• Islam och homosexualitet – Pride eller skam?

  Några dagar sedan var det pridefestivalen och tidningar och tv hyllade denna kärlek mellan två människor av samma kön. Jag själv tänkte inte lägga mig i, tills jag kom i diskussion med en konvertit som blivit muslim och som hyllade denna kärlek.

  Jag har och kommer alltid ha problem med personer som vill tolka om eller förändra islam, för då har vi fallit i samma fälla som sionister och islamofober försökt sätta för muslimerna, när de försöker ge oss skamkänslor för vår tro och försöker antyda att vi är barbarer för att vi inte godtar homosexualitet eller för att vi tror på en Allah.

  Jag vet att de som konverterat inte kan vara så okunniga, jag vet också att det finns vissa saker som det är konsensus på bland muslimerna.

  Koranen och Hadithböckerna är rätt klara på frågan om homosexualitet. Har du som person homosexuella tankar, så är det ingen synd i sig, så driften i sig leder inte till något straff, men om du går vidare och gör en homosexuell handling, då är det straffbart. Tror man på evolutionen och Darwin eller man tror på religionen så säger båda två att det är onaturligt och fel med homosexualitet. Teorin om evolution hävdar att man ska föröka sig och sprida sitt säd, det går knappast på naturlig väg för en homosexuell person.

  Tron på de monoistiska religionerna är klar på frågan om Sodom och Gomorra. Religionerna säger klart att man ska gifta sig med en person från det motsatta könet.

  Homosexualitet är en drift, som vilken annan drift som helst så kan den hållas i schack. Jag har behov av att ha sex, inte betyder det att jag måste följa den driften. Jag kanske är pedofil och dras till småbarn, inte betyder det att jag ska hoppa på första bästa barn. Jag kanske är kåt på djur, ska jag då följa den driften?

  Att man försöker antyda att det handlar om kärlek, varför är det inte kärlek om en 50 åring ligger med en 13 åring? Vi brukar ju hävda att barn har rättigheter om detta barn nu vill ligga med en 50 åring, vad är  problemet? Vi har normer och värderingar som strider mot detta på samma sätt har islam och andra religioner åsikter och värderingar emot homosexualitet.

  Homosexualitet går emot naturen och emot guds lagar, de enda som förespråkar homosexualitet är en minoritet i väst, ändå ska deras normer och deras värderingar vara allenarådande i världen?

  Vad och vem man vill stoppa in sitt könsorgan i spelar mig ingen som helst roll, dock har jag stora problem med konvertiter som vill bli muslimer och sedan försöker gå emot Allahs lagar. När jag bryter mot islamiska lagar, som jag känner till, så har jag inga som helst rättigheter att rättfärdiga mina brott, på samma sätt måste en konvertit eller en ”moderat” muslim för den delen, ta avstånd från det som är oislamiskt och inte rättfärdiga det, när skrifterna är så klara på den punkten.

  På tal om pridefestivalen? Varför har inte heterosexuella en festival som hyllar deras sexualitet? De homosexuella fick tillstånd att de kan vigas i kyrkor, de har hyllat och firat sin sexualitet, vart är de heterosexuella och deras firande av sin sexualitet? Varför fira sexualiteten överhuvudtaget? Ja ok, ni knullar runt, grattis? Att folk kan se det på ett positivt sätt är makabert och genant i mina ögon men som med så många andra saker är det inte mitt problem, mitt problem är med de här ”muslimerna” som går emot islamisk konsenus i frågan.

  Längre ner kommer ett inlägg som Marie skrivit.


  Homosexualitet

  Homosexualitet är numera acceptabelt på de flesta håll i väst, det betyder inte att det är ett fenomen från 2000-talet – inte alls.

  Skillnaden är att i det förflutna ansågs homosexuella vara ett pervers uppträdande, medan det idag stämplas som ”naturligt” och ett resultat av medföddhet.

  Judendom, Kristendom, Islam formar enad front mot detta sexuella beteende. Koran visar i (7:80-84, 11:78-79, 11:82) redovisar inte verserna för utrymmesbrist. Men Koran talar om Lots folk, som inte längre intresserade sig för kvinnorna utan låg runt med män, pojkar och barn. Även om de blev erbjudna flickor/kvinnor vägrade de, och blev förolämpade. Gud straffade dom genom att förinta hela nationen.

