• Länge leve invandringen!!

  Invandring skapade skandinaver – DN.se.

  Jag har alltid varit intresserad av historia och det var genom olika invandringar av olika folkslag till de stora civilisationerna som man kunnat se stora utvecklingar av kultur och civilisation. Man spred kunskaper i jordbruk, politik, och krigsföring. Religionen spreds och maträtterna. Invandringen var, ibland fredlig, ibland våldsam. Idag ser vi småfascister som menar att de är skapade av Gud att leva på den här lilla plätten kallad Sverige och att ingen får komma hit. Vi är skapade här och har alltid varit här. Vi har inga släktband med tyska handelsmän, inte heller med danskar som härskade över södra Sverige. Vi har inga släktband med valonerna. Vi är speciella. Ja speciellt dumma är ni!!

  För att förstå varför jag avskyr den här ideologin som handlar om ett egocentriskt synsätt: Jag är född i Baghdad, mina förfäder kom från Ammara, i södra Irak. Deras släktingar är ättlingar till Profeten Muhammed, som är från dagens Saudiarabien. Enligt islam så härstammade Profeten Muhammed från andra profeter före honom däribland Abraham. Abraham kom från Ur och Uruk i södra Irak. Cirklen är sluten. Början blev slutet och slutet blev början.

  Samtidigt har jag släktingar som tillhör vår ”stam” som bor i Iran. Så jag som född irakier, har inget irakiskt pass eller medborgarskap, enbart svenskt. Jag är svensk, samtidigt har jag släktingar som är irakier, och jag har släktingar som är iranier. När jag möter min skapare, då är det sista han tittar på vilken ras jag tillhör eller vilket folk jag kommer ifrån. Han tittar på mina handlingar och mina ord.

  Hur skulle Sverige se ut utan alla invandrare som kör bussar och taxi? Hur skulle vi klara oss utan alla städare, som till stor del är invandrare? Hur hade Sverige sett ut, utan alla läkare som är invandrare? Alla dessa maträtter som har blivit del av Sveriges matkultur? Pizza, kebab och nötter av alla slag? Problemet med alla smånassar är att de inte bryr sig om du är en vit invandrare, från till exempel Danmark eller Tyskland, det de har problem med är ifall du är en färgad, en svart, en mörk en så kallad neger eller blatte.

  Anpassning får man höra, de vill inte att du ska anpassa dig, utan de vill att du ska ändra färg på ditt hår och dina ögon, du ska anpassa dig utseendemässigt. Att jag som muslim, som arab, försvarar demokrati mera än dem och att jag står upp för yttrandefrihet mera än dem, det spelar ingen roll för dem, för jag är mörk, jag är muslim och jag hör inte hit. Invandringen kan leda till konflikter, men dessa konflikter bär vi ansvar för för vi klarar inte av att få invandrarna känna sig hemma här och känna sig som delaktiga i samhället.

  Länge leve invandringen och länge leve den kultur som nu skapas utifrån smältdegeln..Profeten Muhammed svarade på folks rasism, där de tyckte att de var bättre än  Ajam (perser) med ingen arab är bättre än en ajami och ingen ajami är bättre än en arab, allt handlar om ens inre personlighet. Att tro att någon är bättre för att han eller hon är svensk och att det gör någon till något speciellt är så patetiskt blåst, att det inte går att beskriva.

12 Responsesso far.

 1. Grynet skriver:

  Ja men det är bara knappt 15% av den invandrare befolkningen som numera anstränger sig med att arbeta. Resten gnäller, bidragshorar och är på semester i de länder de flytt ifrån.”Flyktingar” från Irak har 7 avgångar i veckan från Arlanda.

  Du och andra måste få in i era skallar att det är stor skillnad på invandringen. Det fanns en arbetskraftsinvandring som gjort otroligt mycket för landet. Men sedan mitten av 80 talet har vi mer eller mindre bara tagit in människor som inget gör. Jag vet att du och andra älskar att blanda ihop dessa 2 olika grupper. Vilket egentligen bara förstör för er själva. Eftersom ni blundar för verkligheten.

  Men fortsätt blunda för det som sker. Snart hoppar det upp och biter er i röven. Vilket det refan gjort för dig? Du har haft en del inbrott av människor som belastar samhället. Den vad jag kallar, negativa invandringen gynnar ingen. Den slår hänsynslöst över alla social grupper i samhället, och drar ner allting.

