• Irans val del 4

  Al Jazeera English – Middle East – Several killed at Iran rally site.

  Gammalt inlägg jag aldrig hann publicera 😛 men då jag måste rensa bland mina över 100 opublicerade inlägg så är det lika bra att publicera det nu. Minns inte ens vad jag skulle skriva mera…

  Situationen med Iran blir bara värre, och påminner i mångt och mycket om situationen innan Shahen föll och den islamiska republiken Iran utropades.

  Det finns uppgifter som säger att sju personer blev dödade i skottlossning utanför en Basijförläggning. Basij är den frivilliga iranska arméen, som består av religösa ”fanatiker”. Demonstranterna hade satt fyr på förläggningen, något som ledde till att de blev beskjutna. Situationen eskalerar och nu har Shahanhängare och den terrorstämplade MQs anhängare ett gyllene tillfälle att skapa mera kaos. Ju mera blod som flyter desto mera osäker blir regeringens ställning.

  Iran påminner mig i mångt och mycket om Asterix och gallerna. I början av berättelsen går narratorn och menar att hela världen är kontrollerad av Rom, hela världen? Nej en liten by av galler håller stånd mot Rom. I vårt fall är hela världen kontrollerad av USA, hela världen? Nej, en liten stat kallad Iran, håller stånd mot övermakten….

  Enligt de profetior om domedagen och Mehdins, Messias, återkomst, så kommer det vara blodbad, orättvisor och krig som dödar miljoner människor.

  Ingen öst..ingen väst..Islam is the best..Så ljöd en slogan under den islamiska revolutionen.

  Länge leve Hamas, Hizbollah och Iran!!

  Post Tagged with , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up