  I islam ska den aktiva partnern straffas med 100 piskrapp om han är ogift oc döden om han är gift. Den passivas straff är döden – oavsett civilstånd.

  Varför är islam så hård i frågor om äktenskapsbrott och homosexualitet? Hade islamiska systemet inte tillåtit tillfredsställelse av sexuella behov hade man kunnat hävda att islam är hård i frågorna. Men då islam uppmuntrar och tillåter att mätta sexuella behov lagligt så tolererar den inte perverst beteende.

  Homosexuella ligger bl.a. i riskzonen för AIDS, vilket KAN vara naturens sätt att visa att den inte tolererar onormalt sexuellt beteende. För homosexuella ska kunna ha säker sex är de tillsagda att använda kondom.

  Om sex, utan kondom, inte är ”säker sex”- hur kan det då anses normalt? Är inte konstaterandet att ”det är naturligt – men inte säkert” en motsägelse i sig självt?

195 Responsesso far.

 1. Bahlool skriver:

  lol det är mest för att vi svarar henne i guess..hon verkar lida av dåligt självförtroende och ger skulden för allt till män,k muslimer, islam, ja alla har fel förutom hon…jag förundras över världen..i går hade jag tjafs med en wahabi idag med en islamofob/sd anhängare..varje dag är det en ny som håller på 😉

 2. cecilia skriver:

  HAha! ja jag såg de där kommentarerna från honom, men an förnekade visst bestämt att han va wahabi?
  ja ja! tänk så rolig och underhållande och fruktansvärt irriterande världen och människor kan vara ibland!

 3. Bahlool skriver:

  även när jag gav honom länkar på sunnilärda som erkänner shiaislam, så kvarhöll han på att kalla oss kuffar..suck och dubbelsuck..din man är shia om jag minns rätt? Du då? Du går till sunnimoskée och sunnistudier om jag minns rätt?

 4. Ärlig Modern Kvinna skriver:

  Jag läser era kommentarer med era kommentarer motsäger er själva för ni börjar med att framhäva er som god och ödmjuka människor med samtidigt förnekar eran egen kultur och religion.

  Till exempel:

  Det är märkligt att UD och Migrationsverket att inte ge uppehållstillstånd till asylsökande som är kristna från Irak för att i Irak dödas kristna bara för att de är kristna och Irak anses som en Islamistisk stat. Märkligt att ni känner till saker och ting som händer runt om på jorden som UD och Migrationsverket känner till?!

  Det inget nytt att skenet bedrar genom att i första hand utger sig folk att de är hederliga goda människor när sedan visar dem sin sanna sida. Ni är bara en av dem.

  Ni anser att människor ska respektera och acceptera eran sätt att leva och eran tro men ni visar mycket liten acceptans och tolerans mot andras sätt att leva och val av tro genom att utestänga kvinnor från begravningar bara för att dom är kvinnor och hävdar bara för att det är en Islamistisk stat så rättfärdigar ni eran rätt att döda människor bara för att dom är homosexuella med det låga argumentet att enligt koranen är det förbjudet.

  Vad har ni för rätt att själva bestämma över vem som ska leva och vem som ska dö?

  Vad är det som säger att ni muslimer ska ha makten att kritisera den västerländska livsstilen?

  Vad har ni själva för rätt att kritisera andra människor sätt att leva när ni själva inte klarar av att ta emot andra människors synsätt om vilka fördelar och nackdelar över eran val av livstil och tro?

  Det är tydligt att cecilia och Bahlool har liten dålig erfarenhet av det västerländska synsättet om Islam och dess religion och kultur, trots ni hävdar att ni har ca 15 år diskussions erfarenhet. NI gör bort er totalt i debatten genom att påstå att människor med annan synsätt har dåligt självförtroende och självkänsla. Detta ser jag som ett tydligt tecken på att eran ca 15 år diskussions erfarenhet har alltid hållit på relativt låg nivå, omogenhet och liten tolerans mot era medmänniskor olika synsätt. Ni lyckas inte direkt så bra att försvara Islam mot de människor som är födda och uppvuxna utan Islam eller annan religion.

