• En helig och välsignad födelse

    Ali ibn abi Talib, Profeten Muhammeds kusin och svärson, hedrades med en status utan dess like. Efter profeten Muhammed- var och är han den bäste och hans historia och liv har i århundraden väckt stor kärlek i människornas hjärtan.

    Ali föddes i självaste Kaaban, byggnaden som muslimerna vänder sig i bön fem gånger om dagen till och han stod på Profetens axlar när de båda två slog sönder avgudadyrkarnas statyer och det var i Allahs hus, i staden Kufas moské, som han mördades. Född i Allahs hus och mördad i Allahs hus. Den här filmen visar hur imam Alis mor såg byggnaden öppna sig för henne och låta henne gå in så hon kunde föda denna storartade man.

    Ali – Profeten Muhammeds älskade bror, kusin och efterträdare som ledsagare för människorna.

    Post Tagged with , , , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up