• Pedofiler och massbröllop i Gaza?

  I dagarna har det blivit ett ramaskri bland sionister och islamofober (brukar vara samma personer) gällandes ett ”massbröllop med barn anordnad av Hamas”.

  Då och då försöker sionister/islamofober att sprida ”fakta” om hur hemska muslimerna är, särskilt när det gäller grupper som Hamas och Hizbollah, grupper som börjat få stort stöd bland muslimer och ickemuslimer ute i världen för sin kamp mot ockupationen.

  Enligt seden bland palestinier så firas brölloppet så att män firar för sig och kvinnor firar för sig. Männen fick då sällskap av barn som höll dem i handen och förde dem vidare till sitt möte med sina kvinnor. Som en slags brudtärnor, blinda av hat och av svek, försökte islamofoberna att sprida lögnen att det var män som gifte sig med småflickor.

  Skynews skriver bra om vad som hände och inte hände och ger en utförlig förklaring av barnens ålder och vad deras roll i bröllopet är. Läser man texten så inser man även att författaren verkligen inte är någon vän till Hamas.

  Skynews menar även att man inte hade någon som helst aning om att folk skulle förvanska uppgifterna, man hade ju klart och tydligt förklarat att de framtida fruarna skulle vara på ett annat ställe och firade för sig med sina kvinnliga släktingar vänner.

  It never struck me for a moment that the little girls might later be described in the bloggersphere as the brides! How naive I am.

  Författaren menar vidare att folk tror på vad de vill och att inga bevis kan göra något åt saken. Islamofoberna gick så långt att de tog illa upp för att ”massmedia” inte rapporterade från dessa pedofilbröllop. Som vanligt, det är en muslimsk konspiration för att lura massorna för att muslimerna styr världens media och för att muslimerna är hemska. Om vi inte kallas för psykopater så är vi barbarer om vi inte är barbarer så är vi de som styr media, listan över brott som muslimer anklagas för är rätt lång.

  Wedding on the Rubble del 2, här ser man brudgumman.

  Fler som skrivit om det här

20 Responsesso far.

 1. cecilia skriver:

  skulle muslimerna kontrollera media! nä nu går de väl för långt en del alltså! jag menar om muslimerna styrde media, varför tog i så fall inte medierna upp mordet på marwa?

  en del e ju konstiga

  och massbröllop med barn? Lägg av det är ju så ologiskt att det är omöjligt att tro på!
  vilken livlig fantasi en del har HAHA

 2. Bahlool skriver:

  Vi talar om islamofober, de menar att muslimernas invandring till väst är en komplott för att föröka oss och ta över landet 😉

 3. Andreas skriver:

  http://www.faithfreedom.org/2009/07/13/saudi-arabia-and-why-child-marriage-is-allowed/

  Pedofilins förespråkare borde flytta till Saudi-Arabien där man kan gifta sig med en 8 eller 9 åring och få stöd av de lärda…

  Michael Jacksson däremot flyttade till Dubai istället… där behövde han inte gifta sig med dem…

 4. cecilia skriver:

  haha! som sagt en del har verkligen livlig fantasi!

 5. Rex skriver:

  Wow!!!

  *intresseklubben noterar febrilt denna för mänskligheten stora och viktiga nyhet*

 6. Bahlool skriver:

  Det bor rätt många pedofiler i Sverige. Ditt kära Israel vad har det för ålder för giftermål?

 7. Bahlool skriver:

  Klart det är viktigt att stå emot lögner *:)

 8. Gabbe skriver:

  Sionister gör allt i sin ordning för att kunna smutskasta Hamas

 9. Bahlool skriver:

  Vem stödjer hamas om inte de ”äckliga shia iranierna” 😉

 10. Gabbe skriver:

  Jag stödjer hamas för att dem gör motstånd mot Israel. Jag stödjer också Hizbollah men jag stödjer inte deras sekt. Jag stödjer inte shiaislam för att det är en religon som skapats av shaytan.

  Skillnad där.

 11. Bahlool skriver:

  Mellan dig och mig nu, hur gammal är du? Du skrämmer mig med ditt hat..vad vet du om islam vad vet du om shiaislam? Vad vet du om historia? Är det den här uppfostran du fått? Att ljuga, hata och sprida avsky? Må Allah förlåta dig och visa dig den rätta vägen.