 5. Bahlool skriver:

  hehe nope irak anses inte vara islamistisk stat…Allvarligt talat du har stora problem…det är vi som accepterar dig och andra det är du som klankar ner, anklagar, har fördomar och är ovillig att ta till dig av fakta. Synd om dig 🙂

 6. Ärlig Modern Kvinna skriver:

  Det är tvärtom det är ni som är motsägelsefulla med fördomar om oss svenskar och ni själva tar inte redan på fakta t.ex. du anser att det är kvinnans fel att hon blir våldtagen på grund av val av kläder i stället för att inse att det är männen som är mentalt störda. Dessutom har vi inte otrohet som något istället för mång gifte. Och kommer med egna fördomar och klankar ner på oss västerländsk ateister. Samtidigt tål du inte att bli ifrågasatt när du själv ifrågasätter andras synsätt. Detta genom syrar i din blogg tydligt och klart. Dessutom avfärdar du andras åsikter genom att det är propaganda–propaganda före kommer inte alls i sverige för att sverige är ett demokratiskt land därför kan man läsa i dagstidningar utan oro för propaganda.

  Du tar personligen inte till dig sann fakta om t.ex. Irak:

  ”Trycket mot de kristna i Irak har ökat efter Saddam Husseins fall. Radikala islamister, men också vanliga konformitetstörstande muslimer, har uttalat hot och kränkningar mot deras kyrkor och krävt att även kristna kvinnor ska drapera sig i huvudduk.”

  ”En kategori som drabbats särskilt hårt är kristna vinhandlare, som i islamistiska aktivisters ögon tycks utgöra en provokation mot det i Koranen föreskrivna muslimska alkoholförbudet.”

  Källa: DN. http://www.dn.se/nyheter/varlden/kristna-i-irak-lever-under-ett-nytt-fortryck-1.218666

 7. Bahlool skriver:

  Hur ser du då på de bomber som USA och även Sverige släppt över muslimer i Afghanistan och Irak? Du talar om några få kristna medan du och dina företrädare mördat miljoner..rätt märkligt. En enda bomb mördade över 400 irakier i en bunker, bara kvinnor och barn, när USA inledde sitt Sverigestödda krig mot Irak. Ja du har rätt..några få hundra kristna är verkligen att sörja när de du älskar mördar 400 civila muslimer på en enda minut.

 8. Ärlig Modern Kvinna skriver:

  Sverige: Vi släpper inte några bomber och vi har haft fred i flera hundra år. De som är där i Afghanistan är där för att hjälpa och skapa freda i landet. De som åker ditt riskerar sina liv just för er skull! Dom som är där är där i gott syfte och vill bara hjälpa till! Orsaken till att de mördar är endast i självförsvar och leta reda på alla onda människor. Det är synd att ni inte lägger ner era egna vapen och förhandla om fred i stället.

  USA: Hade inte extra fundamentalistiska kapat flera plan och kört in i WCT och i Pentagon samt ett plan till var kapat där amerikaner lyckades för att hindra att planet åkte in till Vita Huset och tyvärr fick om offra sina liv. Syftet var att ni ser oss västerländska som otrogna och de accepterar inte våran västerländska frihet. Hade dom inte gjort detta då hade det inte funnits ett behov av att ha FN soldater där. De mördade helt oskyldiga människor som inte var muslimer. Nu måste helt oskyldiga människor som mig måste gå igenom ca 2 timmars säkerhets kontroller! Är det rättvist att en majoritet av jordens befolkning måste anpassa sig och ändra sig utifrån en minoritet? Varför ska jag behöva gå igenom massiva säkerhets kontroller innan jag går på ett flygplan för att jag har aldrig har hotat någon?

  Lägg ner alla vapen och börja förhandla istället!

  Sverige har inte stött krigen! Var har du fått denna källan i från?