  Statistik kring detta finns självklart. Statistiska centralbyrån.

 2. Bahlool skriver:

  http://www.scb.se/Pages/PressRelease____134309.aspx
  Här står det att välutbildade invandrare inte hittar eller får jobb..

  27% (en tredjedel inte 15%) hade arbete ett år efter de kom till Sverige
  http://www.scb.se/statistik/_publikationer/BE0801_2005K02_TI_02_A05ST0502.pdf

  Vad det gäller irakier så ser jag inte stor fara idag, de som kom förrut har ju sluppit kriget och Saddam och kan nu åka tillbaka på semester..problemet jag ser är tex iranier som avskyr regeringen och ändå reser tillbaka..

  Utrikes födda har lägre sysselsättning och högre arbetslöshet än inrikes födda. Eftersom det finns betydligt färre barn och även färre pensionärer bland utrikes födda jämfört med inrikes födda så är en större andel i arbetskraften. Räknat på alla åldrar ingår 56,2% av utrikes födda och 52,4% av inrikes födda i arbetskraften. Det får till resultat att nästan lika stor andel invandrare som infödda arbetar, 49,4% utrikes födda och 49,7% inrikes födda, räknat på alla åldrar.

  Något lägre andel utrikes födda arbetar heltid än inrikes födda men den faktiska medelarbetstiden är nästan samma för invandrare och infödda.
  http://sites.google.com/site/viisverige/Home/invandring—sysselsaettning-och-samhaellsekonomi

 3. Bahlool skriver:

  Märkligt grynet..Jag är en av de som invandrat som en av dem som ”inte gjort något”..min bror har jobb (blev uppsagd nu tyvärr) mina två systrar jobbar även de. Min bäste vän kom 91 och han jobbar och har 2 anställda..dina fördomar eller din felinformation du nog fått från våra vänner på SDs propagandaministerium, gör att du blandar ihop och förvränger..
  Jag har haft inbrott av svenskar och zigenare..det du och andra ”nationalister” måste få in i skallarna är att ifall alla de här invandrarna ni gillar att klaga på skulle försvinna, vem ska ni klaga på då? Vem ska få skulden för alla brott? Vem ska få skulden för att det går åt helvete?

 4. Grynet skriver:

  Jag ger ingen skulden. Jag säger att den negativa invandringen slår ut i alla sociala grupper. Självklart tolkade du mitt inlägg som om jag menade ickesvenskar. Det är typiskt människor som dig. Som inte vill se HELA verkligehten.
  Du blandar äppen med päron och skapar dig en så snedvriden syn på verkligheten. Den bild du vill ge och många andra är att invandringen bara tillfört positiva saker till samhället. Trots att jag nämnde olika grupper, så för du ändå ihop det hela till en grupp, varför? Ja sjävklart så att det enklare för dig att säga att jag är rasist eller gått på SDretorik. Du har så fel min lille man.

  Visst är det roligt att alla invandrare är så högutbildade så fort de kommer till Sverige. Visst fan visst det människor med utbildning som kommer hit. Men de FLESTA som kommer kan inte läsa eller skriva. Varför skulle man annars behöva lära dom detta. Om de nu ens vill det. För flertalet vill inte lära sig läsa eller skriva. Nu menar jag inte bara svenska. Utan överhuvudtaget. Man kan om man vill bosätta sig i en förort, leva sitt liv som fortsatt lågutbildad. På din bekostnad. vad tillför de 400.000 människor som aldrig har jobbat, eller ens kommer anstränga sig för att göra detta?

  Svenskar får vi idag sätta krav på. Folk med dödliga sjukdomar, människor som inte ens kan röra på sig tvingas ut i arbeten som snabbare tar kål på dom. Ställ krav på en invandrare och denne blir ”krängt”

  Till och med du måste ju fatta att något är helt fel med denna ekvationen. För i slutändan går det inte ihop. Men du kankse verkligen tycker det är askul att se dina skattepengar försvinna, och se dom göra obefintlig nytta för dig och samhället.

  Du har annan statisktik än mig. ska skicka den jag sett från ScB. De siffror jag har sett är från 1985 fram tills nu. De som invandrar från afrikanksa och muslimska länder så är utbnivån obefintlig. Denna grupp är knappt aktiv heller på arbetsmarknaden eller i andra åtgärden. Norra Afrika och mslimska länder, det är därifrån invandrare idag kommer. Stor skillnad emot de som kom ifrån tex Grekland.