 12. Gabbe skriver:

  Jag hatar inte , Jag vill bara lära dig sakerna som du använder emot oss sunnis. Du har det största hatet för oss sunni muslimer. Skyller allt på sunnis och sånt.

  ÅTERGÅ TILL ISLAM men jag låter allah visa DIG den rätta vägen och inte du mig. Jag är på rätt väg

 13. Bahlool skriver:

  Nah jag kan lova dig att du inte är på rätt väg, även sunnis är inte på rätt väg, men wahabis är verkligen åt skogen. Inshallah växer du upp och får lära dig lite innan du möter din skapare och kanske får du tillfälle att inse vilka misstag du gjorde.

 14. Gabbe skriver:

  HAHAHHAHA Sunni är 80 % av världens muslimer och ni tror att ni fjutta 10 % följer rätt väg ? Så sunnis följer inte rätt väg men ni shiter gör det ?

  haha ser du inte att du just nu ägde dig själv. Haha det är ju du som är på fel väg . Vad kommer ni säga till allah på domedagen då han frågar er varför ni splittrade islam ?

 15. Bahlool skriver:

  Vad har antalet med saken att göra? Koranen är klar på den punkten såsom hadith att det är fåtalet som är på rätta vägen inte majoriteten..

 16. Andreas skriver:

  hm och toleransen mellan muslimer skulle vara större än mellan judar eller kristna? Vilket skämt !
  Mellan judar- det förekommer att judar mördar judar eller sätter frågetecken till deras bakgrund.
  Mellan kristna förekommer det krig….
  Mellan muslimer förekommer det ofta krig !

  Vi är nog alla människor och när vi börjar se oss som människor först och främst och religiösa fanatiker eller ateister i andra hand så får vi en bättre värld!
  Humanisten

 17. Bahlool skriver:

  Jo är bra i teorin, men det är bara tomma ord tyvärr. Människor mördas dagligen för något om det inte är religion är det resurser eller något annat. Folk mördas får så lite som 50 kronor i vissa delar av världen. Vi är väl djur i guess 😉

 18. Andreas skriver:

  Vi föds som djur… men har stor potential att utveckla oss.

  Vi blir mer än ett djur när man står upp får ngn annans rätt….står upp för värden som är större än egoismen och försvaret av den egan gruppen / klanen

  När en heterosexuell försvarar en homosexuells rättigheter…eller tvärtom
  När en ateist försvarar de troendes frihet att tro eller de troende försvarar de icke troendes rätt att inte tro…

  Personligen har jag den erfarenheten att de palestinier och judar jag träffar har lättare för att se båda sidor än de som står utanför konflikten. Att de som slaktar varandra i miljontals ska lära andra fred verkar befängt..

  Det är en enorm skillnad på att vara Sionist och att vara Islamofob.
  jag är kritisk mot delar av israels politik såsom den tar sig uttryck i vardagen och mot delar av islam såsom den tar sig uttryck i vardagen
  Jag är för Israels rätt att existera – därmed är jag sionist! Jag är för muslimers rätt att tro på Islam och är därmed knappast islamofob.
  Jag är för människors rätt att leva och är därmed mot alla som vägrar sätta sig in i andras situation !

 19. Bahlool skriver:

  Ditt problem är att du valt en sida, inte en enda gång har jag sett dig försvara palestinierna utan du har tagit den judisk/sionistiska sidans rätt, även när hela världen har börjat inse hur fel den sidan är.
  Jag var också för en tvåstatslösning men har insett att israel och de som styr i israel, inte vill ha fred. För varje dag som går, för varje brott, för varje mord, så ökar antalet som avskyr Israel och det ökar även antisemitismen.
  Jag har haft judar hemma hos mig, på besök från Israel umgåtts med dem och de delade mina tankar på den tiden om en två statslösning..men efter att 94% av judarna i Israel var för slakten i Gaza, då insåg jag och många med mig att det inte kan finnas fred så länge som Israel har makten i området.
  När du ger mig obekräftade källor i form av en SD anhängare så visar det att du valt sida för länge sedan och att ditt försvar ”av reigösa” inte är något annat än bs.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up