 9. Bahlool skriver:

  Ahhahhahahaha den var bra…så de bomber som används av främmande armeer kommer inte från Sverige? Vi är också här för att hjälpa er och för ”er” skull..vi vill att ni ska bli lycklare med att ha oss i er omgivning 😉
  Jag är inte afghan..så varför säger du ni? Så när Sverige stödde USA i sitt angreppskrig 91 det var inte Sverige eh 😉 Så de här extremisterna som kapade flygplanen, de hatade friheten? Att USA mördat miljoner innan dess spelade alltså ingen roll?Wow alltså 😛

 10. cecilia skriver:

  ja min man är shia helt rätt!
  själv har jag inte tagit ställning då jag känner att jag inte vet tillräckligt om någon utav dem! just nu är jag bara muslim. och jag går i både shia oc sunni moskéer och har både sunni och shia vänner 🙂
  så som du förstår, jag är väl en cocktail kanske 😛
  däremot måste jag säga att hittills är de sunni jag träffat de som är mest closed minded om du förstår vad jag menar? shia är mer open minded och mer ödmjuka! men nu talar jag bara om de jag mött och talat med! jag talar inte om alla som finns 😉

 11. cecilia skriver:

  modern kvinna!

  alltså kan du inte komma med lite nya argument till denna diskussion! du är ju som en trasig skiva… du bara upprepar dig! like a broken record!
  irak är inte en islamisk stat det är ett land där majoriteten är muslimer… ser du skillnaden?
  och en sak till.. läser du inte tidningar och ser på nyheterna? de där var nog de mest naiva påståenden jag hört!

 12. Bahlool skriver:

  japp jag håller med..jag har haft mest sunnivänner och det är bara med dem som diskussioner om shia sunni dök upp..mennär jag blev äldre och satte mig in i saken så blev jag likadan finns inget roligare för mig än just såna diskussioner 😛 Jag tycker bara att sunni har missat en stor och viktig aspekt som den heliga Profeten lärt oss om och det är hans familj. Tyvärr har folk på senare år blivit allt mer wahabiinfluerade och det har lutat sunniislam åt det mera förhatliga hållet mot shiaislam. Jag håller på samla konvertitstories som jag vill få publicerat om du har tid någon gång kanske du kan skriva ner din berättelse lite? Hur du blev muslim och varför?

 13. cecilia skriver:

  ja men visst! det kan jag göra 🙂
  vad kul att du gör det! vad ska du göra med dem sen??
  ja många konvertiter har jag märkt lutar mot wahabism tyvärr! det är väldigt sorgligt!

 14. Bahlool skriver:

  Jag tänkte samla runt 100 och se om ajg inte kan publicera dem som bok eller som pdf bok

 15. Ärlig Modern Kvinna skriver:

  Jag är inte trasig på något sätt. Det är bara att våra värderingar och moraliska synsätt står ganska långt i från varandra. Mina argument inte väcker mot reaktioner bland mina svenska kompisar samt familj. Men bland muslimer blir det så kallad konflikt. En ärlig person upprepar samma historia, men en person som ljuger talar olika historier. Dom som ljuger måste ha ganska gott minne för att minnas alla dessa olika historier.

  Det är intressant att ni svara inte på andras frågor med det verkar som ni förväntar er att andra människor ska svara ärligt tillbaka på ett ödmjuksätt. Det verkar som vi har olika definitioner
  på att visa respekt, ödmjukhet och tolerans.

  Mina definitioner:
  – Respekt är något man förtjänar och det kommer inte per automatik.

  – Ödmjukhet är något man visar inför människor som förtjänar det.

  – Tolerans kan endast visas mot god hjärtade människor som visar ömsesidig respekt och ödmjukhet.

  Ju mer muslimer jag möter ju mer stolt och tacksam blir jag har rötter och som härstammar genom min svenska mamma i Sverige. För att det är ett bra demoraktiskt land som anses vara ett av de mest tryggaste länderna på jorden. Däremot är det fruktansvärt pinsamt och skäms otroligt mycket att vara född i Libanon efter att möt människor som har sina rötter från de så kallade arabiska länderna. Det är pinsamt och skäms när man möter människor som inte kan möta sina medmänniskor på ett medmänskligt sätt t.ex. en man från Libanon på en arbetsplats skapade ett obehag när han varken lyssnade och läste mycket viktig information bara för att de var skrivna av hans kvinnliga kollegor. Det var en av de mest fruktansvärda upplevelser jag har någon sin varit med om. Ni muslimer påstår att ni är så snälla och ödmjuka och trevliga… kom igen när ni slutar prata en massa smörja och verkligen visar det i konkreta handlingar! Jag skulle aldrig ha blivit född i Libanon. I resten av mitt liv ska jag säga när någon frågar mig var kommer du ifrån? Jag svarar: Jag kommer från Sverige!

