifall en stat vägrade lyda domstolens beslut? Väl värd att läsa.

  Israel sees court rulings on Palestinian land as mere ‘recommendations’ – Haaretz – Israel News.

9 Responsesso far.

 1. .: نور :. skriver:

  Ska bli intressant o se Jonas ”bla bla bla Israel bla bla bla bra, blaha Israel följer visst lagar o är jättesnälla, muslimer bla bla bla”..

 2. Bahlool skriver:

  hehe noor..Jonas försvarar det oförsvarbara..

 3. .: نور :. skriver:

  Efter hans medvetna ignorering på mina frågor, orkar jag inte med han mer, tänk hur han är IRL? ”Har du diskat? Har du diskat? Har du diskat? Har du diskat? Har du diskat? Har du diskat?” – hans fru skulle mörda han tillslut!!

  Sitter mest o ler åt hans dumma skit han klämmer ut, som ett gnissligt hamsterhjul, hela tiden samma ton, hela tiden samma sak, lite som en papegoja..

 4. Darius skriver:

  Ey vart fan e JONAS??!! säg inte killen tog självmord? :S

 5. Bahlool skriver:

  shh ta inte fram honom jag har haft en lugn dag utan runt runt runt tjafs 😉

 6. .: نور :. skriver:

  Han kommer, lugn bara..

 7. Darius skriver:

  mashalla…du menar en lugn dag utan lögn, falsk propaganda, åsne hjärnvtvättning, ONDA TING, hahaha aa jag förstår 🙂

 8. Bahlool skriver:

  lol han vet att jag kommer skriva jättemkt om israel om han visar sig 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up