  Att välutbildade invandrare inte får jobb med det som de är utbildade inom är en myt. De som har en utb, lär sig Sverige, systemet och kulturen. De får lätt jobb. På samma sätt med svennar. Fixar man sig en utb, kan föra sig, då får man jobb. Det finns INGEN RASISM på jobbmarknaden. Den är påhittad.

  Har träffat väldigt många invandare som påstår sig ha examen från sina hemländer. Av någon helt märklig anledning så verkar de dock tappa sin kunskap då de sätts på prov här. Människor som säger de är matematiker, fysiker, läkare , lärare osv. De visar upp papper, men när man kollar upp deras kunskapsnivå stämmer detta inte. En klassiker från Oskarhamsverken är en man som sökte jobb som var utlänning. Han skrölt och visade papper på en examen. Man gjorde ett snabbt test med gångertabellen. Ett test som en sjundeklassare ska klara av. Han fick inte ett rätt. Han försvar. Man lärde sig gångertabellen annorlunda i hans hemaland. Detta är INTE en enskild historia detta.

  Fortsätt röra ihop verkligeheten på ditt sätt. Det är bara du som förlorar på det i längden. Fler och fler invandrare människor som byggt sig ett liv här, börjar idag ifrågasätta systemet vi har. Hur förljuget allting är. Man får inte säga, eller se det negativa med att tjuvar och banditer från andra länder håller på att ta över landet. Man får inte säga att invandrare går på bidrag och myglad. Det är rasism enligt människor av din kaliber.

  För en human och rättvis invandring, så behövs det att människor likt dig verkligen sätter sig ner och funderar lite längre än vad nästippen sträcker sig.
  Du har inte sett helheten. Du, precis som många andra har skyglapparna på.

 5. Bahlool skriver:

  Jag ger ingen skulden. Jag säger att den negativa invandringen slår ut i alla sociala grupper. Självklart tolkade du mitt inlägg som om jag menade ickesvenskar. Det är typiskt människor som dig. Som inte vill se HELA verkligehten.
  Du blandar äppen med päron och skapar dig en så snedvriden syn på verkligheten. Den bild du vill ge och många andra är att invandringen bara tillfört positiva saker till samhället. Trots att jag nämnde olika grupper, så för du ändå ihop det hela till en grupp, varför? Ja sjävklart så att det enklare för dig att säga att jag är rasist eller gått på SDretorik. Du har så fel min lille man.

  Fanns inget man kunde svara på där..du har sett sanningen det har inte jag..du har inte fallit för SD retoriken men ändå påminner dina ord rätt mycket om deras retorik

  Visst är det roligt att alla invandrare är så högutbildade så fort de kommer till Sverige. Visst fan visst det människor med utbildning som kommer hit. Men de FLESTA som kommer kan inte läsa eller skriva. Varför skulle man annars behöva lära dom detta. Om de nu ens vill det. För flertalet vill inte lära sig läsa eller skriva. Nu menar jag inte bara svenska. Utan överhuvudtaget. Man kan om man vill bosätta sig i en förort, leva sitt liv som fortsatt lågutbildad. På din bekostnad. vad tillför de 400.000 människor som aldrig har jobbat, eller ens kommer anstränga sig för att göra detta?

  Svenskar får vi idag sätta krav på. Folk med dödliga sjukdomar, människor som inte ens kan röra på sig tvingas ut i arbeten som snabbare tar kål på dom. Ställ krav på en invandrare och denne blir ”krängt”

  Du har naturligtvis bevis för att de inte kan läsa eller skriva? Du har inte tänkt på att de kan läsa och skriva men kanske inte just svenska 😉
  Kränkt? Jag vet inte vart du bor eller vad du hört och sett..men denna här ”lille man” kan tala om för dig att det ställs lika hårda om inte hårdare krav på en invandrare än på en ”svensk”. DU och andra tror att socialen är en lyx eller att man bara sitter hemma och får soc, så är inte fallet. Jag har haft praktikanter som fått jobba hos mig för att få sina 3000 kr i bidrag. Svenskar som invandrare.
  Nej invandringen har inte bara positiva effekter, men jag kan (även om du säger att jag inte gör) se en helhetsbild av situationen, där invandring både leder till ökad stimulans för Sverige och ökad vinst och samtidigt kostar Sverige pengar. Tyvärr är det inte invandringens fel i sig, utan det svenska systemet som tillåter sådana personer att komma undan med sitt skit.