 16. Bahlool skriver:

  Du är rolig..du mötte en enda libanes som du hade problem med (och jag lutar åt hans sida) och så avskyr du hela landet..

 17. Ärlig Modern Kvinna skriver:

  Jag avskyr inte hela landet. Däremot är det pinsamt och skäms så pass att man inte vågar säga var man är född någonstans. Jag har inte besökt Libanon på 25 år och ska inte heller besöka dessa arabiska länder ihäller. Jag kan resa till andra platser på jorden, men ska inte ens mellan landa i ett enda arabiskt land.

  Bahlool din blogg har inte heller övertygat mig!

 18. Bahlool skriver:

  Vissa går det inte att övertyga..de är blinda och döva. Det är väl inte mitt problem om du inte tål araber? Det är något som verkar ligga i blodet hos dig och din mor och andra släktingar..fördomar och främlingshat är tyvärr något som sänker dig som person och människa 🙂

 19. Ärlig Modern Kvinna skriver:

  Våran motstånd beror på våra egna erfarenheter av araber för att de vi har mötta är generellt svåra att med att göra. Har man en gång träffat flera stycken som är mycket arroganta, respektlösa, ganska otrevliga och tar för giftet att kan göra precis som de vill dvs de jag har träffat i mitt liv tycker om anarki och att det är dom som ska ha makten som en diktator, stället för demorakti. Då får faktiskt de muslimska araberna skylla sig själva att det finns människor som tar avstånd i från dom, efter att dessa människor har mött dom live. De får faktiskt skylla sig själva om de blir avskedade på grund av deras beteende och blir avstängda från utbildningar.

 20. Bahlool skriver:

  Alltså du är en av de värsta idioterna jag mött i mitt liv, och jag kan lova dig, jag har mött många. Jag har försökt visa stor tålamod med din låga intelligens, men ditt dravel börjar bli tröttsamt. Du är en psykopat och rasist av värsta sorten och det är skrämmande att mitt kära Sverige har såna individer som dig. Jag råder dig att lyssna på din läkare, ta din medicin och sluta visa din genanta och skämmiga attityd.
  Jag är rätt säker på att du ärvt din sjukdom från din mor och jag beklagar men att du låter den sjukdomen styra ditt beteende mot andra människor visar hur långt det har gått.
  Du skyller alltid ifrån dig är outbildad och mkt okunnig. Du menar att ”ni ska lägga ner vapnen” har du sett mig med vapen eller? Du talar om Afghanistan som om jag är afghan..skrämmande. Det är såna individer som dig som brukar ränna runt i vårt land och mörda människor.
  Fy dvale.
  Jag önskar dig lycka till med din rehabilitering.

 21. Ärlig Modern Kvinna skriver:

  Intressant att du reagerar så, för att mina svenska kompisar gör inte så alls!

 22. Bahlool skriver:

  Du har babblat om samma saker i flera dagar nu…jag tror att även de skulle tröttna på dina fördomar och okunnighet. När du talar om för mig att jag borde lägga ner vapnen och acceptera ockupationen av Afghanistan (två fel av två fel) visar det på hur okunnig du är och hur skrämmande du i ditt hat är. Jag hoppas verkligen inte att du någon gång blir någon med makt och som kan bestämma över folks liv. Vad jobbar/ska du jobba med?

 23. cecilia skriver:

  Modern kvinna:

  angående de som du mött…

  så som du bemöter andra, blir du själv bemött! Har du inte tänkt i de banorna någon gång?
  det kanske var på grund av din mycket tydliga fientlighet som fick dessa personer att vara otrevliga mot dig!
  what goes around comes around

  Bahlool:

  det låter intressant med en bok! det är alltid kul att läsa konvertit historier

 24. Ärlig Modern Kvinna skriver:

  Nej!

  Det är så att en del är så pass otrevliga i sig att det kvittar hur mycket kraft och energi så hjälper inget för att det finns en del människor är så pass egoistiska i sig t.ex. denna libanes blev faktiskt sant att han blev avskedad från sitt arbete på grund av sitt beteende. Det finnas även 2 st manliga somalier med samma beteende som blev avskedad just på grund av deras arroganta beteende. Jag har mycket goda referenser från mina kollegor och studenter som kan både muntligt och skriftligt intyga att mina ord är sanna och har aldrig blivit avskedad från någon arbetsplats och aldrig någonsin blivit avstängd från någon utbildning.

