• Ett reportage från Iran – Ragaah Omaar

  Jag, som anhängare av den islamiska republiken Iran. Jag som shia och älskare av den islamiska republiken Iran, jag som flykting från Saddams förtryck och som enbart såg räddningen komma från Saddams fiende Iran, kanske inte är så objektiv. Jag ser Iran som ett land som har 60% kvinnliga studenter på universiteten. Ett land som har några av de mest utbildade invånarna i mellanöstern. Här följer lite filmer från BBC, som visar hur Iran innifrån ser ut. Ragaah Omaar är en favorit i sammanhanget och det här är väl värt att titta på:

  Har försökt få dem i rätt följd men det blev nog inte av..

  Post Tagged with , , , , ,

3 Responsesso far.

 1. parre skriver:

  gillade det här reportaget!

 2. Bahlool skriver:

  han är en av de bästa dokumentärfilmarna jag sett, mkt öppen person för just mellanöstern

 3. parre skriver:

  Precis, jag gillar det starkt. Jag hade dock velat se honom i downtown Tehran med, hade velat se honom prata med de fattiga eller vad man nu ska kalla det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up