  Jag besökte släkten i London en tid sedan och såg över 20 irakiska läkare där, som hade valt att ”fly” (dras egna ord) från Sverige. Här var de tvungna att gå på patetiska svenska kurser för att lära sig svenska, i London fick de jobb nästan omdelbart.
  DN hade en härlig serie om invandring och språk..du borde söka upp den och läsa. Systemet med svensk undervisning leder till att utbildade och ickeutbildade samlas på hög i en och samma kurs..Sverige går miste om många välutbildade..det är ingen myt det är inget skitsnack. ”muslimska länder”? Irak räknades till att ha en av de bästa utbildningarna, de irakier jag möter är alla högutbildade..att det finns analfabeter bland dem är naturligt (min mor gick bara till 6 klass) Så frågan är, varför hittar jag fel på invandrare och på det svenska systemet medan jag bara hört negativa saker från dig om invadandrarna? Vem är det som inte har hela bilden?

  Ingen rasism finns det? Är du invandrare? Har du inte sett alla undersökningar? Har du ens försökt söka ett jobb som invandrare? Vi talar inte om städjobb 😛 Vi talar om jobb som kräver utbildning och försök där att konkurrera med en ”svensk”…Det är härligt att tro att det finns rasism i bostadskön rasism i samhället , rasism på sjukhus (se på fallet med rasism i södertäljes sjukvård) men ingen rasism på arbetsmarknanden…

  Nope det är inte rasism ifall du anklagar tjuvar för att vara tjuvar, men det är rasism när du säger att invandringen bär skulden för dina och landets problem, när så inte är fallet..det är märkligt att en direktör kan ta 1 miljion i månadslön, men det är en person som lever på bidrag för 3000 kr i månaden som är problemet 😛

  Enkel fråga..vilket parti känner du mest tillhörighet med?

 6. sillen skriver:

  JAg säger bara herregud vad skönt det är att det finns ”rasister” mot såna puckon som dig!
  Angående Irak, varför kan ni Irakier inte återvända hem ? Om det nu uppenbarligen är så att svenskarna är såna rasister och inte önskar massinvandring/kolonisering?

 7. Bahlool skriver:

  Du glömde säga åk hem Bahlool ÅK HEM..det brukar du avsluta med 😉

 8. Grynet skriver:

  Jag är socialdemokrat och arbetar för dom.

  Ja det är verkligen ett hemskt system vi har här, som ska lära invandrade personer det språk som alla andra använder. Jag ser det som en självklarhet att min läkare, taxicahufför eller vad som, att denne kan språket. Säger jag tex tack. Vill jag inte ha ett Allekum Sallam…

  Jo jag är invandrare. Kom till Sverige för 9 år sedan. Har under denna tiden skaffat mig en utbildning på högskola. Har examen inom media, och psykologi. Avverkat 3 högbetalda jobb. Är mörk i hyn, talade dålig Svenska första året. Lärde mig fort, anpassade mig snabbt. Tog del av svenskheten omkring mig. Har aldrig, och jag menar aldrig stött på någon rasism på jobbmarknaden. Inte heller när det kommer till bostad. Allt som fanns i Sverige ville jag lära och ta del av. Visst är jag stolt över min kultur och mitt hemland, och jag firar mitt lands högtider. Men till skillnad till tex dig, så trycker jag inte upp detta i ansiktet på någon. Jag är mer än någonsin stolt över mig, mitt hemland, min kultur. Men jag är stoltare över att få leva i ett fritt land. Men tyvärr håller detta landet på att tuggas sönder av blinda människor.

  Du skriker ofta SD på din blogg. SD har inget emot invandrare eller mörka människor. De är dock emot brottslingar, myglare, demokratiföraktare. De skiter fullständigt i vilken färg du har på din hud, eller vilket land du kommer ifrån. Ideen är, att du ska sköta dig. Detta ska gälla alla. Deras politk kretsar inte kring invandrare. Detta är något media tryckt i dig. De talar om hårdare straff. FÖR ALLA brottslingar. Hårdare och mer RÄTTVIS invandringspolitik, bla, för att nämna några saker.