  Intressant när man pratar med svenskar så håller dom med mig där emot ni invandrare verkar vara så lätt stöta och låtsas att ni inte vet vad ni pratar om.

  Jag inte en psykopat och inte rasist. Däremot borde ni andra förbättra avsevärt på erat beteende. Däremot har jag mött psykopater och min rekommendation är inte möta dessa personer för att det är ganska skrämmande att möta folk som saknar samvete, självinsikt och de skapar formuleringar utifrån vad de tror att ni vill höra (egyptiern är ett exempel).

  Era kommentarer är ganska trångsynta själva och visar tydliga spår på brist på intolerans och saknar brist på social kompetens i medmänsklighet.

 25. Bahlool skriver:

  Konstigt..alla du talar om är utlänningar..du verkar ha gjort det till nåt slags jobb att reta dig på invandrare och angripa dem, få dem kickade och avstängda..vilken hemsk hemsk människa du dock måste vara..som sagt skrämmande.

 26. cecilia skriver:

  som jag sa tidigare till dig modern kvinna! JAG ÄR SVENSK! och jag tycker inte som du! kan du tänka dig va?? 😛

 27. Ärlig Modern Kvinna skriver:

  Ni anser sölja eller bruka är inte relaterat till Islam. I detta avsnitt anses det vara relaterat till hennes religiösa övertygelse, enligt kvinnan själv. Det verkar som olika muslimer säger olika saker den ena säger inte relaterat och en annan inte relaterat. Hur ska man då veta vad som är fakta och vad som är fiction?

  Kämpar för att få bära slöja i skolan. Alia Khalifa kan bli den sista eleven på skolan som får bära heltäckande slöja. Klädseln är ett problem menar personalen.

  Källa: http://svt.se/2.22620/1.1654013/alia_kan_bli_sista_eleven_med_heltackande_sloja

  Kom inte och säg att ni blir chockade att detta är något nytt!
  Kom inte med konstiga argument!

  I Sverige är det religiösa utövanden en privat sak och man måste kunna ha ögon kontakt med varandra, det anses inte finnas något vettigt argument i heller som stöd. Det finns förbud i Frankrike att gå klädd så där.

  Enligt Dr och Psykiatern David Eberhards i sin bok ”Ingen tar skit” att det skickas allt för lätt vingligt anmälningar till DO att det finns inget behov av DO för att det gör att folk känner sig allt för lätt kränkta och de anser sig ha bara rättigheter utan några skyldigheter. Dr David Eberhards lyckas med att förklara människors mentala hälsa och ohälsa på ett intressant sätt som får en att fundera och tänka till hur förhåller det egentligen?!

 28. lemaroc skriver:

  Fast jag undrar varför killarna i arabländer har så mycket sex med varann. I många länder har ALLA killar sex med andra killar. De gifter sig och får barn fast de fortsätter ofta att stoppa dolmen i killar. Men bryter dom mot islam för att de knullar som vildar hela tiden och utan urskillning (med killar, inte tjejer)? Eller är de så att säga gottgjorda för att de har gift sig och för släktet vidare? Är det knullet eller släkten som Islam anser vara det viktiga alltså? För inte kan alla stjärtknullare i arabvärlden vara dåliga muslimer?

 29. Bahlool skriver:

  Jo man är dålig muslim enligt Koran och sunnah och hadith.
  Sluta använda proxy tack..använd din vanliga ip annars tillåts inte fler kommentarer.

 30. yeaMAN skriver:

  Hur var det nu homosexuella behandlades i Irak? Jo, just det, butplug och laxermedel! Påhittiga där borta…

 31. Bahlool skriver:

  Tyvärr måste jag hålla med dig, det är fel. Hade det funnits lagar i Irak emot det och där man bestraffas för det kan jag acceptera det, det är landets lagar men i dagsläget är det grupper som tar lagen i egna händer och försöker tortera och skrämma folk och det måste man vara emot.