  Egentligen säger de samma saker Socialdemokratin sa under många år. Men då bölade ingen. Sverige åt Svenskarna är inget som någon skinskalle hittat på. Det är en Svensk statsminister, som var Socialdemokrat.

  Ärligt talat så svammlar du så mycket strunt så att det är skrämmande. För att säga som SD gör. PK…Du är och försöker vara så PK så att det är skrämmande. Samtidigt ska du upprätthålla ett muslimskt ansikte. Inte undra på att 90% av det du får ur dig egentligen bara är strunt här.

  Nu har jag inte mer tid för din blogg. Den är fientlig emot Sverige, den är fientlig emot allt vad rättvisa är, och den är fientlig emot en mer humanitär invandringspolitik..

  Baloo på dig

 9. beirut skriver:

  Grynet du verkar tro att du är den enda invandraren som skaffat sig en utbildning i sverige… Har du varit på universiteten? Gå o kolla så inser du hur mkt strunt du pratar. Du beskriver din historia som ngn sorts unik framgångssaga. Du gjorde ngt mediokert som vem som helst kan göra, skaffa sig en utbildning och arbeta, Nu kan ingen stoppa dig, du vill köra över alla invandrare….Tur att du inte blev en multimiljonär och storföretagare, då hade ingen kunnat stoppa dig i din jakt på invandrarna och alla som inte lyckats för den delen.

 10. Bahlool skriver:

  Grynet dina åsikter och dina värderingar hör inte hemma hos S utan hos SD..tror du glömde D i din partibeteckning? Konstigt..ibland får jag ett bye, jag får ibland ett ciao, jag får en massa olika hälsningar från svenskar..men inget av det är farligt..bara ett assalm Allaykum?
  Enligt olika rapporter så finns det diskriminering på arbetsmarknanden och i bostadsmarknaden..märkligt att alla beklagar sig över det förutom du?

  Trycker jag upp det i ansiktet på någon? Du verkar känna mig bättre än jag själv 😉
  Jag jobbar på ”mina” helgdagar..men vad vet jag..du verkar ha anpassat dig bättre då du firar dina helgdagar..

  Där kom det..försvaret av SD..Som sagt..jag kan med fullaste allar sga du ljuger..du är inte socialdemokrat ett dugg..utan en av våra kära SD anhängare..varför dölja det? Så du menar att SD inte har något emot muslimer? Så du menar att när Deras ledare mötte reportrar så tyckte inte han att en svart person inte kan vara svensk? (däribland sabuni)
  Så deras bloggar, som halva tiden handlar om invandrare och andra halvan handlar om muslimer, i verkligheten inte handlar om dessa utan om brott och straff?
  Jag tror en av oss har fått något om bakfoten..men inte jag..SD är ett främlingsfientligt parti det ärnågot även experterna är överens om.

  Jag är svensk så klart sverige ska vara åt oss..

  Hej du käre vän 😉

  ps: för de som inte vet, PK är ett påhittat ord bland islamofober och SD anhängare..och används stup i kvarten…

 11. Grynet skriver:

  http://sv.wikipedia.org/wiki/Politisk_korrekthet

  Fail…

  SD är långt ifrån att vara ett rasistiskt parti. Ja de har något emot muslimer. men det är inte rasism. Det kallas för religionsfrihet.

  Själv anser jag inte islam vara en religion. Utan det är mer ett politiskt system, som är väldigt likt nazismen.

  Det finns rötägg inom SD med åsikter rörande så simpla saker som hudfärg. Kan du tänka dig att det finns samma människor inom S, M och alla andra partier. Men där jag finner störst rasism är bland muslimer. Muslimers partiprogram, koranen och haditerna, är ett frosseri i att kränka och förpesta verkligeheten för alla som inte är muslimer. Det går ut på att suga ut musten totalt ur alla andra tills dom ger upp. Sen sätta ”dhimmi” stämpel på dom.

  Men klart sånt ser inte du. För sekten islam har hjärntvättat dig totalt. Kan slå vad om att du tex anser att Islam aldrig gjort något fel, att islam stått för så otroligt mycket då det kommer till vetenskap och utveckling. Fail, fail, fail…

  Du är inte svensk på långa vägar. Du firar Ramadan. Skulle jag få åka ner till Arabön och kalla mig för Arab om jag firade Ramadan, satte på mig en tygbit kring huvudet och stenade någon? Knappast. Det finns inget Svenskt i dig. Du försöker övertyga dig själv och andra om detta. Ditt hyckeleri, och förnekelse återfinns hos ALLA muslimer som praktiserar sin religion. Du talar vitt och brett om alla rätt, men bara så länge det gynnar dig. För har någon en avvikande åsikt så kommer rasistkortet, sdkortet fram. Du med många andra skriker detta så pass mycket att ni tror det är sant.