 32. cecilia skriver:

  bahlool, har något i våra kommentarer påstått att sjalen inte är relaterat till islam? modern kvinna tycks tro det. jag kan inte tänka mig att jag sagt det… hon sa det, vet jag men inte jag iaf och inte du heller väl? hon kanske är schitzo?

 33. Bahlool skriver:

  hon är mera än schizo lol..jag bara godkänner hennes kommentarer och svarar inte..döva och blinda..

 34. Beck skriver:

  Bahlool: Egendomligt att blanda in tidelag och pedofili i dina jämförelser med homosexualitet. Det är skillnad på när två myndiga människor väljer att ha ett sexuellt förhållande med varandra. Två människor i myndig ålder som ömsesidigt gör något som båda mår bra av ska inte jämföras med när ett barn blir utsatt av en vuxen människa och får traumatiska besvär resten av livet.

  Använd din religion till hur du själv ska leva ditt liv men lägg dig inte i hur andra människor ska leva sina liv. Det är din religion och din livsåskådning. Värna om den men använd den inte som pekpinne mot andra som inte delar den. Gör du detta ska du inte klaga när svenskar lägger sig i muslimers liv, seder och bruk. Jag är inte mot religion men det finns vissa element i vissa religioner som historiskt sätt har lagt sig i hur andra som inte delar religionen ska leva. Kristendomen har varit flitiga med detta historiskt sätt. Jag gillar det inte och jag mår illa när jag som så bara ser små tendenser av detta. Religion kan säkerligen vara något fint och som kan vägleda många människor i tillvaron. Använd det som ditt verktyg för ditt eget välmående men ännu en gång lägg dig inte i hur andra ska leva sina liv och moralisera över människor som lever gott och lyckligt.

 35. Bahlool skriver:

  Myndiga? byxmyndiga eller lagligt myndiga? Så om ett land tillåter sex från det att man är i puberteten, är det då tillåtet enligt dig med barnäktenskap? Vart ska vi dra gränsen för vad som är myndigt eller ej? Ska vi acceptera att en gubbe på 80 ligger med en 15 åring, för att 15 åringen är byxmyndig?
  Enligt din logik så får jag alltså inte ha några som helst åsikter om något som inte har med mitt liv eller religion att göra?..en rätt bisarr förenkling..Jag delar tvyärr inte din syn, utan jag tar mig rätten att ha åsikter och värderingar som allt och alla, det är det som kallas för yttrandefriheten och det som ges mig av mitt förstånd. Min religion har mkt litet med min syn på homosexualitet att göra, men jag skrev ett inlägg om ämnet för att vi har muslimer som försöker förändra islam innifrån, man kan inte förändra något som är av Gud givet..

 36. Beck skriver:

  Jag pratar om Sverige och jag sa myndig inte något annat, dvs 18 år.
  Du får ha vilka åsikter du vill och det får ju även islamofoberna. Dock skulle jag önska att islamofoberna kunde täppa igen truten och inte såra en specifik folkgrupp. På samma sätt önskar jag att du kunde täppa igen truten i vissa frågor så du inte sårar en relativt stor grupp människor i Sverige som inte skadar någon annan. Deras enda problem är att de attraheras av folk med samma kön. En ömsesidig kärlek dessutom! Men vist använd din yttrandefrihet och utnyttja den på samma sätt som du tycker Lars Vilks gör.

 37. Bahlool skriver:

  Ja att håna en profet som är död sen 1400 år sedan är lik mig, som skriver att jag inte anser att homosexualitet är ok…att du ens kan jämföra så olika saker är besynnerligt..hade jag gjort det till mitt jobb att dagligen skriva om dem, håna dem och häckla dem, visst..då hade jag sett likheterna..

 38. Beck skriver:

  Pride eller skam heter rubriken. Du kommer knappast fram till att det är pride av de två alternativen. Ok skillnaden är att du inte har gjort det till ditt jobb att dagligen göra detta och förmodligen hatar du inte homosexuella. Men om man har en välbesökt blogg har man ett visst ansvar. Homosexuella är på flera sätt i en liknande situation som muslimer. De blir i många fall utsatta för våld, fördomar och hatbrott. Att då skriva att det är onaturligt och fel kan rättfärdiga saker hos idioter. Precis som SD kan ge tändvätska till svenskar att ge sig på muslimer. Att dessutom skriva att man som muslim inte kan kompromissa om detta och att man ska straffas med 100 piskrapp eller döden är smaklöst om man uttrycker det milt.

 39. Bahlool skriver:

  Pride anspelade på pride festivalen där man hyllar den här sortens ”kärlek”, frågan är varför man inte hyllar sex mellan heterosexuella? Nope som muslim kan man inte kompromissa om det här, det är alltså islamisk lag som säger det här, jag är muslim och ifrågasätter alla muslimer som hävdar något annat..Alltså jag försöker inte vinna någon popularitetstävling, utan jag vill belysa vad islam säger om saker och ting och vad jag anser om saker och ting och jag ändrar mig inte för att folk ber om det 😉 Jag klagar på muslimer som beter sig på ett visst sätt också, inget mera med saken handlar bara om att man inte har samma värderingar. Lika bisarrt är det att ni hyllar och skönmålar denna form av sex, jag tar mig rätten att inte följa strömmen och att vara emot det.

 40. Beck skriver:

  Förmodligen heter det pride eftersom de varit diskriminerade och fått utstå sådant som bland annat du har för syn på homosexuella. Pride kommer sannolikt från att de inte ska känna skam utan att de ska vara stolta för vilka de är oavsett vem de väljer att dela sovrum med. Det bästa med allt är att du slipper dela säng med en annan man. Ja du behöver inte ens vara kompis med en homosexuell. Men varför ska du lägga dig i vad andra gör i sina sovrum när det handlar om två människor som får en ökad livskvalité genom att vara med folk med samma i kön istället för att leva i förnekelse. Om du sköter ditt så får dom sköta sitt och vara hur stolta dom vill över vilka dem är samt fira att de kommit så långt i sitt erkännande i åtminstone det västerländska samhället.

 41. Bahlool skriver:

  Jag och många med mig anser att homosexualitet inte är mkt till skillnad från andra sexuella preferenser som inte bör accepteras. Alltså det känns som om du vill tysta kritikerna av homosexualiteten. Vadå har jag sagt att de ska skjutas eller hängas? Knappast. jag bryr mig inte vart eller vem de stoppar in något i, men jag har ändå rätten att yttra mig om det hur jag behagar 🙂 Det gäller många saker jag skrivit om, att jag tar mig rätten att yttra en åsikt om saker och ting. Alla som känner sig någorlunda förnärmade börjar tala om att jag inte borde yttra mig om dittan eller dattan..rassarna säger tala inte om Sverige, passar det inte åk hem..du och dina homovänner menar att jag inte får yttra mig om homosexualiteten, för det angår inte mig..wahabiterna säger jag är en ickemuslim, så jag får inte yttra mig om dem..shiiterna klagar på att jag inte följer deras syn i frågan och är tom blockerad hos vissa, för att jag inte delar deras åsikter..Jag förstår att ni alla föredrar dönickar som gör och säger allt ni vill att de ska säga och göra..men det är inget för mig…

 42. Beck skriver:

  Precis som du säger att de tolkar islam fel och därför inte är riktiga muslimer. what comes around goes around.

 43. Ovärdig artikel med helt vidriga argument!

  ”Att man försöker antyda att det handlar om kärlek, varför är det inte kärlek om en 50 åring ligger med en 13 åring? Vi brukar ju hävda att barn har rättigheter om detta barn nu vill ligga med en 50 åring, vad är problemet? Vi har normer och värderingar som strider mot detta på samma sätt har islam och andra religioner åsikter och värderingar emot homosexualitet.”

  Skilj mellan våldtäkt och inte våldtäkt, mellan kärlek och utnyttjande av barn!

  Ni bör undvika att ens använda pedofiliargument, eftersom det kan ses som att kasta sten i glashus!

  /T

 44. Bahlool skriver:

  Barn sägs vara rätt mogna, att de har känslor för n ågon äldre är väl helt naturligt? I många förhållandedn är det uttnyttjande på något sätt..du behöver bara se på alla the game osv böcker som visar hur du kan manipulera tjejer

 45. Hanna skriver:

  Mycket bra info. Men både pedofiler och våldtäckts men ska man låta lida. Igenom kastrering. Jag har själv blivit våldtagen och varit med om andra saker där män kladdat på mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up