  Är det tex rasism att våra mest jagade brottslingar är utlänningar? Är det vårt system som skapat dessa invididet? Ja lyssnar man på batikhäxor och muslimer likt dig, så är det alltid Svenska samhällets fel. Inte kan väl en utlänning, och allra helst en muslim vara skyldig för sina gärningar. O nej.

  SD är inte ett dugg främligsfientliga. Bara för att Aftonbladet säger så, gör det saken inte sant. De är emot Islam, de vill bedriva en mer human invandringspolitik. De vill rensa upp bland fusk i bidragsssystemet. Än så länge jagar F-kassan bara infödda svenskar, hur kommer detta sig? Är inte detta rasism?

  Tyvärr är det människor likt dig som sakta begraver detta landet. Du har gått på v bluffen från media, från våra etablerade politiker. Förloraren är bara du, för det är dina skattepengar som går i papperskorgen, det är dina politiker som blåser dig, det är samhället omkring dig som ruttnar…

  Sverige är inte något perfekt land. Har aldrig varit det. Men efter 1985 har det tagits in väldigt mycket människor, det är ett fåtal av detta som idag försörjer sig själva. Intaget av människor ökar med. Dessa kommer aldrig försöja dig själva. De kommer heller aldrig utbilda sig eller lära sig Svenska. Inga krav. ( Det är ju ”krängkande” och rasism= De får full tillgång till systemet, utan att lyfta ett finger. Runt 2020 räknar man med att 85% av den invandrade befokningen kommer gå på bidrag. Det kommer då vara närmare 1 milijon människor som lyfter bidrag. Lägg sen till arbetslösheten bland vanliga Svenskar. Skatteinkomsterna har minskat i relation till befokningsölkningen, sedan mitten av 80 talet.. Det kommer att bli värre. Hur får den matematiken att gå ihop? Det beror inte på att svenskar kopulerar mer, utan för att det plockas in massvis med människor, som det inte ställs några som helst krav på. Det finns alltså mer människor, som betalar mindre skatt, men kostnaden skenar iväg i rasade takt.

  Sverige ska bedriva en rättvis och human invandringspolitik. SD vill inte se barn dö pga brist på vatten eller mediciner. Man vill kunna erbjuda människor vettiga jobb och bostäder. Man vill kunna ge ett demokratiskt rättvist skydd. Detta går inte idag, då vår polis inte får agera då snorungar leker minijihad i våra förorter. På vilket sätt finner du detta rasistiskt att SD vill bygga skolor, sjukhus, skapa förbättringar i andra delar av världen. Om man analyserar deras ”budget” för hjälp och krissituationer så skulle Sveriges Uhjälp egentligen öka. Idag minskar den. Om 5 år är den borttagagen, om M får som de vill, Så då kommer inte dina söta Palestinavänner få någon hjälp från Sverige längre. De rinner idag in pengar, men tyvärr hamnar dessa i händerna på extrema muslimer som hellre köper ett raketgevär, än att ge barn skola, vård och omsorg.

  Det är tragist att höra och se din förnekelse för allt i samhället. Det gör ärligt talat ont i kroppen på många sätt. Som jag sagt, jag är inte SD. Om du nu kallar SD för att vara rasister eller främligsfientliga. Då tycker jag du ska läsa S olika program och propagandablad. Börja från 1940 och framåt. Du kommer finna något väldigt märkligt.

  Sverige åt Svenskarna, vilken Svensk Socialdemokratiskt Statsminister sa så?

 12. Bahlool skriver:

  Wow vad du försvarar SD…så varför säger du att du är Socialdemokrat? Resten av dravlet är inte ens värt att bemöta och det vet du..du ljuger och försöker spela oskyldig..patetiskt 😉
  Ja mina palestinavänner lever på Sveriges hjälp (hahaha)…skola och omsorg som bombas sönder och samman av Israel?..ja du är verkligen insatt i frågor 😉
  Så skämmigt det är för dig att stå för att du är SDare..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up